tekbenmiyim sen ameliyatdan önceki gün tekrar gidecekmisin doktora yoksa sadece ameliyat günü mü gideceksin, yani tahlil falan için önceden gitmeyi söylüyorum, ve de topuklu ayakkabıları sadece silikon olnalar mı istiyordu yoksa yağ enjeksiyonunda da bir numara topuklu ayakkabı giymek mi gerekiyor ameliyattan sonraki günler
canım ben zaten ameliyat oldum,karıştırmış olmalısın ama yine de şöyle diyeyim; evet ameliyattan bir ya da iki gün önce gittim.kan alındı tahlil için.Gerekli belgeler dolduruldu imzaları attım.yani sabah ameliyatım olduğunda sadece odama gittim hazırlandım damar yolu açıldı doktor benimle tekrar görüştü ve ameliyata gittim.topukluyu silikon olursa giyiyorsun.Yağ enjeksiyonu olduğumda ağrıların oluyor ama yine de yürümek mümkün.silikonda topuklu kurtarıcı ve hatta mucize gibi geliyor. benim dolgu topuk bir terliğim vardı ama onu giyemedim çünkü ön tarafı da platformdu ve dolayısıyla aslında o kadar da topuklu sayılmazdı.ben de düğünler için aldığım 10 cmlik topuğu olan bir ayakkabı ile yürüdüm.yani yürümeye çalıştım.