Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tekbenmiyim sen ameliyatdan önceki gün tekrar gidecekmisin doktora yoksa sadece ameliyat günü mü gideceksin, yani tahlil falan için önceden gitmeyi söylüyorum, ve de topuklu ayakkabıları sadece silikon olnalar mı istiyordu yoksa yağ enjeksiyonunda da bir numara topuklu ayakkabı giymek mi gerekiyor ameliyattan sonraki günler

canım ben zaten ameliyat oldum,karıştırmış olmalısın ama yine de şöyle diyeyim; evet ameliyattan bir ya da iki gün önce gittim.kan alındı tahlil için.Gerekli belgeler dolduruldu imzaları attım.yani sabah ameliyatım olduğunda sadece odama gittim hazırlandım damar yolu açıldı doktor benimle tekrar görüştü ve ameliyata gittim.topukluyu silikon olursa giyiyorsun.Yağ enjeksiyonu olduğumda ağrıların oluyor ama yine de yürümek mümkün.silikonda topuklu kurtarıcı ve hatta mucize gibi geliyor. benim dolgu topuk bir terliğim vardı ama onu giyemedim çünkü ön tarafı da platformdu ve dolayısıyla aslında o kadar da topuklu sayılmazdı.ben de düğünler için aldığım 10 cmlik topuğu olan bir ayakkabı ile yürüdüm.yani yürümeye çalıştım.

geçmiş olsun GAFEBESİ. son ameliyatımdan 5 gün kadar önce bende grip belirtileri oldu.hemen doktora gittim.antibiyotik filan verdi.dedim bir de serum istiyorum,toparlanayım hemen.onu da yaptılar.doktoru aradığımda eğer rahatsızlık belirtileriniz varsa ameliyata alamayız dedi.çünkü anestezi sonrası sorunlar yaratabiliyormuş.normalde anestezinin yan etkileri çok azdır ama eğer bir enfeksiyon varsa bunu daha da ilerletebileceğini üst solunum yolu enfeksiyonunu ciğerlere indirebileceğini ve bu riski göze alamayacaklarını söyledi anestezi doktoru.Allahtan benim ilaçlarım yaradı ve çabuk toparlandım.aksi takdirde ertelemek istemesem bile bu riske girmez ve mecburen ertelerdim.Lütfen sen de kendine dikkat et ve iyileştikten sonra ameliyat ol.Canını sıkma,eğer şimdi ameliyat olamıyorsan bence mutlaka hayırlısı böylesidir bence.
O gün hastaneye ulaşmam bile çok zor olmuştu kardan.Vazgeçmek üzereydim demek gitmemem gerekiyor demiştimiçimden ama eşime söyleyemedim tabi.son denememizde yola çıkabildiğimizde bile içim rahat değildi. Bazen düşünüyorum şansımı o kadar zorladığım ve hayra yormadığım için mi ameliyattan sonra hiçbirşeyim yolunda ve zamanında gitmedi diye.Ne bileyim insan evde kaldıkça fazla düşünüyor sanırım.Kendim için rapor aldım ama hala kızım iyileşmedi ve ben hiç dinlenemedim. :43:

tesekkur ederim canım. ben de ilac almayı dusundum ama ptesi asistan beni arayıp tarihi teyit ettiginde ameliyat gunune kadar ne alkol ne ilac kullanmayın dedi :50: hazır bu cesareti bulmusum, esimi ikna etmisim..offffffff.umarım duzelirim. eve gidince nane limonlar iceyim bari. kızım da tez zamanda iyilessin. umarım seninki de iyilesir

kızlar şimdi birçift südyen süngerini kestim ve diz kapağı boşluklarıma koli bandıyla sardım.üzerine tayt giyip onun üzerine zorla da olsa streç kot giydim..eğer sokaklarda düşüp ölmezsem rezil olacak bir durum da değilim anlaşılmıyor.biraz bantlardan hışırtı sesi geliyor ama başka çare düşünülebilir.çok süper olmasa da beğendim bacaklarımı kotun içinde ...ühü ühü ühü şu halimize bak yaaaa.gülmeyin sakın...:((

ameliyattan önce bende hep neden bizim için iç kısımları vatka gibi diğer kısımları normal çorap üetilmiyor diye düşünürdüm hep.düşünsenize bir beden ince gösteren çorap var korse var neden o yok. bence biraz yaratıcı olup onuda düşünmeleri lazım:)

kızlar şimdi birçift südyen süngerini kestim ve diz kapağı boşluklarıma koli bandıyla sardım.üzerine tayt giyip onun üzerine zorla da olsa streç kot giydim..eğer sokaklarda düşüp ölmezsem rezil olacak bir durum da değilim anlaşılmıyor.biraz bantlardan hışırtı sesi geliyor ama başka çare düşünülebilir.çok süper olmasa da beğendim bacaklarımı kotun içinde ...ühü ühü ühü şu halimize bak yaaaa.gülmeyin sakın...:((

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Yooo aslında iyi fikir...formülü geliştirebilirsin canım.

