Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Karafanfil ikinci resmi de gördüm canım...
Hiiiiiç dert etme.Topukluyla bile gayeeet güzel. Amma illa ben ameliyat olucam diyorsan eğer onu da söliiim heralde forumdaki en süüüppper bacak olur. :)

Ooff ya ameliyat olmak istiyorum ama bunu da kimse bilmesin istiyorum. Zaten eşime hala söyleyemedim. O bile bilmese keşke. Ama aynı evde ondan saklayamam ki :(((

Burun yaptırmak, silikon taktırmak o kadar sorunlu gibi gelmiyor. Ama nedense çarpık bacaklarımı düzelttirdim ben, demek zor geliyor yaaa. Bunu söyleyemem sanırım ben galiba. Hiç cesaretim yok bu konuda :(

Yonca sana katılıyorum canım. Bende sır gibi saklamak istiyorum. Burnuna ya da başka bir yerine estetik yaptıranlar çok normal geliyor. Belki onlarda aynı hissediyor canım.

Karanfil canım ince gelen yerleri düzelttirsende çok başarılı olur bence. Görüntü süper olacak zemuszemus Bak benim bacaklarım. Yamuk olmasa düz olsa hiç şikayetim olmazdı ama çok eğriler :( Bileklerimin yaptığı açıya bak :( Arada boşluk dolsa kütük gibi olur sanki.. Ferruh Bey'e resim yollamıştım cevap vermedi. Umutsuz vaka sanırım

Son düzenleme:
Karanfil canım ince gelen yerleri düzelttirsende çok başarılı olur bence. Görüntü süper olacak zemuszemus Bak benim bacaklarım. Yamuk olmasa düz olsa hiç şikayetim olmazdı ama çok eğriler :( Bileklerimin yaptığı açıya bak :( Arada boşluk dolsa kütük gibi olur sanki.. Ferruh Bey'e resim yollamıştım cevap vermedi. Umutsuz vaka sanırım

bir resmin var mı cnm

ha gördüm canım gözümün önndeymiş resim
canım
benimkiler böyle

Beni küçükken doktora götürmüşler. Metal bir çizme vermiş doktor. Babam ne gerek var diye almamış. Küçükken daha parantezmiş... Onu kullansam kemiklerde yumuşak olduğundan düzelebilirdi. Ama geçti...

benimde annanem demişki kudaklayalım bunu
belden aşşasını biraz kundaklayabilmişler ben basıyormuşum çığlığı :)
sonrada bırakmışlar
işte
bi yerde okudum kemerle düzeltilebiliyor diye
yine internnetten bakıyorum böyle birisi yazmış ben kemeri alıyorum bacaklarımı sıkıyorum dümdüz duruyorum sık sık özellikke banyodan hemen sonra yapıyorum sonra kemeri çıkarınca birkaç dakkiia basmıyorum 2 yıl sonra düzeldi kemikler
az bişey kaldı hala decam ediyorum diye yazmıştı birisi

Evet kemer var cnm. Ebayda satılıyor. Bir ortopedi doktoruna sordum ben küçükken olabilir düzeltir ama gelişimini tamamlayan insanlarda işe yaramaz demişti. Onu alacaktım vazgeçtim bende..

bu bildiğimiz antolon kemeriyle yapmış ve yaşı 22 miydi neydi uzun zaman sonra 2 senemişti
düzelme olmuş

kemeri ben de denemiştim. demoniac'ın da bahsettiği gibi, gelişimimi tamamlamış olduğum için hiç düzelme olmadı. maalesef, bir de dolaşım sistemimi etkilediğim için nur topu gibi varislerim oluştu:kızgın:

kızlar, ameliyat olanlardan biri de bendim. tam 3 ay oldu. emin olun ki, her gün forumu takip ediyorum. ama henüz bir şey yazmak için çok erken.

Back
X