Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ferruh Beye ameliyat olan arkadaşlar nerelerdesiniz? bazı şeyler sormam gerek. Kimse kalmadı forumda. Ameliyat olduktan sonra herkes teker teker gidiyor :(

Demoniac canım ben sana demiştim arkadaşımın eşi bana bandajlarla düzelme olmayacağını söylemişti ama içini rahatlatmak için başka bir doktorla görüşme iyi olmuş. Ortapedik olarak ise daha önceden konuştuğumuz bi yöntem vardı ismini tam hatırlayamadım. İlivüzyon gibi bişeydi. Sanırım ortopedistin dediği yöntem bu. ben yine bunuda arkadaşımın eşine sordum. Sakın böyle bir işe kalkışma, Kemik iltihabı riski var ve bu iltihap normal iltihap gibi değildir bi yakalanırsan yılarca tedavi olman gerekir dedi. Tabi aynı yöntem mi bilmiyorum ama sen bi sor yinede görüşeceğin doktora

slm digocum bu kiş ne sçmalıyo bilmiyom bu yazdıklarının hepsini zaten biliyoruz hasta heralde biz herşeyimizi paylaştık gitsin başka sitedekilere akıl versin biz bunların hepsini biliyoruz

Olmuş leydicim sagol ;) evet estetik son düşünülen şey
daha cok yürüyüş duruş bozuklukları varsa tercih ediliyor sanırım. Çok şükür benim böyle bir sorunum
yok. Digucum canım ben ankaradayim yaptırmak için olmasa bile tam olarak neymiş öğrenmek için iyice araştırayım bu konuyu canım.

canım ben sunu anlamıyorum..hangi estetik görüntü senin bacak saglıgından,rahatca yuruyememenden daha önemli.kemik kırma,çivi takma vs. bence bunları düsünme..riskleri altı üstü bir etek giyememekten çok daha ciddi.evet anlıyorum sende baska seyler gıymek rahatca dolasmak ıstıyorsun ama muhım olan saglık ya..
ben bakıyorum ınternette ya da tv de ne bacaklara sahıp ınsanlar hıc gocunmadan gıyıyorlar.bır tek bızde var bu tıtızlık.yanlıs anlama bende takıyorum. ama boyle uzulerek hayat gecmez. ya dusunun lutfen bacaklarınzdan baska guzel hıc mı yanınız yok!! emınımm bır ton ozellıgınız bır cok duzgun bacaklı kızın sahip olamadıgı turdendır.yanlıs anlamayın demogojı yapmıyorum bu konuda ciddiyim.. alın size bir örnek;
sarkıcı gülşen tam bir çarpık bacak..ama gecenlerde en güzel bacaklı ünlüler listesine girdi:):) neden cunku sunmasını ıyı bılıyor.. bacagından baska yerlere dıkkat cektırıyor ve en onemlısı kendıne olan ozguvenı ınsanları onda bır kusur olacagı ızlenımı bıraktırmıyor!!
cunku rahatca mını etek gıyıyor!!
bence sız de gıyın kımseye aldırmayın..zaten bırısı sıze bakıp sonra dırek bacaklarınıza bakıyorsa bılın kı ustte kusur bulamamıss bacaklarda arıyor bulunca da dıyor kı "oh be bır kusur buldum sonucta" ama esas carpıklıgın kendı beynınde oldugunu bılmıyor:):):icecream:

merhaba Tebrizet..Ahmet bey'e ameliyat olan arkadaşlar elaycan, spicy, aslılı, melike, bnbc, sanem..atladığım var mı bilmiyorum. benim de operasyonum 14 haziranda.
Sen gün aldın mı?

Merhaba Tulsa,paylaşımın için çok teşekkürler :) Ahmet Bey'den henüz gün almadım fakat düşünüyorum.İnşallah senin ameliyatın başarılı geçer ve bize deneyimlerini ve sonuçlarını yazarsın.Ayrıca sen ne kadar yaptıracaksın sakıncası yoksa yazar mısın ?

Ahmet Karacalara ameliyat olan arkadaşlar, siz ağrı kesici almayı ne zaman kestiniz
ben doktora sormayı unuttumda, ne zaman kesmek gerekiyor,
teşk.

merhaba beautypink, ben birkac gun sonra kestim sonucta agrimayan birsey icin bu ilaclari almayi dogru bulmuyorum. Agrin yoksa kullanma bence, sonucta bircok yan etkisi olan kimyasallar. Ama yinede emin olmak icin sorabilirsin.