.

Tekbbenmiyim...kafayıyemişdüşler...ve ilgili doktorla görüşen diğer arkadaşlar...ben tuzla tarafında oturuyorum..doktorun yeri nerde tam olarak nasıl gidiliyor..nette adres var ama giden birileri daha iyi tarif eder diye düşündüm...

selam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim

merhaba yeni üyeyim bana gönderir misiniz fotoğrafları

bende 3gündür korkunc boğaz agrılarıyla savasıyordum ama bugun pes ettim. doktorumun asistanını aradım ve dr ilaç önerdi onu kullandım bugun ve kaçınılmaz son,ameliyatım ertelendi... bence riske girme. ne olursa olsun,kim ne derse desin. yıllarca beklemişiz 3-5 günden bişey olmaz. ben cok üüzlüyorum bu kadar hazırken yarına herseyi puzzle gibi bir araya zorluklarla getirebilmişken ertlemek zorunda kalmak adil değil hiç. ama gercekten her şerde bir hayır... şimdi nanelimon kaynatmaya gidiyorum :(

merhaba katree nerede ameliyat oldunuz

merhaba,4 ay önce istanbul'da silikon+yağ enj.ameliyatı oldum.profilimden, yazdığım cevaplar bölümüne bakarsan,tüm süreç,dr.adı,ameliyat sonrası vb.tüm bilgilere ulaşabilirsin.albümümde şu an resim yok.

kızlar merhaba, bişeyi merak ediyorum... neden doktor ismi verilmiyor artık, yasaklandı mı ne oldu da böyle oldu.....

merhaba LEYDİ063,
Hayır yasaklanmadı,sadece biz kendi aramızda karar aldık ve uyguluyoruz.çünkü burda doktorların ismi verildikçe onlar için bedava reklam yapmış olduk ama ücretler de katlanıyordu git gide.şimdi bizim yolumuzla açık açık reklam yapılamıyor en azından.birbirimize özelden mesaj atıyoruz dr. adlarını...görüşmek üzere...

Bugün 22. günümdü.çorabı çıkardım,çok ayakta kalacağım zaman yine giyeceğim.dikişlerim alındı.yaralarım iyileşmek üzere.iyileştiğinde çok belli olmayacak gibi görünüyor.Bir tek sol bacağımda biraz alışmamışlık ve tenime dokununca sızı var ama zamanla geçeceğini öğrendim. çok uzun süre kendimi yormadan düz basabiliyorum.haftaya işe başlayacağım tek düşündüğüm merdivenleri durmadan nasıl inip çıkacağım? durum bundan ibaret...

Son düzenleme:
Bugün 22. günümdü.çorabı çıkardım,çok ayakta kalacağım zaman yine giyeceğim.dikişlerim alındı.yaralarım iyileşmek üzere.iyileştiğinde çok belli olmayacak gibi görünüyor.Bir tek sol bacağımda biraz alışmamışlık ve tenime dokununca sızı var ama zamanla geçeceğini öğrendim. çok uzun süre kendimi yormadan düz basabiliyorum.haftaya işe başlayacağım tek düşündüğüm merdivenleri durmadan nasıl inip çıkacağım? durum bundan ibaret...

geçmiş olsun umarım biran önce herşey dahada iyi olur.doktorun mu dedi çorabı çıkarabilirsin diye yoksa sen sormadan mı çıkardın.bende ocak 14 de ameliyat oldum o günden beri çoraplar ayağımda benim ameliyatın 17.günü dikişler alınmıştı ama o çoraplar daha çıkmıcak. dr bana bir tane daha çorap vermişti.her banyodan sonra birini yıkıyorum diğerini giyiyorum.birde sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim bileğimi çorap acayip rahatsız ediyor resmen morardı.aslında şişlikler indi ama bileğimin ön kısmı yinede çok acıyor.nasıl kalın bir çoraptır ki cilt hava almıyor.ama güzellik uğruna katlanıyoruz.bunun dışında bir problem yok çok şükür

