- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Canım ben ilk ameliyat olduğumda ağrı vardı ve ben ankaradan ist la tek başıma gelmiştim biliyorsunuz ama çok yoktu ben sadece iki gün falan izin kullandım yürüyüşte tabiki biraz değişiklik vardı ağrı vardı ama çok çok beni kısıtlayacak kadar değildi ilk ameliyat olduğumdada ödem olmuştu ama morarma falan olmadı bende asıl eğriliği bilek kısmı gösteriyor orayada bişey uygulanmayınca ödemler geçince eski haline dönüyor yani bende ödemler geçtikten sonraki haliyle bile eskisinin bi farkı yoktu yani ya dediğim gibi aslında bilek kısmıda çok önemli bide bacak kemiği gerçekten eğriyse çok fazla yağınız olması lazımki bi işe yarasın yoksa yok yani ortada herşey...
digucum sen nasıl oldun halinden memnunmusun bayadır görüşemedik netim yoktu uzun süredir senle benim bacak yapım benziyordu
Canım ben de seni merak ediyordum. İyi ki geldin foruma. Nasılsın, iyi misin?
Benim bacaklarımda bir erime olmadı ama birinin şekli ile diğerinin şekli farklı yani biri daha dolgun. Geçen gün kontrole gittim doktor içerde serum birikmiş dedi enjektör ile yağ boşalttı biraz ama ben e nsonunda acıya dayanamayınca cuma günü tekrar yaparız dedi. Bakalım bu yöntem ile düzelecek mi.
Benim bacakalrda erime olmadı, bacaklarımın üst kısmı şuan gayet dolgun ama biliyorsun bizimkiler kemikten yamuk olduğu için ne kadar doldurulsa doldurulsun birleşmesi imkansız :) şuanki tek sorunum bileklerimdeki yağların az koyulmuş olması ve tek bacaktaki şekildeki bozukluk. Şekil düzeldikten sonra doktor bileklerime tekrar yağ enjekte edecek. İstersen gel ikimizinkini beraber yapsın. ben yanında olurum annem de olacak bize bakar. bikaç gün bizde kalrısın sonra istanbula dönersin. ne dersin?