Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya arkadaşalar bişey soracam ferruh bey görüşmeye gidince bacaklarına bakıyormu ben yarın için randevu aldım da bakıp ona göremi bilgilendiriyor?olur yada olmaz diyeyoksa kesin ameliyat kararı verincemi bakıyor?
 
peki bunlara ayrı bir üret alıyormu canım ben mesala ameliyattan sonra begenmedim hala ince gelirse gözüme tekrar bu işlem içinde para alıyormu?
 
Kaçakkız saolll canım ya millet giyiyor bende bir kız görmüştüm aslında helal olsun kendıleriyle barısıklar bende o cesaret hiç yok ama benimkiler birde kalın galiba ameliyat olunca cok kalın olur dıye cok korkuyorum..yağ enjeksiyonu ameliyatlarının güzel sonuclarını gördükçe bende düşünmüyor değilim ama ferruh bey ankarada kontrollere gidemem fiyatıda daha uygun diğer doktorlara göre.ankarada akrabam varda söylesem sen delirdinmi ne bacak ameliyatı derler gelde bide onlara anlatt =) oytun idil ve ferruh bey arasında düşüncelerdeyim, düşünmektende delircem artık
 
digucum tesekkürlerr paylaşımların için..evet cok haklısın kemiği düz olanların işi cok daha kolay..inşallah hepimiz için en hayırlısı olur,sen bileklere koydurmasanda olur bacakların gayet güzel minilerini rahatlıkla giy..buarada nekadar zaman olmustu senin ameliyat olalı erime varmı hiç?inşallah hiçte olmaz.
 
Kaçakkız saolll canım ya millet giyiyor bende bir kız görmüştüm aslında helal olsun kendıleriyle barısıklar bende o cesaret hiç yok ama benimkiler birde kalın galiba ameliyat olunca cok kalın olur dıye cok korkuyorum..yağ enjeksiyonu ameliyatlarının güzel sonuclarını gördükçe bende düşünmüyor değilim ama ferruh bey ankarada kontrollere gidemem fiyatıda daha uygun diğer doktorlara göre.ankarada akrabam varda söylesem sen delirdinmi ne bacak ameliyatı derler gelde bide onlara anlatt =) oytun idil ve ferruh bey arasında düşüncelerdeyim, düşünmektende delircem artık

a
akrabaya söyleme sende
 
Parissss
senin bacakların da benimkine çok benziyor. Ben buraya ekleuyemiyorum.foto boyutum büyük.Bilgisi olan varsa yarıdmcı olabilir mi??
Digucum, haftaya fotonu merakla bekliyorum;çünkü benim de eğrilik sorunum var.Foton bu haliyle gayet güzel görünüyor;ama karşıdan çeiklmiş halini de merak ediyorum .eteklerini güle güle giy:)
 
Ameliyattan çıktım kızlar hepiniz çok sagolun. Hala klinikteyim basım donüyor biraz daha dinlenip cikicam sargılar çorap vs bacaklarımı inceleyemedim ama öncekinden daha iyi. Yürümek çok zor ağrı yapıyor taksiyle donücez eve. Detayları eve geçince yazarım. İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar.
 
dilaramutlu seninkilerde benim gibimi çok merak ettim şimdi,sanki demoniacın bacaklarıda benzıyor benımkıne..dilaracım profilinde albumlere resim ekleyemiyormusun? resim boyutu kucultmeyi bilen arkdaslar varmı?
 
Pariss çok teşekkür ederim canım. Eve geldim. Ameliyata 1 gibi girdim uyandigimda saat 4 u geciyordu *iyurken yada uyanirken hic bisey hissetmedim *sadece kiyafetlerim giydirilirken uyanir gibi oldum canim yandi tamam bitti dediklerini hatırlıyorum tekrar uyumusum. Uyandığımda odada tektim serum bagliydi 45 dk fln serum için bekledim sonra alt kata aldılar beni yarım saatten fazlada orada yattım basım donüyordu. *Klinikten çıkmadan binanın icinde ilacın etkisiyle baya kötü oldum. Tansiyonum düştü sanırım. *Merdivenlere fln oturdum kliniğe çıkacak gücüm yoktu bı 15 dk oturdum orda babamda yanimdaydi. Eve taksiyle geldim. Takside inanılmaz bı ağrı sancı gibi bisey vardi özellikle göbek bölgemde taksiyi durduk bi restorantin wc ne gittim elimi yuzumu yikadim klinikten çıkmadan ağrı kesici iğne yapmışlardı 10 dk sonra ilaç etkisini gösterdi ağrım bitti rahatladım. Çok şükür suan ağrım yok yürüyüşüm çok zor. Doktorun verdigi ilaclarida aldık yağ alınan ve eklenen yerlerde sizlamalar var suan varis corabim üstümde ayaklarımı yastığa yükseğe koydum yatıyorum. Şimdilik bunlar kızlar sıcak sıcak gelişmeleri yazayım dedim. Dua edın benim için aynı ağrı ilacın etkisi bitince başlamasın :( çok dayanamaz durumda olursan iğne vurul tekrar dedi.*

