Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aslılı cok sevindim cnm senin adına umarım hep böyle kalır....
sarpo cnm cok ama cok güzel olmus ya... yeminle gaza geliyorum ben yine... ne güzel erime olmamış bende oldu ve pek ümidim olmasada yinede son kez denicem inşlh kışın

demredemre benim ilk alternatif olarak ahmet beyi düşünme sebebim okuduğum bir yazı, ahmet bey bacağın dışındaki kaslar fazla ise seyrelttiğini söylüyordu yazıda, ferruh bey bunu da yapıyor mu bilmiyorum, sadece yağ ekliyorsa benim bacağım kalın görünebilir. yoksa ferruh beyin yaptığı bacakları beğendim gayet iyi görünüyorlar. para işine gelince hallederim etmeye de biri 12 biri 2,5 gerçekten dengesizlik var. beni düşündürdü biraz. kışı bekliycem çünkü korse beni yaz günü boğar gibi geliyo. sen bi ol bakalım ameliyatını, korse çok sıkıntı vermeyecekse beklemeye de gerek yok.

sarpo; öncesinde de sıkıntılı bir durumun yokmuş ama son halleri harika olmuş!

aslı; sakıncası yoksa fotoğraf koyarmısın. seninkiler sorunluydu. sonucun seni mutlu etmesine çok çok sevindim cnm.

melik_e; senin dolgu maddeleri geldi mi?

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum.
Hepinize merhaba. Ben de bacaklarım için bir çözüm bulmak istiyorum.Operasyon geçiren arkadaşlar foto yükleyebilir mi?
Belki önceki sayfalarda bunumla ilgili açıklama yapılmıştır ,ama gözümde problem olduğu için pek yorumları okuyamadım. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

sarpo !.. bacakların cok guzel olmus ne dıyeyım darısı hepımızın basına gule gule kullan :)) bacaklarını gordukten sonra ay sonu ferruh beye amelıyat olacaktım su an ıcımde hıc tereddut kalmadı saolasın. ve Aslılı ?..sen kıme olmustun amelıyatı ve foto yuklermısın tesekkurler.

Sarpo bacakların çok güzel olmuş.İnşallah mutluluğun devam eder. Benim bacaklarım daha sorunlu senin kadar güzel olmaz sanırım. Sarpo,foto nasıl ekledin ???

ARKADAŞLAR!!!
Opersayon geçirenler foto koyabilir mi????????
Ben biraz ümitsizim;çünkü diz kapaklarımın altı çok boş. Eğer foto varsa görmek istiyorum.
Alışverişte eteklere bakıp,pantolon almak istemiyorum artıkkkk

Kızlar selam. SARPO süper görünüyorsun. Ama şunuda kabul etmek lazım ; senin önceki halinde sorunlu değilmiş. Onun için her yaptıranın seninki kadar güzel olması beklenemez. ASLILIIIIIIIIIIII senin yazdıklarını okuyunca inan çok mutlu oluyorum. Senin ne kadar karamsar ne kadar mutsuz yazılarını biliyorum çünkü. Mutlu olmana gerçekten çok sevindim. ASLILI son halini eklermisin? Bu arada EDGE ve MELİKE sizler nasılsınız.

Leydi063 ,
merhaba sitede yazdıklarının hepsini tam olarak okuyamadım;belki daha önceden foto eklemişsindir;ama göz problemim olduğu için önceki sayfaları çok okuyamadım.Fotoğraf koyman mümkün mü????

en ucuzu 2.000 ızmırde ufuk bılkay yapıyorum ama 6 ay sonra tekrarlamak gerek yanı 2.seans dedı.yanı bence cokta pahalı degıl dıgerlerıne oranla :))

2000 ya da 2500 hepsi pahalı kızlar. Bu işin ucuzu yok en ucuzu 2500 o bile çok ciddi bir rakam. Bacaklarım çok eğri bende nasıl olur bilmiyorum. Bir gün yaptırırsam kredi çekmeyi düşünüyorum :))

Dior sana katılıyorum canım Sarpo'nun önceki halide çok kötü değil. İç kısımlar dolunca süper bişey olmuş... Bertha'dan sonra en beğendiğim bacak Sarpo'nunkiler....:nazar::nazar:

Evet doğru diyorsun, ömürlük olmama ihtimali var. Leydicim kilo verince bacaklarından da gitmişti. Normal şartlarda ameliyat olmayan kişilerede olan bu belki ama bizim şartlarımızda erimesi çok kötü gerçekten. Jezabel macrolane yaptıracaktı, haber geldi mi yaptırmış mı kızlar foruma yazmadı sanırım...

yorumlarınız için teşekkür ederim,darısı herkese.Ben bandajlarım alındıktan bir gün sonra etek giydim,siyah kalın çorapla giydim tabi,morluklar olduğu için.Morluklarım biraz fazla idi.Morluklarda bir ayda geçti zaten.Umarım erimez böyle kalır.Erirse de yine kesin yaptırırım,çünkü kendimi daha güzel ve mutlu hissetmek benim için herşeyden önemli.Eksik gibiydim,şimdi tamamlandım bile diyebilirim....

Hepinize çok teşk ederim. Daha önce koymuştum önceki ve sonraki hallerini.. Bu h sonu da umarım evde olabilirsem koyarım çekip..
Amaanbe ahmet beyin kas seyrelttiğğini bilmiyodum ama galiba böyle bişey yapmış bende. çünkü benim alt dış kısımlar dışarı doğru çok çıkıktı, yani tam bir s şekli vardı. Ama şimdi sanki bu çıkıklık haffilemiş. Hatta iç kısmı da çok fazla doldurmamış gibi, ama bi doluluk bi düzlük var anlamadım ama önemli olan netice benim için. Belki sütun gibi olmasa da pek çok kadından güzel ve en azından normal bacaklara sahibim. Morluk falan da kalmadı, küçücük iğne izleri kaldı ama o da günden güne azalıyo ve ilk amlyttan sonraki günlerde bacaklar iyice kötü görünmekten ziyade iyice güzel görünmeye başladılar, ahmet bey de söölemişti zaten daha da güzel olacağını bu ay 3. Ayım doluyo. Ahmet bey 3-4 ayda zayıflama dedi. Bu sürede erimezse sonra erimez demişti, şuanda erimiş gibi değil, ağustosu bekliyorum bakalım. Sevgiler

Back
X