Merhaba arkadaşlar herkesin bayramını şimdiden kutlarım ,umarım herkesin dileği gerçek olur biz de güzel bacaklara sahip oluruz. Tekbenmiyim bacakların gayet hoş ama bileklerin azıcık daha dolsa süper olur ama böyle de güzel, benim bacaklarım tam bir felaket ,üst taraf birleşmiyor 2 cm ayırık dizlerim birleşmiyor 2 cm açık baldırlarımın en açık yeri ise 5 cm anlayacağınız benim işim çok zor , becerebilirsem ben de resim koyup sizin fikirlerinizi almak istiyorum.bu arada bende bu arada bayağı bir göbek yaptım ve spor salonuna başlayacağım 15 -20 gün sonra ,belki bacaklarım biraz kaslanır orda ,ama göbeğimi eritmemek için çok özen göstereceğim, ameliyat olurken çok gerekli olacak biliyorum.Ha bu arada kilo alamayan arkadaşlara sesleniyorum ben kilo almak için bitkisel besin takviyesi kullandım ve yaklaşık 4-5 ayda 10 kilo aldım ,senelerce uğraştım kilo alamadım ama bu takviyelerle geçen sene ideal kiloma kavuştum :).Zaten zayıfken bacaklarım daha ayırık duruyordu şimdi ene azından bacaklarım biraz daha yaklaştı birbirine :).