Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar kim oldu kim olmadı karıştırıyorum artık iş yoğunluğundan abondone oldum. aslında her akşam bi giriyoum napıyosunuz diye. beynimi resetlemem lazım, dolgu yapılalı 8 ay oldu şu gıcık kıl tüy işi için araştırıyorum. hangi lazer makinesi en kısa zamanda sonuç verir birde erime yapmasın. yaptırıp ameliyat sonrası memnun olan varmı.

Yani herseyi gördün öylemi canim zor olmadimi böylesi, ameliyatin kac saat sürdü, samimi ile doktorun aynimi adini özelden mesaj atarmisin? Babanda doktor ise ve sende silkon olduguna göre babanin silikona ve yag enjeksiyonuna bakis acisi nedir yaginmi yoktu yoksa erimesin garanti olsun diyemi silikon yaptirdin canim, cok soru sordum hastasin biliyorum ama ameliyatima az kaldi kafamdaki bütün sorulara cevap bulmak istiyorum...
SAMIMI umarim hersey umdugun gibi olur, simdiden gecmis olsun inan dua ediyorum senin ve bizler icin:)

Yani herseyi gördün öylemi canim zor olmadimi böylesi, ameliyatin kac saat sürdü, samimi ile doktorun aynimi adini özelden mesaj atarmisin? Babanda doktor ise ve sende silkon olduguna göre babanin silikona ve yag enjeksiyonuna bakis acisi nedir yaginmi yoktu yoksa erimesin garanti olsun diyemi silikon yaptirdin canim, cok soru sordum hastasin biliyorum ama ameliyatima az kaldi kafamdaki bütün sorulara cevap bulmak istiyorum...
SAMIMI umarim hersey umdugun gibi olur, simdiden gecmis olsun inan dua ediyorum senin ve bizler icin:)

sakı nlestırıcı yapıyorlar se nı kesıyorlas..mıs gıbı hısset mıyorsun gayet sakındı.m babama gore sıradan bır amelıyat ıste.gu nluk ısler gıbjı zaten arada perde var

SAMİMİ, ameliyatın yarın değil mi (14 ocak)? ZEYNEPROJEN kendini iyi hissettiğinde tüm ayrıntıları anlatmanı bekliyoruz...

Ameliyatıma az kaldi.ne hissettigini bilememek garip. guzellik uğruna bunlara katlanıyoruz ama bence bu bir lüks değil,kendimi suçlu hissetmek istemiyorum. Basarili geçerse bu ameliyatla psikolojim de,ruhum da guzellesecek duzelecek diye umuyorum. KESKEcim bu hafta sonu görüşüp konusabilseydik ne iyi olurdu.Senin de az kaldı. BLOMMA yurt disından geldigi için görüşmek mümkün değil ama cok isterdim dogrusu.Kafam biraz karışık cocuğumu düşünüyorum,iyileşme dönemini düşünüyorum sadece,ameliyattan korkmuyorum.

kızlar benım doktorumu n hıc adı gecmedıgı ıcı n soyluycem ufuk bılkay ızmır sllıko n ve yag dokuz bı n demıstı ..mua ye nede cırpı bacakları.ı goru nce yedı bı n besyuz yaptı .bacaklarım cıok ı nce kalın sılıko n takamam dedı.ılk gun agrı cok ıkı ncı gun ıyıyım

kızlar kim oldu kim olmadı karıştırıyorum artık iş yoğunluğundan abondone oldum. aslında her akşam bi giriyoum napıyosunuz diye. beynimi resetlemem lazım, dolgu yapılalı 8 ay oldu şu gıcık kıl tüy işi için araştırıyorum. hangi lazer makinesi en kısa zamanda sonuç verir birde erime yapmasın. yaptırıp ameliyat sonrası memnun olan varmı.

benım bıldıgı.m kadarıyla alexandrıte sıyah kıl ıcın ben o nunla yaptırdım ıpl bır defa denedım pek dokulmedı

Ameliyatıma az kaldi.ne hissettigini bilememek garip. guzellik uğruna bunlara katlanıyoruz ama bence bu bir lüks değil,kendimi suçlu hissetmek istemiyorum. Basarili geçerse bu ameliyatla psikolojim de,ruhum da guzellesecek duzelecek diye umuyorum. KESKEcim bu hafta sonu görüşüp konusabilseydik ne iyi olurdu.Senin de az kaldı. BLOMMA yurt disından geldigi için görüşmek mümkün değil ama cok isterdim dogrusu.Kafam biraz karışık cocuğumu düşünüyorum,iyileşme dönemini düşünüyorum sadece,ameliyattan korkmuyorum.

