arkadaşlar akşamları okuyorum yorumlarınızı. şişme devam ediyo topuklu giymesem biraz daha rahat yada yürümesem.
Kızlar şu araştırıpta ahmet beye ameliyat olmak isteyenler artık yorumlarını doktor ismi vererek (şuan ben verdim özellikle gerektiği için) paylaşmasın derim.
neden ?
çünki kimsenin yararına değil zararına. sonrakilerinde.
neden?
çünki her ahmet ahmet dendikçe gizli reklam bile değil alenii reklam yapıyoruz. e noluyo yarın 5 ler 7 8 oldu 10 telafuz edildi. şimdi 10 çıtası kırılıyo maşallah adamı göklere çıkardık. hayır sağlıklı bacak için, lüks diycem tamam pisikoloji falan diyceksniz. olura büyük bi anomali için gitmek isteyen illa o olsun diyen parasıda olamayan insanların günahını almış oluruz. çoğu kişi okuduğunuz gibi bende dahil alın ülen diye para saçan kadın diil. alın teri döküp toplayanlarız
Karar vermek için ameliyat olanların geçmiş yazılarını okuyun tam karar verdin, yazma isim misim bacım. sonra çok çok memnun diiller olanlar daha. yorumlarında var okuyun. kimse emeğinin iki üç katını almasın. diğer emekçi fedakar dr larında hakkı yenmesin. vardır tanımıyoruzur belki kimbilir.
adam kelle başı 10 kağaat alıp servet yapıyo. belki ötekide iyidir reklam yapamıyodur onca okul oku hastanelerde sabahla. bizde şu üç şarkıyla ünlü olan popçular gibi. iki üç hasta şikayet etmedi diye kimsenin bişeyini havalandırmayalım derim. bu görüşteyim şahsım adına.![]()
Canim cok haklisin; bu kadar paraya cok yazik. Bence arkadaslar vermeyin bu paralari.Ustelik kesinlikle garantisi yok bu isin. Ama muayeneye gittiginizde oyle yaglandira ballandira anlatiyorlar ki insanlari kandiriyorlar. Plastik cerrahlar konusunda cok dikkat edin!