Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar akşamları okuyorum yorumlarınızı. şişme devam ediyo topuklu giymesem biraz daha rahat yada yürümesem.

Kızlar şu araştırıpta ahmet beye ameliyat olmak isteyenler artık yorumlarını doktor ismi vererek (şuan ben verdim özellikle gerektiği için) paylaşmasın derim.
neden ?
çünki kimsenin yararına değil zararına. sonrakilerinde.
neden?
çünki her ahmet ahmet dendikçe gizli reklam bile değil alenii reklam yapıyoruz. e noluyo yarın 5 ler 7 8 oldu 10 telafuz edildi. şimdi 10 çıtası kırılıyo maşallah adamı göklere çıkardık. hayır sağlıklı bacak için, lüks diycem tamam pisikoloji falan diyceksniz. olura büyük bi anomali için gitmek isteyen illa o olsun diyen parasıda olamayan insanların günahını almış oluruz. çoğu kişi okuduğunuz gibi bende dahil alın ülen diye para saçan kadın diil. alın teri döküp toplayanlarız
Karar vermek için ameliyat olanların geçmiş yazılarını okuyun tam karar verdin, yazma isim misim bacım. sonra çok çok memnun diiller olanlar daha. yorumlarında var okuyun. kimse emeğinin iki üç katını almasın. diğer emekçi fedakar dr larında hakkı yenmesin. vardır tanımıyoruzur belki kimbilir.

adam kelle başı 10 kağaat alıp servet yapıyo. belki ötekide iyidir reklam yapamıyodur onca okul oku hastanelerde sabahla. bizde şu üç şarkıyla ünlü olan popçular gibi. iki üç hasta şikayet etmedi diye kimsenin bişeyini havalandırmayalım derim. bu görüşteyim şahsım adına. :49::49:

Canim cok haklisin; bu kadar paraya cok yazik. Bence arkadaslar vermeyin bu paralari.Ustelik kesinlikle garantisi yok bu isin. Ama muayeneye gittiginizde oyle yaglandira ballandira anlatiyorlar ki insanlari kandiriyorlar. Plastik cerrahlar konusunda cok dikkat edin!

arkadaşlar akşamları okuyorum yorumlarınızı. şişme devam ediyo topuklu giymesem biraz daha rahat yada yürümesem.

Kızlar şu araştırıpta ahmet beye ameliyat olmak isteyenler artık yorumlarını doktor ismi vererek (şuan ben verdim özellikle gerektiği için) paylaşmasın derim.
neden ?
çünki kimsenin yararına değil zararına. sonrakilerinde.
neden?
çünki her ahmet ahmet dendikçe gizli reklam bile değil alenii reklam yapıyoruz. e noluyo yarın 5 ler 7 8 oldu 10 telafuz edildi. şimdi 10 çıtası kırılıyo maşallah adamı göklere çıkardık. hayır sağlıklı bacak için, lüks diycem tamam pisikoloji falan diyceksniz. olura büyük bi anomali için gitmek isteyen illa o olsun diyen parasıda olamayan insanların günahını almış oluruz. çoğu kişi okuduğunuz gibi bende dahil alın ülen diye para saçan kadın diil. alın teri döküp toplayanlarız
Karar vermek için ameliyat olanların geçmiş yazılarını okuyun tam karar verdin, yazma isim misim bacım. sonra çok çok memnun diiller olanlar daha. yorumlarında var okuyun. kimse emeğinin iki üç katını almasın. diğer emekçi fedakar dr larında hakkı yenmesin. vardır tanımıyoruzur belki kimbilir.

adam kelle başı 10 kağaat alıp servet yapıyo. belki ötekide iyidir reklam yapamıyodur onca okul oku hastanelerde sabahla. bizde şu üç şarkıyla ünlü olan popçular gibi. iki üç hasta şikayet etmedi diye kimsenin bişeyini havalandırmayalım derim. bu görüşteyim şahsım adına. :49::49:

Canim cok haklisin; bu kadar paraya cok yazik. Bence arkadaslar vermeyin bu paralari.Ustelik kesinlikle garantisi yok bu isin. Ama muayeneye gittiginizde oyle yaglandira ballandira anlatiyorlar ki insanlari kandiriyorlar. Plastik cerrahlar konusunda cok dikkat edin!

