Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen söylersin arkadaşım. bir yıldır bu parayı biriktiriyorum, geçen yılın parası neyse o! kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum :)
:) ya ne çabuk doluyor bu kutuda, boşalttım ama sen çıktın galibamesaj kutun dolmuş papatya :)
nickin de çok güzel, zevkle yazılıyor![]()
Evett istanbull olurr gdelimmdarkpearll istanbulda mısınn? toplanıp birlikte gidelim doktora
:) ya ne çabuk doluyor bu kutuda, boşalttım ama sen çıktın galiba![]()
ne yazdığımı unuttum
güzel şeylermiştir :)
Doktor vicdanlı biri çıkarsa bence de itiraz etmez. Ben restimi bir çekerim tutarsa ne ala tutmazsa biriktirmeye devam. :))
Benim doktorumu düşünüyorsan emin ol yardımcı olur. Ben 2 ameliyat birden düşünüyordum o zaman çokta güzel indirim yapmıştı. Şimdi sadece bacak dolgusuna karar verdiğim için fiyat yine 4.500 oldu bende bu konuda indirim için çok ısrar etmek istemedim. Açıkçası korktum yapılacak işlem basite alınır diye. Sen en başta konuşup iyi bir fiyat alırsın diye düşünüyorum.
Evet o doktora yaptırıcam ben de zaten daha uygunu da yok. İstanbuldakiler pahalı. Yağlar erirse ikinci işlem için para alıyor muymuş onu konuştun mu?
Hayır onu konusmamistim. Ama önümüzdeki hafta randevu alıp tekrar görüşmeye gidecegim soracaklarimin arasinda buda var. Eminim ücret talep edecektir fakat daha uygun bir fiyata yapar gibime geliyor. Dua edelimde yenide ninki gibi bizimkide tek seferde olsun bitsin.
21 Mayıs Salı günü...
21 Mayıs Salı günü...
21 Mayıs Salı günü...
Artık dualarımız seni için.Bütün iyi dileklerimi yolluyorum senin için.her şey yolunda gitsin,sonuç mükemmel olsun inşallah.
Insallah her sy yolnda gder ve sonuctan cook memnun kalirsn:) doktor anlatiyor mu bir seyler ters giderse Allah korusun en kotu ne olablr yani cok ciddi riskler aliyor muyuz operasyonu kabul ederken?
Sanırım ben 2 hafta sonra ameliyat olacağım. Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz ameliyattan önce uygularsam bana faydası olacak şeyler varmı? Birde ameliyattan sonra ben aynı gün eve çıkacağım. Hastanede neye ihtiyacım olacak yanımda ne bulundurmaliyim. Son birşey daha var Hastaneden eve 30 km mesafe var. Sizce araba kullanmam mümkün olurmu?