Sanemcim merhaba, teşekkür ederim iyi dileklerin için, benim operasyonuma son 3 hafta kaldı..Seni ameliyattan önceki gün klinikte görmüştüm, cok heyecanlıydın, sanırım ben de en az senin kadar heyecanlı gireceğim:)
Korseni çıkarmamaya karar vermen iyi olmuş. Zaten çok az kaldı değil mi? Guzel haberlerini ve fotoğraflarını bekliyoruz canım..Sevgiler

Evet cok heyecanliydim ama korkudan ziyade hayalkirikligina ugramakti. Ama simdi dusundugumde iyiki yaptirmisim diyorum. Goz acip kapayincaya kadar geciyor. Rahat ol sadece harika bacaklarini dusun:) Ben dun uzun zaman once alip giyemedigim kiyafeti giydim cok guzel bir duygu:)

Kızlar kimse muhatap olup canını sıkmasın boşverin. Bu bayan ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
yağ dolgusu sisteminde yok çünkü sedosyonla işlemi yapıyor genel anestezi ile değil. Bilip bilmeden kimse konuşmasın.

seninle muhatap olmak ısteyen kım kı ıkıde bır lafa atlıyorsun??
problemın ne senın?

macrolane ıle ılgılı tum bılgı ve tecrubemızı aktardıgım mesajı sizlerin yüzünden sıldım...
nerde kımın yaptıgı onemlı degıl,
bunu yaptırıp yazan yoktu, bilgi almak ısteyen arkadaslar icin yazmıstım
sizin mesajlarınız yuzunden sıldım hepsını

secilen anestezi yöntemiyle emboli riski ortadan kaldırılamaz
sen 10 dk lık bır uykuya da dalsan narkozla 2 saatte uyusan
liposuctionda emboli riski hep seninledir
insanları yanıltma

bundan sonra bacak dolgusu baslıgına gelen foruma üye olan veya üye olmayıp dısarıdan siteyi takip eden ve kendine care arayan sevgili arkadaşım;
bacagına dolgu yaptırmadan once liposuctionun risklerini ögren
bacakların kemik sekli nedeniyle düzgün degilse yag dolgusu ya da herhangı bır dolgu sana care olmayacaktır

yıllarca bacagında yag dolgusu ıle yasayan kısı sayısı bır elın parmaklarından fazla degıldır
bu onların sansıdır ve piyangodan kıme ne cıkacagı bellı degıldır
bastan berı forumu okursan bırcok kısının yag dolgusu ya tamamen erımıs
ya da ancak %30 u kalmıstır yani hem gecici hem acılı hem doku kaybına neden olabılen, agrısına acısına riskine degmeyecek tekrarlanması gerekebılen bir yöntemdir
2. liposuctionu ve yag dolgusunu yaptırıp hala 3. yü düsünen arkadaslar vardır...

LIPOSUCTıON KOMPLıKASYONLARI VE ÇIKABıLECEK SORUNLAR

1- kanama ve enfeksiyon riski

2- morarma şeklinde kan birikmeleri görülebilir.

3. Cilt kaybı, ohaoldumsmile da görülebilen komplikasyonlardandır
2. liposuction yaptırmış hastalarda daha çok görülür .

Ameliyatta kullanılan ilaçlarının dozlarının da yapılan bir hata bazı nörolojik yan etkilere sebep olabiliyor

Emboli de, ihtimal dahilinde. parçalanan yağ hücre kalıntıları damarları tıkıyor ve ölüme neden oluyor ne zaman gerceklesecegi belli değil

Asimetri ve yüzeyde oluşabilecek düzensizlikler ve eğrilikler bu ameliyattan sonra karşılaşılabileceğiniz sorunlar arasında

Ciddi asimetrilerde bir rötuş ameliyatı gerekebilir. :umursamaz: Eğer yüzeyde bir düzensizlik yoksa simetriyi sağlamak çok kolay, Ama düzensizlikler varsa ve özellikle belli yerlerdeki ciddi çökmeleri düzeltmek her zaman mümkün değil. Çökük yerlere yeniden yağ vermek, çok emek isteyen bir iş.

Yağ alınan bölgelerde hissizlik bazı yerlerde 9 aya kadar devam edebilir.