Benim 500 ml koydum dedi doktor rekor ml mış hani bilek altları daha nisan 17 de yaptırdım 5 ay oldu olmadı eski haline döndü. Inşallah diz altları erimez zaten diz üstü çukurluklar var biliyosunuz. Yani ne anladımki.
Evelsi gün eşimden utandım gizledim oraları diycek oralara nooldu erkendenmi yaşlandın. Yani 6 ay sonraya şişler inip çukurluk olabileceğini belki bildide yaptı mecbur kalır gelirmi dedi belki.
Bilmiyorum ama o kadar riske girmem. Kolay değil. Ameliyat oluyosun. Yaaniii allah davul etsin inşallah, adam karnımdan almış azıcık, oralara ne dokunursun. Ameliyat öncesi oraları çizmemişti bile yağ alınacak diye. Adama vahiymi geldi acaba buraları alırsam düz durur falan diye. öyle kızgınımki anlatamam arkadaşlar. Diz içini aldın ii, iyide diz üstünü ne diye kazırsın. Hatırladıkça deli oluyorum. Haram zıkkım olsun inşallah. Kampanyaymış yeni açılmışmış merkez fiyat yakında üç katına çıkarmış. Yazık 4 milyar. Daha 5 . Taksiti ödedim daha bilmem 275 falan 15 ay mı var ne. öderken küçük gelmiyo. Rakam küçükte. Gıcık oldumya bide.

slm beren 80 fıyatlar gercekten yuksek haklısın bırkac kısı bırlıkte gıtmekte fayda var tavsıye edıyorum dıye bır sıte var doktorların kacar tane tavsıye aldıgını gosterıyor karacalar ın durumu pek parlak degıl orada,ıst da hasan fındık ızmırde ufuk bılkay en cok tavsıye alanlardan kafam karısıyor ama kesınlıkle amelıyat olmak ıstıyorum mını etek fıkrı supeeer

naci çeliğin burunları tornadan çıkmış gibi herkesin aynı. bacak çalışmasını hiç görmedim ama. dediğim gibi irdeliyelim ama son tahlilde özelden konuşalım karar verdiğiniz doktoru derim arkadaşlar. zaten bilmek istenen hangisi kötü yapıyo. aman diyip kaçmak için. iyi iyidir zaten.maddi manevi mağduriyet yaşanmaması için.

Naci Celik bacak estetigi yapiyor mu bilmiyorum internet sitesinde oyle bi secenek yok..Karar verilen doktorlarin isminin burda soylenmemesi konusunda hemfikirim arkadaslar..arkadas olarak ekleyip ozelden konusalim..Lutfen doktor ismi vermeyelim gercekten biz bu sekilde yaparak onlara mahkum oldugumuzu dusunuduruyoruz cunku her estetik cerrah bacak estetigi yapmiyor bu da belli doktorlara yonelmemize neden oluyor bir de isim soylerek kendi isimizi daha da zorlastiriyoruz..

10 küsür milyar mı:/ yuhh ya sanki baştan yapıyo bacağı. arkadaşlar bütün söylediklerinize katılıyorum resmen biz konuştukça şımarıyolar.. Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah en doğru en dürüst doktora denk gelir ve biranönce kurtuluruz bu dertten hepimiz..

deka ne alemdesin arkadaşım eskiler iyce terkettiniz burayı.valla sizleri göremeyince benimde hevesim kırılıyo.halinden memnun olan olmayanlarınızı merak ediyorum. iyisinizdir inşallah. burası sanki dost meclisi gibi halinden anlayan dostların ortak alanı.
missence
senide merak ediyorum son halin nasıl.
tektash son birsürü yaptıranlar rahatmısınız. tekbenmiyim sende iyimisin arkadaşım.

tekbenmiyim merhaba,ben forumu takip ediyordum ama yeni üyelerdenim,ben de ahmet beye silikon+yağ enj.ameliyatı olacağım bana öyle uygun gördü.sana bikaç soru sorabilir miyim,şimdi benm sorunum eğiklik.benim diz altında bacağımın yan tarafından yağ alacak,iç kısma koyacak,dış kısımdan alınınca eğiklik muhtemeln azalacak ama merak ettiğim,acaba bacağın o dış kısmından aldığı yağ zamanla tekrar oluşur mu,çünkü oluşursa ne kadar iç kısım dolu olursa olsun gene dışa doğru eğik görünür.sanırım senin de bacağının o kısmından yağ alınmış,şu ana kadar bi değişme var mı ya da dr.bununla ilgili bilgi verdi mi?cevaplarsan çok sevinirim,teşekkrler :)

