Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenide canım cevabın için çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Papatya san da çok teşekkür ederim. Sizinle konuşunca içim çok rahatlıyor.
Geçen eşim ''ne zaman ameliyat günü alacaksın'' dedi Ben de ''rapor işi ve bana kim bakacak diye endişeleniyorum'' dedim. Bana ''ben sana rapor alırım, ayrıca yıllık iznimi ameliyat gününde alırım sana bakarım'' demez mi. Çok sevindim ne iyi kocam varmış meğer. İlk söylediğimde ne gerek var bacakların hiç de eğri değil demişti.Noldu buna böyle anlamadm. Şimdi de ya yürüyemzsem ya kötü olursa diye düşünüyorum bir de tabii korkum annem. Ama 17sinde İzmr'e gideceğim ağzını bir arayayım bari. Çarpıntısı tutacak yine ama o bir şeye karşı çıkınca mutlka işler ters gidiyor. İzmir dönüşü de randevumu alacam, İnşallah. O zaman da eşimin dediği gibi dr. müsait olmazsa günü daha ileri tarihlere atarsa. Ne bileyim işte öle. Allah hepimizin işini rast getirsin.
Arkadaşlar kliniktekiler ameliyata gelirken yanında orta basınçlı varis çorabı getir dediler bende internetten baktım 150 - 250 tl gibi fiyatlar yazıyor sizdemi bu kadar para ödediniz? Aceba fiyata göre kalitesimi değişiyor? Lütfen bana yardımcı olun.
bende kadının fendi erkeği Burun konusunda yendi biraz daha zorlasam mı acaba Şansımı![]()
Arkadaşlar kliniktekiler ameliyata gelirken yanında orta basınçlı varis çorabı getir dediler bende internetten baktım 150 - 250 tl gibi fiyatlar yazıyor sizdemi bu kadar para ödediniz? Aceba fiyata göre kalitesimi değişiyor? Lütfen bana yardımcı olun.
Bilrn varmi loresimanin amelyat ucretini?? Yaa biktimm biktim kahretsinn biktimmmm
Kizlar meraba benimm moralim cok bozukk cokkkk bozukk biktimm bu skintidan. Memkonun gittigi doktora gittim bana7000 dedi bu nasil is ya ustelik yagim ytmezmis dedi analmiorum benim karin bolgem baya yagli nasil yetmez ya yaptranlarin ne kadar daha yagli olabilirmi brnim belim 70 cm var yaa ben napiyimm off bunaldimm ekrcaogludami bile pahali??
Bire bacaklarim yamik deil ilgilenmiar ne gerek var gibi yaklasiar ama ben mutsuzm ince ince ince bacaklarim. İste
Kizlar meraba benimm moralim cok bozukk cokkkk bozukk biktimm bu skintidan. Memkonun gittigi doktora gittim bana7000 dedi bu nasil is ya ustelik yagim ytmezmis dedi analmiorum benim karin bolgem baya yagli nasil yetmez ya yaptranlarin ne kadar daha yagli olabilirmi brnim belim 70 cm var yaa ben napiyimm off bunaldimm ekrcaogludami bile pahali??
Bire bacaklarim yamik deil ilgilenmiar ne gerek var gibi yaklasiar ama ben mutsuzm ince ince ince bacaklarim. İste
arkadaşlar çok acaip bişey oldu dün gece aniden bir erime oldu bacaklarda sabah bir uyandım çok değişmiş resim göndereyimmi artık
yenide sen pzts mi gidicen kontrole?
arkadaşlar çok acaip bişey oldu dün gece aniden bir erime oldu bacaklarda sabah bir uyandım çok değişmiş resim göndereyimmi artık