Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bacaklarımın problemli olmadıgını söylüyorsun ama resim biraz yanıltıcı çünkü düz bakınca normalmiş gibi ama yürüyünce diz altı boşluk oldugu için yandan bakınca yarım bir bacak görüntüsü oluyor yani yarısı hiç yok gibi görünüyor
Arkadaşlar DEMONİAC anlatana kadar ben bu işlemin bu kadar ağrılı olduğunu düşünmemiştim. MELİKE ASLILI ahmet karacalara ameliyat oldular. Acaba onlarda bu kadar acı çekti mi?
DEMONİAC bugün pansuman günün. İnşallah ağrısız atlatırsın. Gelişmeleri mutlaka yaz...
rose73 hala ameliyat olmaya kararlımısın ben çok korkuyorum amelşyat kararı aldıgımdan beri de psikolojim düzelecegi yerde daha bozuldu sanırım çok kuruntu yapıyorum ve herşeyi çok kafaya takıyorum bilmiyorum ama bu amelliyatı olmadan da düzelmez ne yapacam ya ben
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.umarım yağlarınız erimez ve bacaklarınıza her baktığınızda mutlu olursunuz...Arkadaşlar resimlere nereden bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
-AZE- bacağa koyduktan sonramı silikonda enfeksiyon riski oluyormuş? Aynı risk yağ enfeksiyonunda yokmu?
yağ düşünüyorum. silikon kesinlikle düşünmüyorum. o kafama yatmıyor pek. ben izzmirdeyim şehir dışına gidip yaptıramam çünkü habersiz yaptırıcam. büyük ihtimalle burda ufuk bilkaya yaptırırım ama forumdada ona yaptırmış birkaç kişi hep eridiğini yazmış. napıcam bende bilmiyorum. hem zaten o tek seans değil 2 seans uyguluyormuş ama ben tek seansta biraz fazla yağ koymasını istiycem 2 defa yaptıramam hem maddi açıcan hemde iki defa aynı acıyı yaşamak istemiyorum