Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenide canım cevabın için çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Papatya san da çok teşekkür ederim. Sizinle konuşunca içim çok rahatlıyor.
Geçen eşim ''ne zaman ameliyat günü alacaksın'' dedi Ben de ''rapor işi ve bana kim bakacak diye endişeleniyorum'' dedim. Bana ''ben sana rapor alırım, ayrıca yıllık iznimi ameliyat gününde alırım sana bakarım'' demez mi. Çok sevindim ne iyi kocam varmış meğer. İlk söylediğimde ne gerek var bacakların hiç de eğri değil demişti.Noldu buna böyle anlamadm. Şimdi de ya yürüyemzsem ya kötü olursa diye düşünüyorum bir de tabii korkum annem. Ama 17sinde İzmr'e gideceğim ağzını bir arayayım bari. Çarpıntısı tutacak yine ama o bir şeye karşı çıkınca mutlka işler ters gidiyor. İzmir dönüşü de randevumu alacam, İnşallah. O zaman da eşimin dediği gibi dr. müsait olmazsa günü daha ileri tarihlere atarsa. Ne bileyim işte öle. Allah hepimizin işini rast getirsin.

slm canım hayırlısı olsun ameliyatı izmirde kime yaptırcaksın bende izmirde oldum ameliyatımı o yüzden merak ettim.en azından baş harflerini yazarsan sevinirim.

Arkadaşlar kliniktekiler ameliyata gelirken yanında orta basınçlı varis çorabı getir dediler bende internetten baktım 150 - 250 tl gibi fiyatlar yazıyor sizdemi bu kadar para ödediniz? Aceba fiyata göre kalitesimi değişiyor? Lütfen bana yardımcı olun.

aslında o coraplar drlarda oluyo benim coraplarımı dr kendisi getirip ameliyattan hemen sonra giydirmiş.bence dr una sor fiyatı, kendisi getirsin.bilmeden alcan küçük yada büyük gelcek o kadar paradan sonra ikincisini almak zorunda kalmasın.

Arkadaşlar kliniktekiler ameliyata gelirken yanında orta basınçlı varis çorabı getir dediler bende internetten baktım 150 - 250 tl gibi fiyatlar yazıyor sizdemi bu kadar para ödediniz? Aceba fiyata göre kalitesimi değişiyor? Lütfen bana yardımcı olun.

150 idi benimki de sanırım.

Kizlar meraba benimm moralim cok bozukk cokkkk bozukk biktimm bu skintidan. Memkonun gittigi doktora gittim bana7000 dedi bu nasil is ya ustelik yagim ytmezmis dedi analmiorum benim karin bolgem baya yagli nasil yetmez ya yaptranlarin ne kadar daha yagli olabilirmi brnim belim 70 cm var yaa ben napiyimm off bunaldimm ekrcaogludami bile pahali??

Bire bacaklarim yamik deil ilgilenmiar ne gerek var gibi yaklasiar ama ben mutsuzm ince ince ince bacaklarim. İste

Kizlar meraba benimm moralim cok bozukk cokkkk bozukk biktimm bu skintidan. Memkonun gittigi doktora gittim bana7000 dedi bu nasil is ya ustelik yagim ytmezmis dedi analmiorum benim karin bolgem baya yagli nasil yetmez ya yaptranlarin ne kadar daha yagli olabilirmi brnim belim 70 cm var yaa ben napiyimm off bunaldimm ekrcaogludami bile pahali??

Bire bacaklarim yamik deil ilgilenmiar ne gerek var gibi yaklasiar ama ben mutsuzm ince ince ince bacaklarim. İste

arkadaım her şey gönlünce olsun diyerek başlıyım.yağ algısı dr-hasta açısından farklı algılanıyor sanırım.sanırım sen ,(belim kalın diye yazsanda)zayıfsın.en azından bana göre,baya zayıfsın.çünkü bizim dr la aramızda yağın yeter yetmez diye bir konuşma bile geçmedi.sadece ben nerelerden yağ alıcağını sordum.oda yağ olan bölgelere elleyip,kaliteli yağın olabileceği bölgeden alıcam demişti.e.k adlı dr bana telde 7000 lira demişti.

Memko kac kilosun ? Sadece karinmi basenden mi alinacakmiydi senin?

Sonuc olarak herkese baska fiyat soluolar ki bana brnimkinin kolay bi operasyon olacagini soledi.

Uzuluyorum umudumu yitriorum elimde deil cok uzuluorum

umutlus, sanırım benim doktora gittin, ben de ondan önce başka bir doktordan yağın yetmez cevabı almıştım, ama bu doktor buldu, yağ bulmak zor olunca da sanırım ücret yükseliyor, benim de 7000 di. bir de ben de göbeğime güveniyordum ama oraya dokunmadı bile, bize yağ gibi görünse de bozulmuş karın kasları dedi, tembellik dedi bana.
bir de belki özel olacak ya da moralin bozukken bana kızmanı istemem ama, belki de gerçekten çok ihtiyacın yoktur. yani incedir ama yamuk değildir belki. ben kontrole gittiğimde morluklar yüzünden kendi yaptığı bacağı bile beğenmemişti doktor, yani bir doktor gözüyle ne gerek var gibi yaklaşıyorlarsa sen çok takıntı yapıyor olabilir misin?

hayır hayır geçmedi içinde taşlaşmış bişeyler var sanki bak bir göndereyim resim de ayağımda çorap izi var soket giymiştim onun izinin geçmesini bekliyorum yada boşverin yabancımısınız arkadaşlarımsınız dimi

Back
X