• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

umutsuz ev kadınlarına bakıyorumda Ceyda düvenci ne kadar zayıflamış.valla helal olsun.hemde kısa sürede (forum konusunun acıcık dışına çıktık ama)

mehaba arkadaslar,bende sizle ayni dertten muzdaribim malesef:-( sizden ricam dr konusunda bana yardimci olmaniz,mesala o.i kim? ben h.f ve a.k nin ismini cok gordum burda ama o.i yi tanimiyorum..

yarın ameliyata giriceksin,Allah yardımcın olsun arkadaşım.sonuç istediğindende güzel olur inşallah.

Kolaylıklar diliyorum arkadaşım, iyi haberlerini bekliyoruz

Teşekkürler arkadaşlar. Çok şükür güzel bir ameliyat geçirdim. Ya kötü bir şey olur da sakat kalırsam, geri dönüşü olmazsa gibi senaryolarla ameliyat saatimi beklesem de, çok şükür sağ salim atlattım :) İlginçtir ki ilk ameliyatıma göre daha az acım, ağrım var... İnşallah şişlikler inince istediğim gibi olur bacaklarım...

Teşekkürler arkadaşlar. Çok şükür güzel bir ameliyat geçirdim. Ya kötü bir şey olur da sakat kalırsam, geri dönüşü olmazsa gibi senaryolarla ameliyat saatimi beklesem de, çok şükür sağ salim atlattım :) İlginçtir ki ilk ameliyatıma göre daha az acım, ağrım var... İnşallah şişlikler inince istediğim gibi olur bacaklarım...
Cok cok gecmis olsn kurtuldn uzernden buyukk bi yuk gitti bak darisi basimiza:) agrinin az olmasi da super ya peki doktor sordun mu bir seylerin ters gtmesi halnde en kotu ne olablrmis sakat kalma korkumuz yersiz miymis(insallah)

Çok geçmiş olsun,hemen haber verdiğin için ayrica teşekkürler. Bundan sonrası dinlenme ve mutluluk olsun :))

Cok cok gecmis olsn kurtuldn uzernden buyukk bi yuk gitti bak darisi basimiza:) agrinin az olmasi da super ya peki doktor sordun mu bir seylerin ters gtmesi halnde en kotu ne olablrmis sakat kalma korkumuz yersiz miymis(insallah)

DARKPEARL bu soruyu doktora kontrol amaçlı gidişimde sormuştum. Kesinlikle öyle bir şey olmaz, alakası yok demişti. Yapılan çalışmanın riski yokmuş. En kötüsü ağrısı sızısı işte... Ama doktor ne kadar söylerse söylesin, diyorum ya, ameliyatı beklerken aklımdan ne senaryolar geçti :) hep en kötüsünü düşündüm... Ne zamana kadar düşündüm, ameliyathaneye girene kadar. Ondan sonra kötüyü değil de iyi geçecek diye teselli etmişim hep kendimi. Umutluydum çünkü orda yatarken :)
Benim ikinci ameliyatım ya, biraz rötuş gibi. Ondan belki acım biraz daha az, bilmiyorum. Yine de sızlıyor ama bacaklarım. Valla ameliyat olmak isteyen herkese Allah cesaret versin, maddi imkan versin, ve sonunda da mutluluk versin...

Çok geçmiş olsun,hemen haber verdiğin için ayrica teşekkürler. Bundan sonrası dinlenme ve mutluluk olsun :))

Yatmak çok sıkıcı YENİDE, bunu bildiğim için bilgisayarımla gelmiştim. Yoksa vakit geçmiyor. Hem burdan sıcak sıcak durumumu aktarayım istedim :)

benim bildiğim kadarıyla( Allah korusun )bacakta sakatlığa yol açabilicek olan vucudumuzdaki en büyük sinir olan- siyatik sinirinin zedelenmesi sonucu meydana gelen- Düşük Ayak- olabilir.siyatik sinir de bacağın arka tarafından geçtiği için bu tür operasyonlarda zarar görmesi mümkün değil.o yüzden içiniz rahat olsun bence.bu arada ben sağlık konularına biraz iligiliyim o yüzden her ayrıntıyı araştırmıştım.

benim bildiğim kadarıyla( Allah korusun )bacakta sakatlığa yol açabilicek olan vucudumuzdaki en büyük sinir olan- siyatik sinirinin zedelenmesi sonucu meydana gelen- Düşük Ayak- olabilir.siyatik sinir de bacağın arka tarafından geçtiği için bu tür operasyonlarda zarar görmesi mümkün değil.o yüzden içiniz rahat olsun bence.bu arada ben sağlık konularına biraz iligiliyim o yüzden her ayrıntıyı araştırmıştım.

Benim doktorumun söylediğine göre, yağ hücreleriyle sinirler birbirlerini etkilemeyen farklı yerlerdeymiş. (Yani bu tarz bir şeyler söyleyip beni ikna etmişti) O yüzden risk yok diye biliyorum ben de.

Back
X