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın size yazmak için inan gücüm yoktu. Cuma bursaya gitmeden önce zaten bir tatsızlığım vardı cumartesi yolculuktan sonra iyice kötü oldum. 3 gündür inanın ne size cevap yazmak bilgisayarın başına bile oturacak halim yoktu. Leydi ve jezabel biliyorlar... Tel sesimin ne kadar kötü oldugunu duydular 2 kutu antibiyotik banamısın demedi... Umarım durumumu anlamış neden hemen cevap yazmadığımı anlamışsınızdır. Neyse gelelim asıl konuya cumartesi 6.30 saatlik yolculuktan sonra bursaya vardım. ılk defa gittiğim bir şehir. Bir şekilde görüşme adresine ulaştım. ıçeri girdim randevum olduğunu söyledim. Sıcak karşıladılar bi rahatsızlık hissetmedim. Görüşme randevuma bir süre daha olmasına rağmen ikram ettikleri bir bardak çaydan sonra Bülent beyle karşılıklı konuşabildim. Bana yönteminden bahsettti. Zaten bunu internet sitesindende ayrıntılı okumuşsunuzdur. Beni muayene etti... Bacaklarımın altı cok zayıf benim ankarada buluştuğumuz arkadaşlar bilirler... Aynı şeyi bülent beyde söyledi. Yağ enjeksiyonu en uygun çözüm dedi... epidural anestezi yapıyormuş..şehir dışından geldiğim için 1 gece kalmam gerekecek... çalıuşıyorsun 5 gün istirahat al cumartesi pazarlarla 9 gün eder evde dinlenmen gerek dedi. Yağ alınacak göbek bölgemden tek bir yerden girilip yağ alınması mümkün değilmiş. Dalgalanma olurmuş. Bide benim tek bir yerde birikmiş öyle cok fazla yağım yok . Göbek bölgemde yağ olan yerlere girip yağları toplayacak...Tahlil konusuna gelince neler yapılması gerektiği yazılıp veriliyor. Bulunduğunuz şehirde yaptırabiliyorsunuz.
Bülent bey karşılıklı rahatça oturulup konuşulacak bir doktor. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler kolay kolay göz yaşı dökmemeye çalışırım ama bana ne oldu bilmiyorum karşısında hıçkıra hıçkıra ağladım...
En önemli konu bana verdiği fiyat 4000 ytl. ınanaın bu komplekse 36 senedir yaşıyorum. Bu parayı verecek durumum bile yok şu anda ama ordan burdan borç toplayım bir şekilde denkleştireceğim. ınşallah herkesin duasıyla başarılı bir operasyon geçiririm. 36 yaşındayım kendimi bildim bileli bu komplekle yaşıyorum. Ergenliğimim, gençliğimin, evliliğim en güzel yıllarını bu kompleks yüzünden yaşayamadım. Nasıl bir duygudur bilemezsiniz. Tabiki korkuyorum bu operasyondan ama kurtulmak istiyorsam biraz cesaret diyorum kendi kendime...Düşünün bu operasyondan kimseye haber vermiyeceğim. Ya bişey olursa ne derim korkusu herşeyi bastırıyor. Bu durumdada doktoruma güvenmekten başka carem kalmadı. Umarım herşey yolunda gider.
Beni bekleyin Mayısın ilk haftası ameliyat olacağım. Ameliyata nasıl gittim. neler oldu, ne kadar sürdü, acı oldumu, durum nasıldı vs. tüm sorularınızada o zaman cevap veririm.
Büyük bi ihtimalle jezabelle konuştuk leydide mutlaka gelir diyorum biz yine ankarada oturanlar olarak önümüzdeki hafta pazartesi öğlen buluşup konuşacağız. Aranızda ankarada oturup bu toplantıya katılmak isteyen varsa özelden tel yazsın. Yer ve saati bildireyim.
merhabalar, sonucu çok merak ediyorum. şu an nasılsınız? bende bacaklarımdan mutsuzum

Canim bende corabi hala giyiyorum ve ayni samiminin dedigi gibi bilek kismi cok siki ve rahatsiz ediyor ayni gün ameliyat oldugumuza göre bendemi cikarabilirim doktorami sordun cikarmak icin? Gerci corabi giyince cok güvende hissettiriyor ben herhalde bütün kis giyerim diye düsünmüstüm..
Bu arada ameliyata girmeden önce doktora sacma sorular sorarken sunuda sormustum silikonlu bacak ile ayakta cocuk sallanirmi? Oda bana tabiki sallanir demisti.
Sonra mesala düstüm ayagimi kirdim ne olacak dedim dünyada böyle bir örnek olmadigini normal bir müdahale olacagini söyledi ve silikonlu gögsü olan bir kadinin araba kazasi gecirdigini ve silikonlarinin hayat kurtardigini söyledi söyleki kopan cam kirigi gögüs kapesine degil silikona saplanmis. Sadece aklima geldigi icin yazmak istedim...

Back
X