Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bahard çok samimiyim Barbie bacağı gibi olmuş. Gule gule kullan. Ağrın olmamasına cok sevindim. Allahım inşallah benimkide boyle guzel olr. Demoniac yazık çok ağrı çekmişti oyuzden bende bayağı sıkıntılıydım. Senin 2. gun ağrın olmaması moral verdi.
Sevgiler

Canım bacaklarımın problemli olmadıgını söylüyorsun ama resim biraz yanıltıcı çünkü düz bakınca normalmiş gibi ama yürüyünce diz altı boşluk oldugu için yandan bakınca yarım bir bacak görüntüsü oluyor yani yarısı hiç yok gibi görünüyor

evvet cok doğru buna bende katılıyorum yani resimlerden bacakların asıl hali ozellikle çok incelerse anlaşılmıyor. Benim bacaklarımda ince değilmiş gibi gorunuyor resimden ama gerçekte kalınlığı bir cocuk bacağı kadar. mafoldumben

Güzel dileklerinize teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüze göre olur. Leydi063 evet kilinik oldukça temiz görünüyordu. Gögüs altından aşagısını dezenfekte ettiler sanırım batikondu tamamen ayak dahil boyadılar. elleri yukarı kaldırıp hijyenik bir bez serdiler hemşire ellerimi hiçbir yere dokunmamam için sürekli uyardı hatta ellerimi tutarak sedyeye yatırdı. Doktor beyde kullandığı aletlerin kişiye özel kullanıldığını sonra atıldığını daha önce söylemişti. Enfeksyon kapma riski yok demişti. birde açık bir yara olayı olmadığı için işlem tamamen enjektörlerle yapılıyor. Oda işlem sonunda atilıyor. Benim çok rahat geçti. Yatmaktan sıkılıyorum evde dolaşıp duruyorum Ağrımda kalmadı herhangi bir şişlikte oluşmadı yani çok rahatım doktor bir kişide enfeksyon olayını yaşadıklarını onun dışında başka hiç olmadıgını söyledi. Oda büyük bir talihsizlik dedi. Açıkça söyledi.

Arkadaşlar DEMONİAC anlatana kadar ben bu işlemin bu kadar ağrılı olduğunu düşünmemiştim. MELİKE ASLILI ahmet karacalara ameliyat oldular. Acaba onlarda bu kadar acı çekti mi?

DEMONİAC bugün pansuman günün. İnşallah ağrısız atlatırsın. Gelişmeleri mutlaka yaz...

dior ben de acayip tırstım valla.
burada ahmet karacalara ameliyat olan bir arkadaş yazmıştı ağrı sızı olmasın istiyosanız paranıza kıyacaksınız diye ama kimdi hatırlamıyorum.
ahmet beye son zamanlarda ameliyat olan bir arkadaş da resimlerini ekleyecekti şişlikleri inince ben merakla bekliyorum.

rose73 hala ameliyat olmaya kararlımısın ben çok korkuyorum amelşyat kararı aldıgımdan beri de psikolojim düzelecegi yerde daha bozuldu sanırım çok kuruntu yapıyorum ve herşeyi çok kafaya takıyorum bilmiyorum ama bu amelliyatı olmadan da düzelmez ne yapacam ya ben

Evet canım aynen çok kararlıyım. Çok korkuyorum gerçekten bende. Hayırlısı bakalım :)

bahard cok gecmıs olsun cnm eteklerini hiççç cıkarmaaa cok güzel olmuş bacakların:) darısı bizlerin başına inşallah;)

demoniac canımcım cook sevındım agrılarının gecmesıne oh oh acıklıkta kapandı dıosun ee biz resim isteriz ama :))

Cumartesi günü bülent beyden randevu aldım ama son dönemde herkes ferruh beye gidiyo okuduğum kadarıyla aslında aklımda ahmet karacalarda var nedense bi türlü ulaşamadım telefonla sürekli bişeyler çıkıyor.Neyse eğer bülent beyde karar verirsem hemen yaptırmayı düşünüyorum bülent beyde yaptıranlar nolur yorum yapsın eski yorumları okudum ama desteğe ihtiyacım var.Kime güvenmek gerektiğini nasıl anlıcaz ki deli olcam artık bitsin şu işkence .

DEMONİAC pansumanın sorunsuz geçmesine gerçekten çok sevindim. İnşallah tamamen geçer ağrıların ve yürüyüşün düzelir.

