Bacak dolgusu yaptıran var mı?

blomma resmine baktım.diz içlerinde çok kötü çıkıntılar var.onların törpülenmesi lazım.zaten bacağı düzelten en güzel yöntemin de o olduğuna inanıyorum.yağ enjektesinden pek bir şey bekleme.dolgu maddesi ve ya silikon öneriyorum.tabii aşırı şişmansan belki yağın yetebilir.

Tesekkür ederim arkadasim, yorumun icin evet haklisin dizlerim cok cirkin bende ondan cok rahatsizim, cok sisman degilim boyum 1,62 kilom 56. BU arada senin bacaklarin cok güzel olmusu

GÜLERER COK HAKLISIN ben yag enjeksiyonunun riskinin biraz daha az oldugunu düsünüyorum ama tekrar gerekebilir (gerci geri dönen arkadaslarin cogu eridigini söylüyor yada asimetri, cukurluklar) silikonun acisindan korkmuyorum ama iyilestikten sonra sanki bir korku olacakmis gibi geliyor silikonun bacakta oldugunu bilmek ,acicik bacagim agrisa silikona baglamak cok aradayim dogrusu!!!
Bu arada Ahmet Karacalar a kactir mail atiyorum diyorumki ben isvecteyim muayeneye gelemem sizden gün alsam hemen geldigimin ertesi günü ameliyat olabilirmiyim, bir fiyat verin parami ayarlayim(gerek yag enjeksiyonu gerekse silikon)ama israrla cevap ayni üretleri kisinin ihtiyaclarina göre belirleriz, telefonda bile görüsemedim asistani bana gerekli bilgiyi veremedi numarami yazdim aramadi, anladimki bu adam hasta istemiyor ben neye güvenip geleyim ta burdan, sanirim baska doktor bakicam, herkes övdükce adam nazlaniyor.

demistim ve kendisine sitem dolu bir mail atmisitim karsiliginda güzel bir cevap aldim sonunda bugun yada yarin arayip kendisi ile görüsebilecegim. Patella senden bahsetmistim bir fiyat belirlemesini isterken mailimde (bir arkadasim size silikon+yag enjektesi olmus on bin ytl civarinda ödemis dedim ve benim dokuz bin ytl civari param oldugundan bahsettim ve bu dogru onuda ekime kadar ancak bir araya getirebilirim, oda bana olur demedi ama arkadasinizin olmasi bir avantaj hastane grup indirimi yapiyor dedi senden ricam bana yardimci olurmusun? kontrole falan gidersen benden bahset lütfen, bugünde arayinca bir fiyat vermesini istiyecegim beni yanlis anlamayin ama hazirlikli gelmek istiyorum dokuz bin ile gelirsem on, onbir bin derse nasil para ayarlarim orda buna imkan yok) sonunda bir sey netlesti doktora karar verdim yöntem büyük ihtimal silikon olacak ama önce doktorun fikri önemli, ekimin yirmi birine biletimi almayi düsünüyorum cumaya denk geliyor cumartesi muayene pazar ameliyat diye düsünüyorum evdeki hesap carsiya uyarsa tabi.PATELLA bir de sürekli merak ettigim diz bükerek oturmam simdilik imkansiz demistin hala aynimi aceba???

bloma arkadaşım silikonu bence çok araştır, bu göyüs değilki öylece dursun yerinde bacak her adımda kullanılan bi yer normal dolgu bile çok yürütmüyo şişiyo. memnun olan birini kulağın duyup gözün görene kadar yaptırma.
keşke banada biri deseydiki yağ alınan yerlerde dalgalanma oluyo,ona göre biraz daha bekler araştırırdım.
Reklamı çok yapıldı diye ahmet hocaya belki giderdim ama oda youtube da seyrettim, çok balon uçuruyo, yok kök hücreymiş dolgu, milleti aptalmı sanıyolar kök hücre korkunç pahalı bişeymiş garantiside yine yok. hasbel kader biiki kişi memnun olmuş hemen reklam oldu. aynı şu barış çakır gibi bi heykeltraş dr reklamı yaptı talep çoğalınca bütün dr lar heykeltraş oldu. sıradan dr lar 3 alırken heykeltraşlar 7 8 liralara uçurdu.
Buda şimdi yağmurdan kaçanlar ahmet hocaya kaçıyo sonuçlara bakacaz.
Şahsen tekbenmiyimde harikalar yaratmamış durum kurtulmuş. o paraya adam sütun diker yani kendi yağını kullanıyosun altın kaplamıyosunya.
Tabi kendi görüşlerim bunlar.insanların bu zamanda böyle ekonomik krizde kimsenin cebinde beşlira yokken kredi kartlarıağzına kadar borçken tiko para alıyolar. valla beş takla atmaları lazım 10 tl ne demek adam rüyasında görüyomuydu acaba. bunlarda öğrendi yapılan hiçbişey reklam herşey. yahuditüccar paranın dörtteüçünü reklama yatırırmış. ama tıp farklı olmalı her zaman doğruları söylemeleri lazım derim bacılarım uzun oldu. by.

