Bacak dolgusu yaptıran var mı?

DEMONİAC gerçekten çok sağol. Bütün ayrıntıları bizimle paylaştığın için. Varis çorabını tayt gibi giymek daha rahattır mutlaka. İyiki doktorunu aramışsın. Bu arada gece 11 de aradım demişsin. Yani doktorunu gece 11 de arayabiliyorsun :)) Bazı doktorlar bu konuda katıdır. Ferruh bey daha ılımlı sanırım. DEMONİAC ağrılarında azalma oldu mu?

Demoniac canım bencede var bizde bir akrabalık:) aynı bacaklarrr:) canım çok tesekkürederim sorularımı yanıtladgın için.ben bacak silikonunuda düşündüğüm için bir doktora resmimi göndermiştim bileklere yağ koymuyorum gerek bile kalmıyor üstü doldurunca demişti ama ben şimdi endişe ediyorum azcık koydurmak daha iyi olur heralde çünkü benim bilektede sorun var..buarada çorabı nekadar süre giymek gerekiyor ameliyattan nekadar zaman sonra çıkarıyorsun şehir dısında gelenler nasıl hallediyor bu işleri?

Pariss tatlım kesin var bişey cidden :)) bileklerimde toplanan sargı bezlerinin resmini ekledim kızlar, kesince rahatladım ama ayak bileklerim çok şiş ve ayaklarım uyuşuyor sanki benim değil belden aşağısı...Çorap 3 hafta duracak diyor canım doktor. ağrılarım yatarken fazla değil arada şiddetleniyor. ayağa kalkınca tavan yapıyor diyebilirim. Tek istediğim şuan tek başıma kalkabilmek ve yürüyebilmek... Dıor canım doktor kartvizitini vermişti. Cep numarası yazıyordu bişey olursa ara dedi. Ağrıdan duramadım aradım. açmadı. Babam aradı gene açmadı. Uyudu sandım sonra saat 12 de önce babamı aradı ona yetişemedik sonra beni aradı konuştuk rahatsızlık verdiğim için özürde diledim bişey demedi sağolsun. Ameliyattan sonra hiç aramadı ama beni bazı arkadaşlar aradı nasıl olduğumu sordu fln demişlerdi üzüldüm beni niye aramadı diye

canım şimdi resmine baktım belli şiş ayaklarında ama iner onlar zamanla bol bol dinlen yat uzan biliyorum çok sıkıcı ama ayaga kalkıp yurumeye calısma o agrı yapar.çorabı kesipte rahatladgına cok sevındım canımcım geçiyor zor günlerr her geçen gün dahada iyi olursun inşallaha.s.

Demoniac canım ya cok acı cektin inan uzuldum. Umarım hiiiiç erimez. Ayrıca verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkurler. 3 hafta sonra aynı şeyleri bende yaşıyacam. Varis çoraplarının kilotsuz olanlarıda varmış acaba onları giysek olurmu?

Demoniac,
inşallah kısa zamanda ayağa kalkarsın.bizi acılı halinle bilgilendirdiğin için sonsuz teşekkür ederim.
etekler,şortlar ,elbiseler seni bekliyor::)))

damınoc canım çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelirsin.ben gerçekten şimdi çok daha kararsızım ne yapacagımı bilemiyorm cok korkuyorum bakacak kimse yok benim eşim böyle olursa hayatta bakmaz bana annemler zaten hiç istemiyor.yaptırmasam hep aklımda kalacak bide manevi boyutunu da düşünüyorum allah bizi böyle yarattı gücüne gidermi diye ve cezalandırır mı günah olurmu bide ameliyatı bayıltmadan yapmıyormu sadece uyuşturucu ignelerle falan ben uyutulmaktanda çok korkuyorum bidaha uyanamıycam diye bilmiyorum ya kafam allah bullah oldu ameliyat günü aldıgımdan beri gözüme uyku girmiyor aklımda hep bu düşünceler???benden 500cc yag alabilirlermiş yeteri kadar yağın var dedi senden ne kadar alındı acaba

ama zayıflarsanda yeteri kadar yagı nerden bulacaklarzaten şu andeki halinle orantılı olarak yağ konuyor ve zayıflarsan sadece bacak deyil her yer orantılı olarak zayıflar bence

canım fazla almıyorlar.kilona göre en fazla sanırım 500cc kadar alıyorlar öyle kg falan deyil yani.

slm edge nasılsn?okudum yazdklrını ve memnun kalmamana cok üzüldüm.ben de erime olmadı hala iyi görünüyorlaar 8 ay oldu.

iyim canım sen nasılsın? senin adına çok sevindim seninki zaten çok güzel duruyordu demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor az daha yağım olsa belki işe yarardı :)

Paris canım bacakların cidden çok benziyor benimkine. Kardes olsak bukadar benzemez yani:) ayakta durmayı başardığımda resim ekliycem hemen. Bu arada dün gece 11 de doktoru aradım bileklerimdeki bandajlar çorap giydirilirken kivrilmis bilezik gibi duruyor demiştim okadar acittiki canımı aradım sordum çorabı bileklerinden kestik bandajlarin kivrilan yerlerinide kestik rahatladım. Ama okadar çok sıkmış ki sag bileğimde bandajin seklinde bı çöküntü olmuş :( hala geçmedi :( umarım öyle kalmaz :(( o halde resmini çekmiştim bileklerimin ekleyebilirsem ekleyim basına boyle bisey gelen olursa hemen duzeltsin çorabın ayağı sarması gerekmiyormuş bileklerinden kesip tayt gibi kullanabilirsiniz kızlar...

