Bacak dolgusu yaptıran var mı?

demoniac nerelerdesin?son durumun nasıl? umarım eteğe doymuşsundur.
bu arada leydi sen ne yaptın?yeniden ameliyat kararı alabildin mi?
jezabel ben eski sayfalara bir baktım;ama digucumun sayfasına denk gelmedim . acaba hangi sayfalarda yazısı var. ben de fotolarını merak ettim.

JEZABELİN yazısından sonra bende DİGUCUMun yazılarını aradım. Rastgele göz gezdirirken 584. sayfada buldum bir tane. Ordan resimlerine bakabilirsin.

Önümüzdeki salıya Nazım Duraktan randevu aldım.Ben silikon düşünüyorum bakalım doktor ne söyleyecek.Hadi bakalım hakkımda hayırlısı olsun..:) Millet suratını korkmadan yaptırıyor ki o daha tehlikeli.Ben çok iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum..

ÖZGÜRDÜ lütfen gelişmelrden haberdar et. Burda en çok NAZIM DURAĞA ameliyat olanlar nerde diye ben soruyorum. Senden haberleri merakla bekliyorum.

Arkadaslar,

Biraz önce Digucum um ameliyat öncesi resimlerine baktım ta, benim ameliyat öncesi bacaklarıma çok benziyor... Merak edenler için..... Belki biraz daha eğri olabilir benimkiler.... Acaba ileride kemikleri birtakım ışınlarla falan düzelten bir sistem çıksa ne hoş olurdu....

Ben JELARSİN ile DİGUCUMun bacaklarını birbirine çok benzetmiştim. JEZABEL bende hergün şöyle bir sabaha uyanmayı hayal ediyorum. Bacak eğriliklerinde ne yağ enjeksiyonu ne silikon. Bulunan yeni yöntem çok daha az zahmetli ve kesin sonuç veriyor :))) Nasıl ama :))

ÖZGÜRDÜ lütfen gelişmelrden haberdar et. Burda en çok NAZIM DURAĞA ameliyat olanlar nerde diye ben soruyorum. Senden haberleri merakla bekliyorum.

Açıkçası silikon benim çok aklıma yattı.Salı eşimle beraber gideceğim.Eşim 6.000 tl bunamı gidecek diyor ama ömür boyunca şort ve etek giymeyi düşünmek bile bana çok güzel geliyor.:) Gelişmeleri salı akşamı yazarım size.En kötü ihtimal ünlülerin estetikçisi Nazım Durağı tanımış olacağım:))

Sevgili Arkadaşlar,
Benim 1.5 yıl oldu ameliyat olalı, son birkaç aya kadar özellikle sağ bacağımda iğne batması gibi ağrılarım oluyordu, ama şu anda kalmadı. Bacaklarımından tabii ki eski bacaklarımla karşılaştırdığım zaman çok memnunum, çünkü tam bir parantezdi.... Ama biraz fazla kalın, ve kaslı buluyorum. Geçen ay Ferruh Bey'e gittim ve diz içlerime macrolane enjecte ettirdim. Şu an çok daha iyiler.... Resim ekliyorum... benden tavsiye istemeyin arkadaşlar çünkü bu işler biraz da şans meselesi...

Hepinize güzel bacaklı günler diliyorum

Burda jezabelin bacakları çok kaslı ve güzel görünüyor.Umarım benimkide böyle olur.:kedi:

Resim sanırım şimdi çıkıcak.

Eklentiler

• $bacak.webp
    $bacak.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 62
dior,
digcum un sayfası ile ilgili bilgi verdiğin için teşekkür ederim.
digucummmmm
tam karşıdan çekilmiş fotğrafın hiç yok mu?üsten görüntü yanıltabilir. bacaklarında erime ne durumda şuan?umarım rahat rahat etekler giyiyorsundur.

Günaydın arkadaşlar, dün mesaj yazdım aranıza yeni katıldım diye. Ama bi hoşgeldin diyen olmamış:)) bahsettiğiniz fotoğrafları ben göremiyorum, bahsedilen sayfalara baktım ama. Acaba nasıl görebilirim bu fotoları? İlerde ben de kendi fotomu yükleyip fikirlerinizi almak isterim. Ben,m bacakların arasında oldukça açık, kemik eğriliği de var. Önce bu kadar takmıyordum ama yaş ilerledikçe niyeyse takmaya başladım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Günaydın arkadaşlar, dün mesaj yazdım aranıza yeni katıldım diye. Ama bi hoşgeldin diyen olmamış:)) bahsettiğiniz fotoğrafları ben göremiyorum, bahsedilen sayfalara baktım ama. Acaba nasıl görebilirim bu fotoları? İlerde ben de kendi fotomu yükleyip fikirlerinizi almak isterim. Ben,m bacakların arasında oldukça açık, kemik eğriliği de var. Önce bu kadar takmıyordum ama yaş ilerledikçe niyeyse takmaya başladım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile5 resimleri görmek için arkadaşların islerinin üstünde mousen sol tuşuna bas profile göster seçeneği var oraya tıklarsan profilleri çıkıyor sol aşağı bakarsan resim eklemişlerse görünüyor.

özgürdü nazım durakla görüşcekmissin şimdi okudum bizide bilgilendirirsen cok sevınırız.birde şimdiki bacaklarının resımlerını albumune koyarsan cok sevınırım canım..

Back
X