TEKBENMIYIM,bacaklarin güzel olmus ama önceki halinide ben cok begenmistim, sana operasyona bile gerek yoktu ama önemli olan tabi senin ne hissettigin.Benim sana sormak istedigim Ahmet Karacalarin muayenehanesinin tam adresi nedir ve ameliyatlar oradami gerceklestiriliyor, sen nerede oldun?
PATELLA,sen nerede oldun canim ameliyatin, neye göre secim yapiyorsunuz yakinlik uzaklikmi yoksa baska seylermi?

gülerer ne güzel özetlemişsin bende de harikalar yaratmadı ama durumu gerçekten kurtardı. adamın elinde de sihirli değnek yok ki vursun düzeltsin bizi:) olduğu kadar yapıyor işte. ama ben doktor seçimimden pişman değilim, şu an problemim yok en azından bir yeri yaparken başka yeri bozmuyor.
blomma ahmet bey estethica'da ameliyatları yapıyor, muayene de orada. ataşehirde internetten bakabilirsin. sevimli bir yer. ameliyat dışında hastaneye de para ödüyorsun, paranı ayarlayıp geleceksen ayrıntılı sor. bir de ameliyat sonrası giydirdikleri korse var, 180 lira. tekbenmiyime giydirmemişlerdi sanırım, bana giydirdiler. yani biraz fazlasını ayarlasan iyi olabilir, taksi odur budur... o halde otobüs dolmuş imkansız.

merhaba arkadaşlar çok uzun zamandr formu takip edemıyorum ,ben yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 1 yıl 9 ay oldu hala ilk günlerdeki gibi cok cok memnunum umarım ömrüm boyuda memnun kalırım.eski arkadslrdan kimler var suan bılmıyorum ama formn basından bu yana beni tanıyanlar cok ,onlarada son durumumdan bahsediim dedim=)

Tekbenmiyim şuan rsmi gördüm eski halini merak ettim çünki bi çarpıklık yok kemiklerde bacım kilo alsan sanki dolarlarmış hissi veriyo. Geçmişler olsun erimesin asla arkadaşım.

Eski hali 947 de ama resimde sorun gerçekten çok belli olmuyordu nedense.gülerer ben hep zayıftım kilo almayı hamilelikte bile beceremedim.Es kaza aldığım kilolar da hiçbir zaman bacaklarıma inmedi.Teşekkür ederim canım,erimesin diye dua ediyorum durmadan,büyük bir yıkım daha istemiyorum :5:

Merhaba arkadaşlar herkesin bayramını şimdiden kutlarım ,umarım herkesin dileği gerçek olur biz de güzel bacaklara sahip oluruz. Tekbenmiyim bacakların gayet hoş ama bileklerin azıcık daha dolsa süper olur ama böyle de güzel, benim bacaklarım tam bir felaket ,üst taraf birleşmiyor 2 cm ayırık dizlerim birleşmiyor 2 cm açık baldırlarımın en açık yeri ise 5 cm anlayacağınız benim işim çok zor , becerebilirsem ben de resim koyup sizin fikirlerinizi almak istiyorum.bu arada bende bu arada bayağı bir göbek yaptım ve spor salonuna başlayacağım 15 -20 gün sonra ,belki bacaklarım biraz kaslanır orda ,ama göbeğimi eritmemek için çok özen göstereceğim, ameliyat olurken çok gerekli olacak biliyorum.Ha bu arada kilo alamayan arkadaşlara sesleniyorum ben kilo almak için bitkisel besin takviyesi kullandım ve yaklaşık 4-5 ayda 10 kilo aldım ,senelerce uğraştım kilo alamadım ama bu takviyelerle geçen sene ideal kiloma kavuştum :).Zaten zayıfken bacaklarım daha ayırık duruyordu şimdi ene azından bacaklarım biraz daha yaklaştı birbirine :).

