Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:))) hangı sehırde amelıyat olucan superdry tek nık mı:))

istanbulda yaşıyorum, henüz hiçbir drla görüşmedim ama yağ enj. düşünüyorum sadece.
4 şubatta superdry yapan drla görüşücem
boy 1.60 civarı , kilo 47 ama çok fazla yağım olduğunu düşünüyorum , umarım hayal kırıklığına uğramam :)

ZEYNEPROJEN; ilk ameliyattan çıktığında çok ağrın varmıydı? Rahat yürüyebildin mi? Kaç gece hastanede kaldın?
SAMİMİ ; inşallah ameliyatın bitmiştir. Umarım herşey sorunsuz geçmiştir.
TEKBENMİYİM; hislerini çok güzel yazmışsın. İnanıyorum ki herşey çok güzel olacak senin için. Kızlar iyiki yaptırdım sizde yaptırın diyeceksin. Dert etme ; ben mutlu olacağını ve herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum... Bu arada bizim sorularımızı doktora soracaktın. Onları sorabildin mi?

Dior ve Keske cok teşekkür ederim moralimi düzelttiniz inanın.tüm sorularınızı bir kağıda yazdim ama daha soramadim.Ameliyattan önceki gun yada aksam gorusebilmeyi umuyorum hepsini soracağım ilk fırsatta.

Dior ve Keske cok teşekkür ederim moralimi düzelttiniz inanın.tüm sorularınızı bir kağıda yazdim ama daha soramadim.Ameliyattan önceki gun yada aksam gorusebilmeyi umuyorum hepsini soracağım ilk fırsatta.

kızlar forumda dıger konulara gozgezdırdım .kızlar gruplasmıs bırb ırlerı e dusmusler. burada herkes bırbırıne yardım:cı oluyor psıkolojık destek verıyor samimi bır ortam ben herkese tesekkurr ederım burayı sevıyorum

benım bıldıgı.m kadarıyla alexandrıte sıyah kıl ıcın ben o nunla yaptırdım ıpl bır defa denedım pek dokulmedı
sence dolguya bi zararı olurmu lazerle zayıflama yöntemleride varya. herşeyden nem kapar oldum. kaç seansts biter alexandr ile normal oranda olan bi bacak acaba.ben kuaförde bile oturamıyorum.

MEEKO27 biraz yürüyüsünün nasil oldugundan hareketlerinin tamamiyle normale dönüp dönmediginden bahsedermisin? Sanirim on gün oldu ameliyat olali disardan insanlar farkediyormu yürüyüsünde degisiklik varsa eger???

farkediyolar tabii ki canım, çünkü tam olarak yürüyemiyorum daha. düz ayakkabıyla hiç yürüyemiyorum zaten. ama mecburum insan içine çıkmaya. ağrım yok sayılır çok şükür. ee şeklini de beğendim. buna da şükür diyorum

sence dolguya bi zararı olurmu lazerle zayıflama yöntemleride varya. herşeyden nem kapar oldum. kaç seansts biter alexandr ile normal oranda olan bi bacak acaba.ben kuaförde bile oturamıyorum.

gülerer,alexandr,sadece siyah kıl için ve kılları zayıflatıyor,dökmüyor.şuan en iyisi nd-yag lazer,bacak için çok uzun işlem olur,nd-yag sarı kıllarda da etkili.alexdr,gibi çok bölgeyi kapsamıyor,ince bir alet ve kılları tek tek yakıyor,onun için bacakta zahmetli olabilir.her yerde yaptırma.çok müşterisi olan,dr. olan,güvenilir yerde yaptır.kolay gelsin...

Canım forumdasın gene,nasılsın iyimisin söyleyecek bişeylerin varmı.bacaklarının resmini koyarmısın.burada kararsız arkadaşlar var.bizim için yani..

slm arkadaşlar dün ameliyat oldum biraz öncede eve geldim.çok rahat bir ameliyat oldu belden aşağısını uğuşturdular zeynep gibi yarı uyur yarı uyanıktım.çok şükür hiç ağrım olmadı.sadece çorap sıktığı için dikiş yerleri biraz acıdı ve yağ alınan yerler hafif battı 3 saat sonra kalkıp yürüdüm ilk yürürken acayip gerildi düzgün yürüyemedim ama sonra sonra daha rahat yürüyebildim.doktorumdam ve hastaneden çok memnun kaldım.çok ilgilendiler bebek gibi baktılar hep bana 110luk silikon takıldı.şekli bana şimdiden güzel geldi.doktorum bana daha da güzel olcak dedi.ameliyet olacak olan arkadaşlara bir tavsiyem var yanınıza topuklu ayakkabı dışında bir tanede şort alın beni çoraplar sıktığı için pijamamı hep yukarı sıyırma ihtiyacı duydum.inş.sizlerin ameliyatıda benimkisi gibi kolay geçer ve benimde bundan sonra bir sıkıntım olmaz.ben ara ara girip sizi bilgilendirmeye çalışcam:))