merhaba katre.Evet dışından yağ alındı ama daha 1.5 ay oldu.doktorun söylediği dıştaki yağ alınmasının sonucu 3 ay sonra tam belli olacağıydı.yani eğer dediği doğruysa henüz o zaman dolmadığı için bir etki görmem mümkün değil.Dolayısıyla yağ aldığı yerlerden sonuç almadan tekrar dolup dolamayacağını da bilemem.Ama şunu söyleyebilirim ben ilk ameliyat olduğumda (başka bir doktordu) dizimin yan içlerinden biraz almıştı fakat sonra eskiye dönmemişti orası.Bu genel midir kişiye özgü bir şey midir onu da bilemiyorum.Doktora sorduğum sorulardan birini hatırlıyorum,dedim yağ alınan yerlerde çökmeler dalgalanmalar olanlar varmış,eğer böyle bir ihtimal varsa hiç istemem bacağım böyle kalsın daha iyi dedim.O da eğer gereğinden fazla boşaltılırsa çökme ve dalgalanma olur dedi.Ben de lütfen yettiği ve gerektiği kadar alın başka taraflarımı bozmayın dedim ameliyattan önce.yağ tekrar oluşur mu diye sorduğumu ya da onun bişey söylediğini hatırlamıyorum.Yardımcı olamadım biliyorum ama herkes için olduğu gibi senin için de herşeyin iyi geçmesini diliyorum.Sağlıklı ve güzel bacaklara kavuşursun inşallah...

deka ne alemdesin arkadaşım eskiler iyce terkettiniz burayı.valla sizleri göremeyince benimde hevesim kırılıyo.halinden memnun olan olmayanlarınızı merak ediyorum. iyisinizdir inşallah. burası sanki dost meclisi gibi halinden anlayan dostların ortak alanı.
missence
senide merak ediyorum son halin nasıl.
tektash son birsürü yaptıranlar rahatmısınız. tekbenmiyim sende iyimisin arkadaşım.

iyiyim gülerer teşekkür ederim.daha önce yazdığım gibi sağlık yönünden bacaklarım iyi çok şükür,sadece rötuşluk yerler var.Ama yağ yok,para yok,ikinciyi düşünmek için gerekli zaman daha dolmadı vs...eskisinden daha iyiyim şimdilik.Bir sabah kalktığımda tüm yağların eridiğini görmezsem sorun yok.ameliyattan önce her sabah yataktan kalkmadan kendi kendime nolur kendiliğinden düzelmiş olsun derdim.Düzelmediği gibi ömrümü yedi.Yağlarımla konuşuyorum :)) sakın gitmeyin bir yere daha fazla gücüm yok diye ama bilmiyorum beni takarlar mı?

Senin halin keyfin nasıl gülerercim aslında hep okuyorum şikayetlerini biliyorum ama ne yol izleyeceğini de merak ediyorum.

Arkadaşlar ben de dikkat çekmek istiyorum.Doktor adı vermek artık sadece zarar getiriyor bize.O yüzden ben de mesajlarımda doktor adı yazmıyorum bir süredir.Bilen biliyor zaten ama yeni yeni telaffuz edilen rakamlar beni şaşırtıyor ve çok üzüyor.Eğer sırf burda isimleri zikredildi diye uçuşa geçiyorlarsa doktorlar önce "yazık" diyorum sonra da ne yapıp edin mesaj sayınızı yükseltip özelden mesajlaşın diyorum.mesaj sayısını tamamlamak için tam linki bilmiyorum ama forumda "geyik" denen bölüme girip herhangi bir konuda yazılar yazabilirsiniz.Lütfen üşenmeyin ve doldurun. doktorların adını burda zorunlu olmadıkça anmayın arkadaşlar.Her estetik cerrahı böyledir demiyorum ama biz konuştukça gelsin paracıklar diye oturup hesap yapanların olduğunu düşünmek bile sinirimi bozuyor.

merhaba katre.Evet dışından yağ alındı ama daha 1.5 ay oldu.doktorun söylediği dıştaki yağ alınmasının sonucu 3 ay sonra tam belli olacağıydı.yani eğer dediği doğruysa henüz o zaman dolmadığı için bir etki görmem mümkün değil.Dolayısıyla yağ aldığı yerlerden sonuç almadan tekrar dolup dolamayacağını da bilemem.Ama şunu söyleyebilirim ben ilk ameliyat olduğumda (başka bir doktordu) dizimin yan içlerinden biraz almıştı fakat sonra eskiye dönmemişti orası.Bu genel midir kişiye özgü bir şey midir onu da bilemiyorum.Doktora sorduğum sorulardan birini hatırlıyorum,dedim yağ alınan yerlerde çökmeler dalgalanmalar olanlar varmış,eğer böyle bir ihtimal varsa hiç istemem bacağım böyle kalsın daha iyi dedim.O da eğer gereğinden fazla boşaltılırsa çökme ve dalgalanma olur dedi.Ben de lütfen yettiği ve gerektiği kadar alın başka taraflarımı bozmayın dedim ameliyattan önce.yağ tekrar oluşur mu diye sorduğumu ya da onun bişey söylediğini hatırlamıyorum.Yardımcı olamadım biliyorum ama herkes için olduğu gibi senin için de herşeyin iyi geçmesini diliyorum.Sağlıklı ve güzel bacaklara kavuşursun inşallah...