arzuxx teşekkür ederim,beğendiğine gerçekten sevindim.şu an tabi çok erken ben de farkındayım tabi,keşke bileklerin üst tarafı azıcık daha dolsaydı diyorum ama yağ yoktu ki bende.Olanla ancak bu kadar oldu.Şimdilik bu haliyle de memnunum ama erir mi bilemiyorum,beklemekten başka şansım yok.
Canım tabi resmini görmeden bir şey diyemem ama eğer yağ enjeksiyonu düşünüyorsan evet o kilolar çok işine yarayacak.Ben bu siteyi kışın keşfetmiş olsaydım ameliyata kadar ne yapar eder birazcık daha kilo alırdım diyorum ama geçti artık.Çok yağ olması da tek başına yetmiyor,gerektiği kadar konabilmesi önemli,kondu diyelim tutması bir şans...Silikon,yağ ya da her neyse,burada kim hangi yöntemi tercih ediyorsa herkese gönlünden geçeni versin Allahım,önce sağlık sonra ruhunu ve psikolojisini de iyileştirecek bu güzelliğe kavuştursun ve elinden bir daha almasın...

tekbenmiyim... nasılsın bu arada ameliyattan kaç gün sonra yürümeye başladın? ben de düşünüyorum da.. ama malum işten izin almak gerek.. kaç günde normal yürüyüşüne dönüyor canım?:44:

Selam güzelderya,biraz geç cevap veriyorum ama canım kusura bakma,cepten girdiğimde cevap yazmak zor oluyor,ancak açabildim bilgisayarı. Ben gayet iyiyim.Ameliyattan sonra 3 güne yürümem düzeldi,büyük ölçüde ama ağrılarım hemen yok olmadı tabi.Sadece öyle çok zorlayıp oflayıf puflatmadı diyebilirim.Bu yürümenin düzelmesi,ağrı ya da morluk konusunun kişiden kişiye değişebileceğini düşündüğüm için ben sadece benim geçirdiğim süreci anlatabiliyorum ama herkese böyle mi olur bilmiyorum.Yalnız işe çok kısa bir sürede döneceksen söyleyeyim mutlaka ki yürüyüşündeki değişiklik farkedilecektir.Bir yalan söylemek zorunda kalıyor insan ne yazık.Bir de benim bileklere konan yağdan dolayı merdivenlerde yürüyüşüm biraz kısıtlandı yani durarak inip çıktığım için hemen bir sorun olduğu belli oluyor.Benim yalanım varis ameliyatı. Hoş o ameliyata da ihtiyacım var ama yürüyüşümün en uygun bahanesi ve yalanı oydu napayım...Doktorlar her ne kadar normal hayata dönmeye şu kadar gün sonra filan dese de bizim ağrımızı sızımızı bizden çok bilemezler.Kimisinin canı tatlı olur kimisi kendini yollara vurur.İnşallah bir an önce dilediğine kavuşursun ve çook kolay atlatırsın canım..

TEKBENMİYİM ; bacakların çok güzel olmuş. İnşallah böyle kalır erimez. Mutluluğun daim olsun...

çok teşekkür ederim dior.Çok mutluyum böyle düşündüğünüze.Karşımda ayna da olsa,eşim çok güzel oldu dese de sizin görüşleriniz hepsinden kıymetli ve anlamlı.Allah kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmasın...

Tekbenmiyim çok güzel olmuş .inş .hep böyle kalır..ben kaçırdım seninki yağ enjeksiyonumuydu ?ben daha yaptıramadım bilekler çöp iyice offfff.

teşekkür ederim su.ay. inşallah canım yaa...Evet yağ enjeksiyonu.Yaptıralı 19 gün oldu.Az sonra bir foto daha ekliycem.Bu sefer eğilmeden çekebildim.Benim de sorunum bileklerdeydi daha çok.Ve ben bunu doktorum söyleyince farkettim.Şimdi daha iyiler, tabi yağ orda tutunmaya karar verirse ben de daha iyi olacağım. :) Sen neden yaptıramadın,doktora gitmiş miydin? Hangi yöntem var aklında? Sordum mu daha önce unuttum kusura bakma canım...

