merhaba digicum
uzun süredir forumu takip ediyorum.hatta buradan cesaret alarak 1 ay 9 gün önce Ferruh beye ameliyat oldum.bacak yapımız çok benziyor.ameliyat sonrası hiç kolay geçmedi aslında.2 hafta izin yetmedi.1 hafta da rapor aldım.bel,kalça,bacak,diz içinden yağ aldılar.oralar 2 hafta kadar mosmordu.ve çok ağrılıydı.bacaklarım ise çok ödemliydi.insan yürümekte bile zorlanıyor.hiç kolay bir süreç değil.doktor bey her vücudun iyileşme sürecinin farklı olabileceğini,benimkinin uzun olduğunu söyledi.2 kez kontrole gittim.ilkinde o aletle yaptığı düzeltmeyi yapamadılar,çünkü çok ağrım vardı.2. gittiğimde ise şekli bozuk ve çok ödemli olan bacağıma enjektör ile sıvı alma işlemi yaptı.ödem geçmemiş dedi.2 bacak eşit değil.ameliyat sonrası ilk 2 hafta sancılı ama mutluydum.yeni olan bir arkadaş resim koymuş ya-2. günü yazmış,adını hatırlayamadım-aynı onun ki gibi dolgun ve güzeldi,şimdi 1 ay oldu ödem indikçe zayıfladı.hele bilekler neredeyse eskisi gibi.asıl yamukluk bence orada belli oluyor oysa.digicum şu anki görüntü seninkine yakın ,seninki daha dolgun gibi.aynaya bakıyorum.arkadan görüntü daha iyi gibi.sol bacağım düzelmedi hala.ameliyat sonrası gibi kalsa çok muhteşem olacaktı.şimdi son halinin iyice oturmasını bekliyorum.ama üzgünüm.inceliyor sanki.çok eziyetli bir süreç bir daha olamam .eşim de izin vermez.ben de cesaret edemem.resim ekleyemiyorum.ilk hali dr da var zaten.bir gün alrsam eklerim.sevgiler herkese.