BAHARD senin ikinci günden itibaren ağrılarının azalması beni çok mutlu etti. Yani daha az acı çekmekte mümkün demekki. Resmine baktım. Çok güzel görünüyor. Ama daha öncede yazmıştım. Senin bacakların zaten çok problemli görünmüyordu.

Arkadaşlar şuan resimleriniz ödemlidir. Asıl ödemler geçince şekli oturacaktır. Lütfen o zamanda resimlerinizi bekliyoruz.

DEMONİAC doktor beye ağrıların tam olarak ne zaman geçeceğini, yürüyüşünün ne zaman düzeleceğini sordun mu? Birde varis çorabı ne kadar süre giyiliyor ?

arkadaşlar bugün ahmet beye muayene oldum. benim bacaklarım eğri değil ama epey ince. hem üst hem alt taraf. göbekliyim ama doktor yağlarımın yetmeyeceğini söyledi. slikon önerdi. hem silikon takılacak hemde süperdry yöntemi uygulanacak. ayrıca bacağımın üst kısmınada yağ konulacak. silikonun enfeksiyon riskinin olduğunu söyledi. ama göze alacam. tavırları ve kendinden emin oluşu bana güven verdi.fakat çok pahalı. sanırım yarı tatilde yaptıracam. bu arada ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.

Demoniac, resim bekliyoruz. Daha iyi olamana da çok sevindim ayrıca. Had bakalım. Sen yırttın bu dertten. Sana boool minili günler artık :))))

Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.umarım yağlarınız erimez ve bacaklarınıza her baktığınızda mutlu olursunuz...Arkadaşlar resimlere nereden bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

ELAYCAN hoşgeldin. Epeydir yoktun. Sen nasılsın? senin bacaklarında erime oldumu? Sen ahmet karacalara ameliyat olmuştun. Sendede ameliyat sonrası çok ağrı oldu mu? Canım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim...

Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.umarım yağlarınız erimez ve bacaklarınıza her baktığınızda mutlu olursunuz...Arkadaşlar resimlere nereden bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Elaycan canım ismin üzerini tıkladıgında kullanıcının profilini göster yazısı çıkıyor oraya girince profilden resimleri görebiliyorsun

-AZE- bacağa koyduktan sonramı silikonda enfeksiyon riski oluyormuş? Aynı risk yağ enfeksiyonunda yokmu?

yağ dolgusunda bir sorun yaşanmayacağını fakat silikonun hem daha güzel bir bacak oluşturduğunu hemde malesef enfeksiyon riski taşıdığını söyledi. tüm işlemlerin aynı anda yapacağını söyledi. fırsatım varsa ameliyat sonrası 10-15 gün dinlenmem gerektiğini söyledi. zaten bir gecede hastanede kalınacak. işe ne kadar geç dönersek risklerin o kadar az olacağınıda vurguladı. eğer enfeksiyon oluşursa ilk 15 günde oluyormuş. bana en cazip gelen tarafı üst bacağada yağ koyması. aslında yağlarım alt bacağa yetermiş ama silikon konulursa üst badcakta aradan çıkacak. tek işlem. kalıcılık %80.

yağ düşünüyorum. silikon kesinlikle düşünmüyorum. o kafama yatmıyor pek. ben izzmirdeyim şehir dışına gidip yaptıramam çünkü habersiz yaptırıcam. büyük ihtimalle burda ufuk bilkaya yaptırırım ama forumdada ona yaptırmış birkaç kişi hep eridiğini yazmış. napıcam bende bilmiyorum. hem zaten o tek seans değil 2 seans uyguluyormuş ama ben tek seansta biraz fazla yağ koymasını istiycem 2 defa yaptıramam hem maddi açıcan hemde iki defa aynı acıyı yaşamak istemiyorum

cerencetin yazdıkların beni endişelendirdi ufuk bilkay farklı bir uygulama yapıyor olmalı normal lipo yöntemiyle yapıyorsa ki bana öyle geldi tek seansta tabiki tutmaz birde o yöntemde yağların erime riskide çok fazla bülent bey veya ferruh bey ikiside ikinci bir seansın gerekmediğini söylüyorlar onlar kök hücre metoduyla yağları havayla temas ettirmeden vucuda enjekte ediyorlar. Canım ya karar vermeden çok iyi düşün ben yeni ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum ikinci defa aynı acıları çekmek korkunç birşey yöntemini çok iyi araştır kök hücre yönteminde yağın kalıcılığı daha yüksek. Ben lipoyu uzun yıllar önce denemiştim tamamen eridi. Lütfen iyi araştır

Back
X