canım,çok teşekkürler.bu hafta ameliyat öncesi muayenede sorayım kendisine.senin ameliyatın da yeni sayılır,Allah iyilik versin,geçmiş olsun,dilerim sen de diğer arkadaşlar da,hepimiz çektiğimiz zahmetlerin karşılığını alırız.

arkadaslar ben albumlere bakmak istiyorum ama kimin albumune bakicagimi ya da album ismini bilmiyorum birkac tanesini gorebildim..implant yaptirip foto ekleyen olmus muydu varsa album adi ne??yardimci olursaniz sevinirim

Amaaanbe, nasilsin artik alti ayi gecti senin ameliyatinin üzerinden yeni resim eklemeyi düsünmüyormusun? Ayrica sen ne düsünüyorsun yaglarin tutundumu yoksa eridimi? senin ameliyattan sonra elde ettigin kalinlik kac santim ve hala aynimi bircok arkadas yag enjeksiyonunun pek bir fayda saglamadigi kanisinda sen ne düsünüyorsun bu konuda?
Gülerer sen ne durumdasin artik su fotograf makinasina bir pil alsanda bizde resimlerine baksak bu arada sana arkadaslik gönderiyorum kabul edermisin?

arkadaşlar gerçektende öyle şu para konusu.benim yaptırdığım dr %40 indirim yapmıştı o aralar kaçırmıyım diye gitmiştim. tabi fiyat sanal, çünki kampanya dışı yaptıran sayısı yok gibi bişeydi. yeni açılmıştı soruşturmuştum. 4000 bin gibiydi en pahalı yapılan yerdi: diyosun % de % fiyat ne yapar ooo demek burda kuş konduruyolar diyip gidiyosunya. etraf zaten 3, 2.500 filandı. bacak için adam yoktu yaptıracak bi benim kasapya yağı ordan oraya taşımayı akıl etmişti. nisandan eylüle 5. aydayız fiyatlara bak. biz makyaj yapar gibi bacak şeklimizi düşünürken en azından ben, adamların çıldırmışlığına bakın. 5 katına taşıyosun fiyatı. bunun adı utanmazlık artı fırsatçılık. bu elbise modeli diilki tuttumu fiyatı fırlasın modası geçince düşsün. can yani, ameliyat oluyosun. bi fiksi vardır.
acaba bistüri makas artık altın kaplma kullanılıyo yada pamuk organik olmasın belki sedye özel şekillidir. bir padişahın sex koltuğu varmış bi programda zap yaparken rastlamıştım, ama bi türlü çözememiştim alengirik yanı ne diye. artık bilmiyorum biz bize ne oluyo diyim biliyoruz yani.

Merhaba arkadaşlar, lütfen nasıl resim yüklenir bana tarif edin hala resimlerimi yükleyemedimm:43:

bu konuda ne yazabilirim ki ...hepimiz isterdik stun gibi bacaklarimiz olsun , olmadiysa ne olmus yanii ...
hepsi bi arada olmuyor, benimde yuzum cok guzel , ama bacaklarim ebru salli nin ki gibi ... olsun !!!! resimler yukluyorum kizlar incelersiniz :) bu arada en son fotofraf yag enjeksiyonu gibi cesitli operasyonlardan gecmis bacak resmi ... ://// bu arada o unluler neden yaptirmamis acaba bacaklarini ? ozguven tabikide ...
$ebru-salli-carpik-bacak-1.webp$carpik-bacakli-unlular-5.webp$carpik-bacakli-unlular-1.webp$carpik-bacakli-unlular-6.webp$carpik-bacakli-unlular-7.webp$carpik-bacakli-unlular-4.webp$carpik-bacakli-unlular-9.webp$carpik-bacakli-unlular-10.webp

Son düzenleme:
yuffi sonunda yükledim resimlerimi ,arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce düzelebilir mi bacaklarım, neler yapılırsa daha düzgün görülür ve yağ enşeksiyonu yeterli olur mu bana

Back
X