Ben bu başlıktan bir sürü kişinin bacağına konulan yağların en geç 1-1.5 yıl içinde eridiğini okudum,
dileğim tüm iyi kalpli arkadaşların yaptırdıkları operasyondan en iyi sonucu almalarıdır ama benim dilegim
ne yazık kı gercegi degistirmiyor dogruyu soyleyenı de dokuz koyden kovuyorlar

3. kez liposuction yaptırmayı düşünen 2 operasyonla sonuc alamamıs kişiler var
neden bunun üstünü örtmeye çalışıyorsunuz?
bacak dolgusu konusunda, baska bır maddeden bahsedılınce bırkac kısı kaplan kesilip saldırıyor

siz zaten yag dolgusu yaptırmıssınız, sizi ilgilendiren bir tarafı yok neden insanların konusmasına ızın vermeyıp
sizinle hicbir alakası olmayan ınsanların yazılarına atlıyorsunuz???

Ben burada yaşadıgımız tüm tecrübeyi aktarmıstım, dr adı vermeyecegımı ki bunun bir sürü sebebı olabılır,
bırını yazdım kımseyı ona buna yonlendırmek ıstemıyorum dedım, dr adı acıklamak zorunda degılım

benım bu konuyu merak eden kısılere yapacagım yardım; prodesuru anlatmak ve tecrubeyı paylasmakla
sınırlı kalacak dıye bastan yazmıstım daha bu neyin ısrarı?zorla mı ogreneceksın???

ama bakıyorum, bir hanımefendı gibi yazılan seye tesekkur edip oturacaklarına, mesajlarla bana saldırmaya basladılar
ayrıca siz daha cok beklersiniz benim baska bır yere macrolane ile ilgili birsey yazmamı...
siz ögrenmeyin diye bile olsa yazmayacagım, bu kısıler kendılerını bılıyor
sözüm sadece onlaradır...

konu ile ilgili bilgi almak isteyen kisilerin özel mesajlarına yanıt verecegim..
samimiyetle yasadıgımız deneyimi anlatacagım...o 3 kişi benden uzak dursun
böylece ölüm riski olmadan uzun süre kalıcı kolay ,narkoz almadan , bacaklarını düzelttirebilecekler...

Son düzenleme:
bertha senin sorunu da salı gunu dra soracagız ben 2. kontrole gıtmedım
kardeşim de unutmus soracak yazıcam sana buradan

Kızlar bence bu tartışmaya son verin artık
herkes fikrini söyledi isteyen uygular istemeyen uygulamaz lütfen seviyeyi düşürmeyelim...

Evet herkes birbirine saygılı bir şekilde beyan etsin hakarete gerek yok. Ayrıca ben şahsım adıma herkesin fikrini dinleyim ona göre karar vermeyi düşünürken, münakaşa sebebiyle, ortada paylaşım fln kalmayacak..:((::çok üzgünüm:

Ben bu forumu 1. sayfasından itibaren okudum ve soruyorum size şimdiye kadar bu forumda kime böyle tepki verildi? Cevap: kimseye. Ayrıca herkes fikrini yazdı ve bir daha onunla polemiğe girmedi.kimse ona cevap yazmazken kendi kendine huzursuz ve seviyesiz bir ortam yaratıyor baştan beri. Okadar çok seviyorki polemiği gördüğünüz gibi uzuuuun uzuuuuuun yazmış kimse onunla böyle uğraşmazken. İnşallah bu cümlelerimi de kendine sanıp cevap yazmaz. Ne kadar saçmaki bize de kalkmış siz ameliyat olmuşsunuz ne diye karışıyorsunuz diyor. Neyse kızlar daha öncede dediğim gibi sadece macroline yapan bi doktor var Ankarada ondan gerekli bilgileri alabilirsiniz telefon numaranızı bırakırsanız ya da email atarsanız geri dönüş yhapıyorlar. en azından doktordan almış olursunuz bilgileri !!!

Aykr canım mesajını editle istersen, konuyu kilitleyebilirler senide forumdan uzaklaştırabilirler. Sebebi ne olursa olsun bu tarz yaklaşımlara izin vereceklerini sanmıyorum canım. Biraz daha sakin olalım

arkadaşlar o şahıs hariç sizden ve site sahibinden çok özür diliyorum gerçekten muhattap bile olmamak gerek tutamadım kendimi kusura bakmayın

Back
X