lilacc, şaka mı yapıyorsun? sen ameliyatı yurt dışında oldun sanırım? iyi de ameliyattan sonra doktorla hiç görüşmedin mi? doktora niye kızgınsın bir de? bana korse giy dedi iki hafta. bilekten göğüs altına kadar bir korse. iki hafta sonra görüştüğümde korseyi iki hafta daha giy dedi. ben de internetten araştırdım biraz, yağ alındığı zaman 4-6 hafta korse giyilmesi gerekiyormuş. ama bacaklar için varis çorabı mı daha iyi olur onu anlayamadım. herkes giydiğine göre ben de mi alığ giysem acaba?
bu arada benim bacaklarım aynı. gülerer, dediğin gibi, şahdım şahbaz oldum ben de:))) hey allahım güler misin ağlar mısın?

demistim ve kendisine sitem dolu bir mail atmisitim karsiliginda güzel bir cevap aldim sonunda bugun yada yarin arayip kendisi ile görüsebilecegim. Patella senden bahsetmistim bir fiyat belirlemesini isterken mailimde (bir arkadasim size silikon+yag enjektesi olmus on bin ytl civarinda ödemis dedim ve benim dokuz bin ytl civari param oldugundan bahsettim ve bu dogru onuda ekime kadar ancak bir araya getirebilirim, oda bana olur demedi ama arkadasinizin olmasi bir avantaj hastane grup indirimi yapiyor dedi senden ricam bana yardimci olurmusun? kontrole falan gidersen benden bahset lütfen, bugünde arayinca bir fiyat vermesini istiyecegim beni yanlis anlamayin ama hazirlikli gelmek istiyorum dokuz bin ile gelirsem on, onbir bin derse nasil para ayarlarim orda buna imkan yok) sonunda bir sey netlesti doktora karar verdim yöntem büyük ihtimal silikon olacak ama önce doktorun fikri önemli, ekimin yirmi birine biletimi almayi düsünüyorum cumaya denk geliyor cumartesi muayene pazar ameliyat diye düsünüyorum evdeki hesap carsiya uyarsa tabi.PATELLA bir de sürekli merak ettigim diz bükerek oturmam simdilik imkansiz demistin hala aynimi aceba???

selam blomma,yanılmıyorsam Ahmet beyi düşünüyorsun değil mi?
Ben ücret kısmını bilmiyorum tabi,çünkü düşündüğün yöntem benimkinden farklı ama bence cumartesi muayene olup pazar ameliyat olma fikrini doktorla bir paylaş.Bildiğim kadarıyla pazar ameliyat yapmıyor.Özel durumlar oluyor mu onu da bilmiyorum tabi. Geçen hafta asistanı değişti bir bayan geldi.Ona iyice sor aklındaki soruları.Ne zaman ameliyat olabilceğini,ne kadar kalman gerekeceğini ve başka soruların varsa.Sonuçta çok uzaktan geleceksin.Aklında soru işareti kalmasın,süprizler çıkmasın. Herşey gönlünce olsun...

blommo: bence daha dr bir fiyat vermeden şu kadar param var yeter mi demekle hata yapmışsın. estetik cerrahi tuhaf bir alan, standartları yok, rakamlar çok farkedebiliyor. yağ enjeksiyonu içinse senin söylediğin rakam çok uçuk. iyi pazarlık yap bence.

TEKBENMIYIM,bacaklarin güzel olmus ama önceki halinide ben cok begenmistim, sana operasyona bile gerek yoktu ama önemli olan tabi senin ne hissettigin.Benim sana sormak istedigim Ahmet Karacalarin muayenehanesinin tam adresi nedir ve ameliyatlar oradami gerceklestiriliyor, sen nerede oldun?
PATELLA,sen nerede oldun canim ameliyatin, neye göre secim yapiyorsunuz yakinlik uzaklikmi yoksa baska seylermi?