Canım neden bileklerinde bandaj var?
Benim bileklerimde bandaj yoktu. Acaba bişeklerine yağ enjekte edebilmek için ordan mı girdi? oralardada delikler var mı? Benim bilekelre yağ ekleyeceği zamanda mı ordan girecek acaba

Edge çok sanslisin ağrı konusunda. Bugün doktoru aradım mesguldu sekreteriyle konuştum yuruyememem normalmiş 2-3 güne gecer dedi ama uff hiç bitmeyecek gibi. Bacaklarımın sekli ne olursa olsun sadece suan bu ağrılardan kurtulmak istiyorum. Wc ye gitmem 10 dk sürüyor 10 dk da dönüş yerimden kalkamıyorum. Oda bı 10 dk sürüyor bacakları indir vs off sonra annem ellerimden tutup kaldırıyor ayakta duramıyorum biraz sabit bekliyoruz tek elimde vileda fırçası kolumda annem.. Ayaklarımda baya şişmiş. Salı pansumana gel dediler ama gidebileceğimi hiç sanmıyorum. Bu yağ ısı bukadar acırsa i̇lizarov nasıl aci verir düşünemiyorum. İyiki doktorla gorusememisim ve yaptırmamısim. Kızlar ben yazıyorum ama ameliyatı düşünen arkadaslar yanlış anlamasın. Kisiye göre değişen bı durum sanırım. Herkes ayni aciyi çekmiyor.

Demoniac öncelikle geçmiş olsun canım. İnşallah istediğin sonucu alırsın.
Ağrı konusudna ise : benimde iyileşme dönemim uzun sürdü toplamda 12 gün dinlendim ve öyle işe başladım. Yürüyemiyordum çok zor yürüyorum, yataktan annem kaldırıyordu, dediğin gibi dizlerimi kırmadan yürüyordum ama merak etme 10 güne hepsi geçiyor :)

merhaba digicum
uzun süredir forumu takip ediyorum.hatta buradan cesaret alarak 1 ay 9 gün önce Ferruh beye ameliyat oldum.bacak yapımız çok benziyor.ameliyat sonrası hiç kolay geçmedi aslında.2 hafta izin yetmedi.1 hafta da rapor aldım.bel,kalça,bacak,diz içinden yağ aldılar.oralar 2 hafta kadar mosmordu.ve çok ağrılıydı.bacaklarım ise çok ödemliydi.insan yürümekte bile zorlanıyor.hiç kolay bir süreç değil.doktor bey her vücudun iyileşme sürecinin farklı olabileceğini,benimkinin uzun olduğunu söyledi.2 kez kontrole gittim.ilkinde o aletle yaptığı düzeltmeyi yapamadılar,çünkü çok ağrım vardı.2. gittiğimde ise şekli bozuk ve çok ödemli olan bacağıma enjektör ile sıvı alma işlemi yaptı.ödem geçmemiş dedi.2 bacak eşit değil.ameliyat sonrası ilk 2 hafta sancılı ama mutluydum.yeni olan bir arkadaş resim koymuş ya-2. günü yazmış,adını hatırlayamadım-aynı onun ki gibi dolgun ve güzeldi,şimdi 1 ay oldu ödem indikçe zayıfladı.hele bilekler neredeyse eskisi gibi.asıl yamukluk bence orada belli oluyor oysa.digicum şu anki görüntü seninkine yakın ,seninki daha dolgun gibi.aynaya bakıyorum.arkadan görüntü daha iyi gibi.sol bacağım düzelmedi hala.ameliyat sonrası gibi kalsa çok muhteşem olacaktı.şimdi son halinin iyice oturmasını bekliyorum.ama üzgünüm.inceliyor sanki.çok eziyetli bir süreç bir daha olamam .eşim de izin vermez.ben de cesaret edemem.resim ekleyemiyorum.ilk hali dr da var zaten.bir gün alrsam eklerim.sevgiler herkese.

Canım merhaba,
ben ameliyat olalı 3 ay oldu ama erime olmadı. Sendeki gibi şekil bozukluğu var daha doğrusu biri daha kalın. Senin ödem olan bacağının şekli düzeldi mi? Doktor cuma günü serum biriken bacağım için tekrar bir operasyon yapacak. Bakalım sonuç ne olacak. Senin bacağında İncelme olmasına üzüldüm. Doktorunla bi görüş bence bize de burdan haber ver lütfen.

Back
X