slm arkadaşlar dün ameliyat oldum biraz öncede eve geldim.çok rahat bir ameliyat oldu belden aşağısını uğuşturdular zeynep gibi yarı uyur yarı uyanıktım.çok şükür hiç ağrım olmadı.sadece çorap sıktığı için dikiş yerleri biraz acıdı ve yağ alınan yerler hafif battı 3 saat sonra kalkıp yürüdüm ilk yürürken acayip gerildi düzgün yürüyemedim ama sonra sonra daha rahat yürüyebildim.doktorumdam ve hastaneden çok memnun kaldım.çok ilgilendiler bebek gibi baktılar hep bana 110luk silikon takıldı.şekli bana şimdiden güzel geldi.doktorum bana daha da güzel olcak dedi.ameliyet olacak olan arkadaşlara bir tavsiyem var yanınıza topuklu ayakkabı dışında bir tanede şort alın beni çoraplar sıktığı için pijamamı hep yukarı sıyırma ihtiyacı duydum.inş.sizlerin ameliyatıda benimkisi gibi kolay geçer ve benimde bundan sonra bir sıkıntım olmaz.ben ara ara girip sizi bilgilendirmeye çalışcam:))

canım cok sevindim senin için. agrısız sızısız biter gecer inşallah bu dönem. sonrasında gelsin etekler gitsin şortlar oooh :16:

Masallah canim nasil kolay atlatmissin darisi bana ve tekbenmiyime simdilik en yakin tarih ameliyat olacak bizleriz insallah bizimkide kolay olur. Dünden beri ara ara girip baktim senden haber varmi diye iyi olmana cok sevindim, gecmis olsun, hep mutlu ol insallah:)

Masallah canim nasil kolay atlatmissin darisi bana ve tekbenmiyime simdilik en yakin tarih ameliyat olacak bizleriz insallah bizimkide kolay olur. Dünden beri ara ara girip baktim senden haber varmi diye iyi olmana cok sevindim, gecmis olsun, hep mutlu ol insallah:)

saol canım gerçekten korkduğum gibi olmadı inş.sizinde kolay olur hep dua ediyorum kim istiyosa inş.herkes kolayca olur:)

SAMİMİ çok geşmiş olsun. Rahat geçirmişsin ameliyat sonrasını da. Umarım hep böyle devam eder ve umarım biz de seninki gibi rahat bir operasyon geçiririz. Çorap sıktı demişsin. Varis çorabı mı sıktı? Çorabın üstüne mi şort giyince daha rahat ettin? Kafamda netleştireyim, bilmiyorum :)

SAMİMİ çok geşmiş olsun. Rahat geçirmişsin ameliyat sonrasını da. Umarım hep böyle devam eder ve umarım biz de seninki gibi rahat bir operasyon geçiririz. Çorap sıktı demişsin. Varis çorabı mı sıktı? Çorabın üstüne mi şort giyince daha rahat ettin? Kafamda netleştireyim, bilmiyorum :)

çok teşekkür ederim inş.sizinkide kolay olur.evet varis çorabı sıktı dikişlerin ve yağ alınan yerlerin üstüne denk geliyo o biraz rahatsız ediyor. ama öle dayanılmıcak birşey değil.çorabın üstüne şort giyersen daha rahat olur benim şortum yoktu pijamamı kıvırdım öle yattım.sen şort al yanına.
birde topuklu ayakkabılarla hastaneden çıkmak acayip komik oldu herkes güldü:)))

Son düzenleme:

sevındım senın adına gecmıs olsu n cnm varıs corabı gıyıyor musun su an bacakları n ve gobegın sargılımı su an

sevındım senın adına gecmıs olsu n cnm varıs corabı gıyıyor musun su an bacakları n ve gobegın sargılımı su an

saol canımvaris çorabı giyiyorum benim göbeğimde birşey ok ordan yağ alınmadı bacak içlerine silikon takıldı bacak dışlarındanda ya alındı birde diz ve dizimin üstünden yağ alındı göbeğime dokunulmadı

Back
X