Parisss haklısın tabi gizleme diye bir durum söz konusu olamaz ( ki zaten o seni daha önce söylediğin gibi eteklede görmüş)..kendini daha iyi hissedeceğin için de tabiki herkes kararına saygı duymalı.geçireceğin operasyon için de şimdiden başarılar diliyorum.en sağlıklı ve sıhhatlisinden olur inşaallah.vakti zamanı gelincede hangisini yaptıracağın konusunda da Allah doğru kararı vermende yardımcı olsun.büyük bir ümitle o mutlu gün gelip burda bize en sevinçli haberlerini vermeni temenni ederiz :) :)
canım benim çok tesekkurederim inşallah sende hakkına en hayırlısyla bu amelıyatı olursun ve cok mutlu olursun. İnşallah hepimizin bacakları istediği gibi olur bunu canı gönülden diliyorum,hepimiz burda mutlulugumuzu paylaşalım istiyorum.canını sıkma ama tatlım Allah büyük bak negüzel çogu arkadasımız oldu amelıyat inşallah bizlerde olucaz ilk önce inanalım.erkek arkdas konusundada hiç olumsuz düşüncen olmasın eğer karsındaki dogru insansa inan bana bacaktan veya fiziksel hiçbir görüntüden olumsuz seyler dusunmez seven insan karsısındakini oldugu gıbı kabul edendir.birgün amelıyat olursam bende heranımı sizlerle paylasıcam kızlar.bu amelıyatta paylasım cok önemli amelıyat olanların bılgılerını aldıkca daha dogru kararlar verılıyor.senınde guzel haberlerını beklıyoruz canım öğrendiğimiz yeni bilgilerimi birbirimizle paylaşalım olurmua.s.