Bu arada bacaklarıma çizim yapmadan önce elime damar yolu actılar iğne vb seyler beni bayiltmaya birebirdir:) ferruh bey sedyeye yatırdı beni hemen ayaklarımı kaldırdı. Soğuk soğuk terliyordum eliyle yuzumdeki terleri sildi. Ben düzelene kdr 10-15 dk benimle sohbet etti vs vs o an benimle böyle ilgilenmesi çok güzeldi söylemeden geçmeyin dedim;) şimdilik bukadar kızlar...
 
Demoniac , canım çok geçmiş olsun, böylesine çabuk haberdar ettiğin için bizi kendi adıma teşekkür ederim, umarım ağrın sızın olmaz biran önce iyileşir ve sonuçtan memnun kalırsın....Ferruh Bey hakkında yazdıkların beni özendirdi doğrusu :)
 
merhabalar arkadaşlar
1 yıldır bende bu formu takip ediyorum. Geçen mayıs ayında ameliyat olacaktım ferruh beye ama son dakika aksilikler yuzunden olamadım demekki hayırlı değilmiş. Geçen hafta tekrar görüştüm ve 7 Eylül de ameliyat olucam. ama aşırı korku var. Yüksek tansiyon hastasıyım ve İleri derecede panik atak hastasıyım. Umarım sonu kotu olmaz. Eşimde çok tedirgin. Ameliyat olan herkese geçmiş olsun diyorum. Darısı hepimizin başına.
 
Demoniac senden haber almak çok güzel canım İyi olduğuna çok sevindim. İnşallah ağrıların olmaz.
Canım bize yaşadıklarını hemen anlatman beni çok duygulandırdı, teşekkür ederim.
En kısa zamanda güzel güzel etekler giy :...))))
 
DEMONİAC öncelikle çok geçmiş olsun. Hasta hasta bizi bilgilendirmen çok ince bir davranıştı. Umarım ağrıların olmaz. En kısa zamanda iyileşirsin. Dualarımız seninle. İnşallah en kısa zamanda istediğin kıyafetleri giyersin.
 
Sarpo Ferruh beye ameliyat olman ve sonucundan da bu kadar memnun olman beni çok mutlu etti. Benimde ameliyatımın günü yaklaşıyor. Doktor seçimi konusunda isabetli bir karar verdiğimi düşünüyordum sende teyit etmiş oluyorsun. Birde bu işi sırf para için yapmadığını işini sevdiğini düşünüyorum. B.Cihantimur 6000 Tl isterken onun yarı fiyatına yapması bunun kanıtı gibi. Oda 6000 TL dese yinede bir sürü hasta bulabilirdi. Ayrıca bu fiyat çoğumuzun ulaşabileceği bir miktar bu sayede dertlerimizden kurtulma fırsatıda vermiş oluyor bize .Yoksa yüksek fiyatlara ve aynı işlemi aynı risklerle yaptırmak ve sonucunun istediğimiz gibi olmaması halindeki kaybımızda büyük olurdu.
 
Demoniac canım sen nasıl oldun ağrıların varmı. Kendini nasıl hissediyorsun. Seni cesaretin ve kararlılığından dolayı tebrik ediyorum. Bu iyileşme sürecinide en kısa sürede ağrısız bir şekilde atlatmanı diliyorum.
 
Rica ederim kızlar. Ameliyattan sonra kaybolmuycam demiştim ;) ağrım yok ama yürürken birinin yardımı olmadan çok zorlanıyorum yağ alınan yerler şişmiş durumda bacaklarım çok gergin geliyor ayakta kasilıyor dizlerimi bukerek yuruyemiyorum penguen gibi gidiyorum :) ayaga kalkinca hala tansiyonum dusuyor kendimi koltuga zor atiyorum arada bulantım oluyor ama çabuk geçiyor. böyle hareketsiz oturmak sıkıcı. Sizlerle olmak daha guzel... İlk ilacimi aldım bu ağrı kesici birde 12 saatte bir içilmesi gereken enfeksiyon önleyici antibiyotik var. Morarmalarin geçmesi için birde krem yazdı onu 3 gün sonra kullanmaya basliycam.
 
Back
X