Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Parisss haklısın tabi gizleme diye bir durum söz konusu olamaz ( ki zaten o seni daha önce söylediğin gibi eteklede görmüş)..kendini daha iyi hissedeceğin için de tabiki herkes kararına saygı duymalı.geçireceğin operasyon için de şimdiden başarılar diliyorum.en sağlıklı ve sıhhatlisinden olur inşaallah.vakti zamanı gelincede hangisini yaptıracağın konusunda da Allah doğru kararı vermende yardımcı olsun.büyük bir ümitle o mutlu gün gelip burda bize en sevinçli haberlerini vermeni temenni ederiz :) :)

canım benim çok tesekkurederim inşallah sende hakkına en hayırlısyla bu amelıyatı olursun ve cok mutlu olursun. İnşallah hepimizin bacakları istediği gibi olur bunu canı gönülden diliyorum,hepimiz burda mutlulugumuzu paylaşalım istiyorum.canını sıkma ama tatlım Allah büyük bak negüzel çogu arkadasımız oldu amelıyat inşallah bizlerde olucaz ilk önce inanalım.erkek arkdas konusundada hiç olumsuz düşüncen olmasın eğer karsındaki dogru insansa inan bana bacaktan veya fiziksel hiçbir görüntüden olumsuz seyler dusunmez seven insan karsısındakini oldugu gıbı kabul edendir.birgün amelıyat olursam bende heranımı sizlerle paylasıcam kızlar.bu amelıyatta paylasım cok önemli amelıyat olanların bılgılerını aldıkca daha dogru kararlar verılıyor.senınde guzel haberlerını beklıyoruz canım öğrendiğimiz yeni bilgilerimi birbirimizle paylaşalım olurmua.s.

Parissss.. bende teşekkür ederim canım bnm hepimiz için dua ediyorum bende her daim:)) hepimizin mutlu olacağı günler tez zamanda gelsin inşaallah:))

tigerlity ama bacakların çok güsellllll görünüyo burdann.. ben olsam bu bacaklara hiçbişey yaptırmazdım resimde gayet güzel görünüyolar hatta çok güselll:)

teşekkür ederim saddy ama resimde göründüğünden kötü aslında yada bana öyle geliyo çok takıntılıyım. dizimin altındn içe doğru giriklik var biraz dar pantolon giyince kötü duruyo ve ince bacaklarımın altı safinaz gibi oluyorum:)) tek istediğim dizimin altına biraz dolgu olması. bunun içine ameliyat olan arkadaşların önceki ve sonraki hallerini en önemliside sağlık durumlarını çok merak ediyorum.

tigerlity aramıza hosgeldin,
bende Nazım durak'ın yaptıgı bacak silikonu ameliyatlarından önce ve sonrası örnek resimler var bu resimleride doktordan istemiştim saolsun yollamıslar.bu resimleri isteyen arkdaslar doktorun kendı sıtesıne gırıp doktora mail atıp resimleri istedıgınızı soleyıncede gönderiyorlar ama isterseniz buraya mail adresinizi yazın bende gönderebilirim yada burada mail adresiniz görünmesini istemezseniz mesaj sayısı 50 yi gecen arkdaslar bana özelden mail adreslerını verebılırler..Tigerlity,silikon ameliyatnıı forumda sadece 1 arkdasımız oldu ismi JEZABEL eski sayfalarda jezabelinde bacak resimlerini görmen mümkün.1.5 yıl önce silikon ameliyatı olmustu ve sonuctanda memnun.baska doktorlara yag enjekte amelıyatı olan arkdaslar var sonuctan kimi memnun kimi değil bazısının yaglarda erime oldu bazısında yagların cogu kaldıve güzel sonuclar elde ettiler,buda kişiden kişiye uygulanan tekniğe göre farklılık gösteriyor.yag enjekte amelıyatı olan arkdasların yorumlarınıda eskı sayfalarda bulabılırsın.tekrar aramıza hosgeldin;)

paris ben mi yanlış aladım sen dolgu yaptırmıştın dimi? yoksa sadece olanların resimleri mi var sende? her iki durmda tigerlity hotmail adresine resim gönderebilir misin canım :))

tigerlity senin bacakların gayet düzgün bence ameliyat gibi bir riske girme derim , ancak dediğin bölgeler için microlane dolgu uygulamasını düşünmeni tavsiye ederim, sanırım daha zararsız fakat gecici olabilir önceki sayfaları okurkan bayağı acıklama var bu konuda...

