Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aynen söylersin arkadaşım. bir yıldır bu parayı biriktiriyorum, geçen yılın parası neyse o! kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum :)

Doktor vicdanlı biri çıkarsa bence de itiraz etmez. Ben restimi bir çekerim tutarsa ne ala tutmazsa biriktirmeye devam. :))

arkadaşlar niye girmiyorsunuz hiç ya.halbuki bizler sizlerin iyi haberlerini bekliyoruz buralarda.Cennetz hani sen küsmüştünya bana ,ben de sana küstüm artık.arada bir CE E yapıp kaçıyon arkadaşım.:43:

Doktor vicdanlı biri çıkarsa bence de itiraz etmez. Ben restimi bir çekerim tutarsa ne ala tutmazsa biriktirmeye devam. :))

Benim doktorumu düşünüyorsan emin ol yardımcı olur. Ben 2 ameliyat birden düşünüyordum o zaman çokta güzel indirim yapmıştı. Şimdi sadece bacak dolgusuna karar verdiğim için fiyat yine 4.500 oldu bende bu konuda indirim için çok ısrar etmek istemedim. Açıkçası korktum yapılacak işlem basite alınır diye. Sen en başta konuşup iyi bir fiyat alırsın diye düşünüyorum.

Benim doktorumu düşünüyorsan emin ol yardımcı olur. Ben 2 ameliyat birden düşünüyordum o zaman çokta güzel indirim yapmıştı. Şimdi sadece bacak dolgusuna karar verdiğim için fiyat yine 4.500 oldu bende bu konuda indirim için çok ısrar etmek istemedim. Açıkçası korktum yapılacak işlem basite alınır diye. Sen en başta konuşup iyi bir fiyat alırsın diye düşünüyorum.

Evet o doktora yaptırıcam ben de zaten daha uygunu da yok. İstanbuldakiler pahalı. Yağlar erirse ikinci işlem için para alıyor muymuş onu konuştun mu?

Evet o doktora yaptırıcam ben de zaten daha uygunu da yok. İstanbuldakiler pahalı. Yağlar erirse ikinci işlem için para alıyor muymuş onu konuştun mu?

Hayır onu konusmamistim. Ama önümüzdeki hafta randevu alıp tekrar görüşmeye gidecegim soracaklarimin arasinda buda var. Eminim ücret talep edecektir fakat daha uygun bir fiyata yapar gibime geliyor. Dua edelimde yenide ninki gibi bizimkide tek seferde olsun bitsin.

Hayır onu konusmamistim. Ama önümüzdeki hafta randevu alıp tekrar görüşmeye gidecegim soracaklarimin arasinda buda var. Eminim ücret talep edecektir fakat daha uygun bir fiyata yapar gibime geliyor. Dua edelimde yenide ninki gibi bizimkide tek seferde olsun bitsin.

İnşallah öyle olur. Diğer doktorlar sadece 2000 hastane ücreti alıyormuş. O da öyle yaoar herhalde sonuçta kendi yaptığı bir şey ve başarısız olacak, eriyecek. Arkasında durur yaptığının inşallah.

Insallah her sy yolnda gder ve sonuctan cook memnun kalirsn:) doktor anlatiyor mu bir seyler ters giderse Allah korusun en kotu ne olablr yani cok ciddi riskler aliyor muyuz operasyonu kabul ederken?

Artık dualarımız seni için.Bütün iyi dileklerimi yolluyorum senin için.her şey yolunda gitsin,sonuç mükemmel olsun inşallah.

arkadaşım çok sağol. Dualarınıza öyle çok ihtiyacım varki seninde dediğin gibi inşallah herşey yolunda gider. :18:

Insallah her sy yolnda gder ve sonuctan cook memnun kalirsn:) doktor anlatiyor mu bir seyler ters giderse Allah korusun en kotu ne olablr yani cok ciddi riskler aliyor muyuz operasyonu kabul ederken?

ben doktorla görüşmeye kucağımda bebişimle tek başıma gitmiştim sağolsun kızım doğru düzgün muayene bile ettirmedi kaldıki konuşmak nerdee. Önümüzdeki hafta cumartesi günü için tekrar randevu aldım ayrıntılı bir şekilde konuşacağım. Olası riskleri, ilk seferde sonuç başarısız olursa ikincisinin ücretini, benim üst bacağımdada açıklık var ve dizlerim birleşmiyor bunlara ne yapacağını yani herşeyi soracağım ve sizleri aynı gün bilgilendireceğim.

Sanırım ben 2 hafta sonra ameliyat olacağım. Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz ameliyattan önce uygularsam bana faydası olacak şeyler varmı? Birde ameliyattan sonra ben aynı gün eve çıkacağım. Hastanede neye ihtiyacım olacak yanımda ne bulundurmaliyim. Son birşey daha var Hastaneden eve 30 km mesafe var. Sizce araba kullanmam mümkün olurmu?

İKİCANIMVAR merhaba. Forumu düzenli takip edemediğim için, kime ameliyat olacağını okuyamadım. Kime ameliyat olacaksın, özel mesajda söyler misin bana? Benim de 1 hafta sonra ameliyatım var. Çok merak ettim doktorumuz aynı mı diye..

ikicanımvar, aşağıya konacak yağlar için basenden, iç bacaktan, belden, diz içinden yağ aldı, orada kullandı. yoksa ayrı bir liposakşın yok. ama silikon da koysak basene lopskşın yapacağız demişti, diyeti de sordum, dedim ben yağlar erimesin diye yedim yedim kilo aldım, ben sana öyle bir şey dedim mi dedi, ben de dedim belki bahane yapmışımdır uzatmayalım :1: neyse işte sordum.diyet yapabilirsin dedi.

Back
X