bence bacakları n gayet guzel ama onemlı olan senın hissettiklerın bende cocugu bırakıp amelıyata geldım duyguları nı anlıyorum .gıdınce telafı edıcez artık. zaten annelerini oyun arkadasları gıbı goruyorlar

Zeyneprojen ve diger ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun..umarim herkesin diledigi gibi olur..Gercekten forumda cok harekektlilik var cok kisi ameliyat oldu ya da olmaya karar verdi bunu gordukce cok seviniyorum..insallah sira bana ve diger arkadaslarima da gelir..

sagol bu ucuncu gun agrı yok pek amelıyat ıkı saate yakın surdu . bacagımdakı sılıkon kucuk oldugu ıcın sa nırım agrı mıyor .doktor esas seklı bır ay sonra ortaya cıkar dedı .sılıko n kas zarını es nnetıcekmıs su an sıkı ama sonra esneyıp yer buluyormus onun ıcın agrı oluyor ..ın nocence umarım ıstedıgın bacaklara kavusursun

sagol bu ucuncu gun agrı yok pek amelıyat ıkı saate yakın surdu . bacagımdakı sılıkon kucuk oldugu ıcın sa nırım agrı mıyor .doktor esas seklı bır ay sonra ortaya cıkar dedı .sılıko n kas zarını es nnetıcekmıs su an sıkı ama sonra esneyıp yer buluyormus onun ıcın agrı oluyor ..ın nocence umarım ıstedıgın bacaklara kavusursun

geçmiş olsun , çok sanslısın ne güzel :)
maşallah diyelim
peki yürüyebiliyor musun?

geçmiş ve hayırlı olsun canım..güle güle giy gez minileri:)

TEKBENMİYİM İstanbul'da oturuyor olsam çoktan görüşmüştük bence. Bunu sana ilk ben teklif ederdim inan :) Çünkü ilk ameliyat deneyimim olacak ve adım adım her ayrıntıyı konuşmak isterdim seninle. Ama başka şehirden geleceğim için, hemen yola çıkıp gelemiyor insan. Önceleri ben de çok suçluluk duygusu hissettim canım. Sağlam bacağa hasret olan o kadar çok insan vardır ki, biz sağlam bacağımızın şeklini beğenmeyip değiştirmek istiyoruz. Bir de işin içinde ameliyat olunca korkuyor insan. Bu düşünceler yüzünden benim de moralim çok bozuktu ilk başlarda, sana mesajda yazmıştım. Ama çok şükür o psikolojimi attım biraz üstümden. Hayırlısı olsun diyorum şimdi herkes için. İnşallah senin iyileşme sürecin de çabuk geçer. Çocuğunla 1-2 gün aradan sonra, eskisi gibi ilgilenirsin inşallah, o açığı kapatırsın :) Dua ediyorum senin için...

MEEKO27 biraz yürüyüsünün nasil oldugundan hareketlerinin tamamiyle normale dönüp dönmediginden bahsedermisin? Sanirim on gün oldu ameliyat olali disardan insanlar farkediyormu yürüyüsünde degisiklik varsa eger???

ZEYNEPROJEN; ilk ameliyattan çıktığında çok ağrın varmıydı? Rahat yürüyebildin mi? Kaç gece hastanede kaldın?
SAMİMİ ; inşallah ameliyatın bitmiştir. Umarım herşey sorunsuz geçmiştir.
TEKBENMİYİM; hislerini çok güzel yazmışsın. İnanıyorum ki herşey çok güzel olacak senin için. Kızlar iyiki yaptırdım sizde yaptırın diyeceksin. Dert etme ; ben mutlu olacağını ve herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum... Bu arada bizim sorularımızı doktora soracaktın. Onları sorabildin mi?

ZEYNEPROJEN; ilk ameliyattan çıktığında çok ağrın varmıydı? Rahat yürüyebildin mi? Kaç gece hastanede kaldın?
SAMİMİ ; inşallah ameliyatın bitmiştir. Umarım herşey sorunsuz geçmiştir.
TEKBENMİYİM; hislerini çok güzel yazmışsın. İnanıyorum ki herşey çok güzel olacak senin için. Kızlar iyiki yaptırdım sizde yaptırın diyeceksin. Dert etme ; ben mutlu olacağını ve herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum... Bu arada bizim sorularımızı doktora soracaktın. Onları sorabildin mi?

basta a neztezı etkısıyle agrım yoktu sonra evet hatta agrıdan agladım.hıc yuruye.medım tuvalete kalka. madım.surgu verdıler .doktor ısrsrla kalk de.medı zaten yatakta bısıkklet suruyor.mus gı bı yap dedı. bır gece kaldım

Back
X