blomma gerçi amaanbe sorularını cevaplamış ama ben de söyleyeyim.Yerin adı Esthetica.Estetik ile ilgili her tür operasyonun yapıldığı bir hastane orası.Ameliyatlar orada yapılıyor dolayısıyla.Ben hastanenin herşeyinden memnun kaldım.Ahmet bey umarım bu yazılanlara bakıp değişmez ama söylemeliyim ben de seçimimden memnunum açıkçası.Burada kendini kaybeden, çizgisinden çıkan veya hiç çizgisi olmayan doktorlar da gördüm okudum.Kendisi ve yaptığı işin burda övülmesine rağmen kendini ve iş ahlakını bozmayan doktor kazançlı olacaktır her açıdan bana göre.
Ben 15 Ağustos'ta ameliyat oldum.1 gün sonra da ameliyatım hakkında geniş bilgi verdim.Eğer zamanın olursa geri dönüp bir bak.Ameliyat ve hastanede yaşanacaklar hakkında bir fikrin olabilir.

merhaba arkadaşlar çok uzun zamandr formu takip edemıyorum ,ben yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 1 yıl 9 ay oldu hala ilk günlerdeki gibi cok cok memnunum umarım ömrüm boyuda memnun kalırım.eski arkadslrdan kimler var suan bılmıyorum ama formn basından bu yana beni tanıyanlar cok ,onlarada son durumumdan bahsediim dedim=)

merhaba angelim. Forumu baştan sona hatim edenlerden biri olduğum için seni hatırlıyorum.Ben burayı bulalı 2 ay oldu.Senin ameliyat olduğun zamanlardan bugüne geri dönen kimse olmadı.geri geldiğin ve haber verdiğin için çok teşekkür ederim kendi adıma.Çook uzun bir süre geçmiş ve erimemiş,ne mutlu sana.Sen yağ enjeksiyonu yaptırıp hala erimedi diyen tek kişisin,emsal teşkil ediyorsun.İnşallah ben de hala erimedi diyebilirim bir gün.

Herkese verdigi bilgiler icin tesekkürler
GÜLERER senin cok dogru konusman hic isime gelmesede (cünkü kendimi cok güzel olacagina inandirmak istiyorum)söylediginin her kelimesine katiliyorum
DEKA evet benim dokuz bin ytl param var demem cok sacma ama söyle düsündüm sadece superdy teknik 6500 ytl hastane 1000 ytl silikon 5000 ytl diye yazmis bana mailinde Ahmet Karacalar benim 12500 ytl yi karsilamam imkansiz 9000 ytl yi de ekime kadar zar zor hallaederim. Ben uzakta oldugum icín muayeneye gelip tamam bu fiyat olur diyemiyorum Ahmet bey de israrla fiyatlari kisinin ihtiyaclarina göre belirlerim diyor, bende böyle yazdim o kadar yoldan gelip bir suprizle karsilasmamak icin ve PATELLA isimli arkadasimizda 10000ytl civari ödedim dedigi icin.
ANGELIM, bende forumu basindan beri okumustum seni hatirladim ama doktorunu hatirlayamadim, kimdi aceba yada hatirlayan varmi aceba?
Bu arada DIOR söyledikten sonra Isvec´te bir doktorada mail attim oda söyle demis yag transferi en cok kullanilan yöntem ama yüzde otuzu erir ve tekrari gerekir seans icin 7000ytl demis ben türk parasina göre söylüyorum. Dogrusu burasida tahmin ettigim kadar pahali degilmis ama güvenemem, Kücük kizimin kulaklarini ameliyat ettirdik biraz kepce idi ablalari üc ayi gecti ama hala kulaginin ön tarafinda yara koparda kirmizilik kalirya öyle büyük bir iz var cok üzülüyorum, doktora soruyorum normal diyor bir sene gecmesi lazimmis vucudun kendini toparlamasi icin ama biraz Türkiye´yi arastirdim internetten iz sadece kulak arkasinda kalir diyorlar, dün Ahmet Beyle telefonda görüstüm ve onada bahsettim, gelince bakariz dedi (Kizlarim ve annemle gelecegim)
Ne kadar uzun oldu dimi ama cevremdeki hic kimseye sizin gibi icimi dökemiyorum ne yapayim.

Evet yeni resim ekleyebildim.Bugün 19.gün.Daha çok yeni ameliyatım ama bu sefer eğilmek zorunda kalmadan çektiğim topuklu ayakkabılı resmi görmenizi istedim.Bu arada benim etekle aram hiç yoktu malum nedenden,yıllarca bu bacakla neler çektim ama yine de zor giyerim sanırım çünkü alışmak zor benim için henüz.Sizin için bir elbise bulup çektim kızlar.

Back
X