teşekkür edeirm pariss. geçmiş olsun öncelikle. bacaklarnda çok sorun yoktu zaten eminm şimdi ço güzel olmuştur. bende şimdi ki resimlerim ekledim. lipo yöntemi ile düzeltmek istiyroum ama çok zayıfım:( 170 boyum kilomda 50 en küçük bedenleri giyinebiliyorum... o yüzden yeteri kadar yağ olmadığını düşünüyorum vücudumda. senin sonucu merak ediyorum resimlerini gönderebilir misin. tigerlity @ hot.. adresine gönderir misin

tigerlity canım ben ameliyat olmadım henüz Allah izin verirse bu sene olmak istiyorum. doktor arastırması yapıyorum nazım durak'a mesaj atmıstım yaptıgı amelıyatlardan resım varsa göndermesini istemiştim onlarda göndermişler.elimde nazım durakın silikon ameliyatlarının forografları var onları aderisne gönderirim tabikide canım.buarada bacakların çok güzel hiç gerek yok ameliyat olmana inan senin gibi bacaklarım olsa etekten baska bişey giymezdim;)bence rahatlıkla giy istedgini tüm samimiyetimle söylüyorum:)

loli06 canım çokk saol benim bacaklara iyi demişsin ama inan arası açık benimde dar paça pantolon giyemiyorum yapışırsa bacagıma pantolon gör manzarayı:( resim koyabılırsın canım sende bakar yorum yaparız allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bence yanında nişanlın var diye seni kıskanmışlar.Yoksa insan durup dururken tanımadığı birini neden rencide etmek istesin ki.Ne insanlar var.

özgürdü bende ozaman eve gelip okadar üzülmüştümki zaten etek giymiyordum kırk yılın bası belkı gıyordum oda dız altı yemınle o son etek gıymem oldu ıstanbulda bırak etegı kapride bile tereddutluyum bu sene 1 kere kaprı gıydım:( anneme anlatmıstım o gıydıgım etekte okadar cici bir etektiki annemde senin dediğini demişti ama gercekten ben böyle insanlara diycek birsey bulamıyorum tanıdıgıma dıyemem nerde kaldı tanımadgıma dycem.

tigerlity canım ben ameliyat olmadım henüz Allah izin verirse bu sene olmak istiyorum. doktor arastırması yapıyorum nazım durak'a mesaj atmıstım yaptıgı amelıyatlardan resım varsa göndermesini istemiştim onlarda göndermişler.elimde nazım durakın silikon ameliyatlarının forografları var onları aderisne gönderirim tabikide canım.buarada bacakların çok güzel hiç gerek yok ameliyat olmana inan senin gibi bacaklarım olsa etekten baska bişey giymezdim;)bence rahatlıkla giy istedgini tüm samimiyetimle söylüyorum:)

teşekkür ederim canım. az bir problemim var onu da giderirsem tam olacak. bende ahmet karacanlar ile görüşeceğim. sonucu sizinle paylaşırım. sende nazım durak ile görüştükten sonra sonucu bizimle paylaşırsın canım

akram canım ben yollarım şimdi sana resimleri.ben begendım sonucları bide yakından görsem silikonlu bir bacagı cok mutlu olurdum vala.saglık acısındanda ılerıde sorun olup olmadıgından nasıl emın olabılıriz acaba.konustugum doktorlar olmaz dıyorlar, aslında memeyede silikon yapılıyor yanı odamı ozaman zararlı ki meme silikonu inanılmaz yaygın bir ameliyat.of neyse canım yolluorum resımlerı:)

ankaya gelırsen haber ver, gosterırım sana sılıkonlu bacak....

Parisss canım , yağ enjeksiyonu ile ilgili yaşananlardan sonra bana da silikon daha az riskli görünmeye başladı, canım nazım duraktan gelen fotoları bana da gönderirmisin... yceylan74@hot... adresine gönderirsen çok sevinirim....

slm arkadaslar,,ben her ay olduğu gibi bacaklrımın son haliyle ilgili kısaca bilgi vercem,bildiğiniz gibi ferruh beye ilk ameliyat olan bendim suan 9 ay doldu ve gözle görülür bır erıme olmadı hala memnunum sadece sol dizimn altında birazcık çökme var bu aralar oraya taktm kafamı ankarada olduğum için ferruh beye bi ara gitmeyi düşünüyorum görmek isteyen olursada beraber gidebilirz ve bacaklrımın son halini gösterebilirim.sorun yasayan arkadaslar umarım hersey düzelir.smdiden herkesn bayramı mübarek olsun=)

PİXXİE , ben 1 ay önce ahmet beye yaptırdım ameliyatı. kök hücre yöntemiyle yaptılar. 12 bin lira ödedim. kök hücreyle yağların erime riski daha az. ameliyat 5 saat sürmüştü. DİOR, ben hiç sağlık problemi yaşamadım ilk 2 gün yürüyemiyordum ve ağrılarım vardı yağ alınan bölgelerde ama 3. günden sonra bir şeyim kalmadı. özellikle şuan hiçbir şeyim yok yani hiç ameliyat olmamış gibiyim. PARİSSS benim bacaklarım çok çarpıktı evet, özellikle dizlerim çok çarpık olduğu için altı dümdüz bile olsa dizlerden belli oluyor eğrilik ama şimdilik memnunum bacaklarımda erime olmadı ve eskisine göre çok düz. doktor elinden gelen herşeyi yaptı bence. çokta ilgilenen birisi. bir kere yanlışlıkla çağrı atmıştım doktora ve bir keresindede yanlışlıkla aramıştım meşguldü ikisindede geri döndü bana, hemen aramıştı :) ablamda yeterli yağ olmadığı için önümüzdeki aylarda ahmet beye silikon yaptıracak. şuan evde yalnız kaldığım için fotoğraf çekemiyorum ama mesajlarınız için teşekkürler. çok yakında kontrolüm var doktordan fotoğrafları alıp ekleyeceğim...

Parisss canım , yağ enjeksiyonu ile ilgili yaşananlardan sonra bana da silikon daha az riskli görünmeye başladı, canım nazım duraktan gelen fotoları bana da gönderirmisin... yceylan74@hot... adresine gönderirsen çok sevinirim....

jelarsin canım yolluyorum şimdi resimleri;)

slm arkadaslar,,ben her ay olduğu gibi bacaklrımın son haliyle ilgili kısaca bilgi vercem,bildiğiniz gibi ferruh beye ilk ameliyat olan bendim suan 9 ay doldu ve gözle görülür bır erıme olmadı hala memnunum sadece sol dizimn altında birazcık çökme var bu aralar oraya taktm kafamı ankarada olduğum için ferruh beye bi ara gitmeyi düşünüyorum görmek isteyen olursada beraber gidebilirz ve bacaklrımın son halini gösterebilirim.sorun yasayan arkadaslar umarım hersey düzelir.smdiden herkesn bayramı mübarek olsun=)

angelim bizi bilgilendiridiğin için cok tesekkurler.9 ay cok uzun bir zaman erimemesi harika güzel bacaklarınla mutlu günler hata bol etekli günler diliyorum sana;)

PİXXİE , ben 1 ay önce ahmet beye yaptırdım ameliyatı. kök hücre yöntemiyle yaptılar. 12 bin lira ödedim. kök hücreyle yağların erime riski daha az. ameliyat 5 saat sürmüştü. DİOR, ben hiç sağlık problemi yaşamadım ilk 2 gün yürüyemiyordum ve ağrılarım vardı yağ alınan bölgelerde ama 3. günden sonra bir şeyim kalmadı. özellikle şuan hiçbir şeyim yok yani hiç ameliyat olmamış gibiyim. PARİSSS benim bacaklarım çok çarpıktı evet, özellikle dizlerim çok çarpık olduğu için altı dümdüz bile olsa dizlerden belli oluyor eğrilik ama şimdilik memnunum bacaklarımda erime olmadı ve eskisine göre çok düz. doktor elinden gelen herşeyi yaptı bence. çokta ilgilenen birisi. bir kere yanlışlıkla çağrı atmıştım doktora ve bir keresindede yanlışlıkla aramıştım meşguldü ikisindede geri döndü bana, hemen aramıştı :) ablamda yeterli yağ olmadığı için önümüzdeki aylarda ahmet beye silikon yaptıracak. şuan evde yalnız kaldığım için fotoğraf çekemiyorum ama mesajlarınız için teşekkürler. çok yakında kontrolüm var doktordan fotoğrafları alıp ekleyeceğim...

ereta cook saol sorularımızı yanıtlamıssın.ahmet beye maıl atmıstım banada kök hücreyi olabılrısın demiş.benim bacaklarıma bir bakarmısın albümde var ne diyorsun senin eski haliyle arasındaki farkı nedir,benziyormu eskı bacaklarına? banada yağ yapılsa güzel olurmu dersin?ahmet beyın silikon ameliyatlarından örnek resimler gördünmü canım buarada ablana silikonu ahmet beymı önerdi?silikon ameliyatını ahmet bey nekadara yapıyor bılıyormusun.tekrar cok tesekkurler bacaklarındaki yaglar hiç erimz inşallah.daha sonra resimlerinide bizlerle paylasırsan cok sevınırız canım

ereta geçmiş olsun öncelikle. ahmet karacalara yaptırdın sanırım. bende yaptırmayı düşünüyorum ama 12 bin çok yüksek bir rakam ve benim problemim oldukça basit. problemin büyüklüğüne göre fihat değişiyor mu acaba?

12 bin çok yüksek evet ya :((( biraz daha makul fiyatlarda olsa ne olurdu sanki:( geçmiş olsun ereta sağlıklı mutlu günler dileriz.

Back
X