Benim doktorumun söylediğine göre, yağ hücreleriyle sinirler birbirlerini etkilemeyen farklı yerlerdeymiş. (Yani bu tarz bir şeyler söyleyip beni ikna etmişti) O yüzden risk yok diye biliyorum ben de.
keşke hastanedemisin hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorumun söylediğine göre, yağ hücreleriyle sinirler birbirlerini etkilemeyen farklı yerlerdeymiş. (Yani bu tarz bir şeyler söyleyip beni ikna etmişti) O yüzden risk yok diye biliyorum ben de.
keşke hastanedemisin hala
Hayır canım, bir pansiyondan yer ayırmıştım, buraya yerleştim. 1 gece istirahat edeceğim burda. Durumuma göre 2 gece de kalabilirim. Yeter ki yola çıkmaya hazır hissedeyim kendimi.
Geçmiş olsun keşke , ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim .Hayır canım, bir pansiyondan yer ayırmıştım, buraya yerleştim. 1 gece istirahat edeceğim burda. Durumuma göre 2 gece de kalabilirim. Yeter ki yola çıkmaya hazır hissedeyim kendimi.
Geçmiş olsun keşke ne güzel oldu atlattın :) Darısı bizim başımıza
Bu arada topiğe geri dönmeyen silikonlular memnun oldukları için dönmüyor olabilirler :) Malum yağ dolgusu ameliyatlarında incelme olduğu için memnun olmayan kişileri görüyoruz hep forumda ama silikonlular pek geri gelmiyor![]()
Geçmiş olsun keşke , ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim .
Teşekkürler HEİDİCİK. 2 hafta sonra, şiş bile olsa fotoğrafını çekip koyacağım...
benim birbuçuk ay geçmesine rağmen ayaklarım balon gibi şişiyor hala. Bundan dolayı elbise bile giyemiyorum.
Teşekkürler HEİDİCİK. 2 hafta sonra, şiş bile olsa fotoğrafını çekip koyacağım...
o halde en kısa sürede güzel bacaklarının fotolarını bekliyoruz
Ayakların neden şişiyor? Bileklerine de bir işlem yapılmış mıydı?
Bileklerime birşey yapılmadı ama bacaklarım bileklerim ve ayaklarım akşama kadar şişiyor sabah uyandığımda şişi bayağı azalmış oluyor![]()
tesekkur ederim yenide...ozelden yazmak icin 100 mesaj olmasi gerekiyomuso.i ye ameliyat olan yok sanirim!
kızlar merhaba. benimde ameliyat tarihim belli artık 30 mayıs. ameliyat olanlara bişey sormak istiyorum. ameliyatta narkoz alacağımız için öncesinde herhangi bir test falan yapılıyormu
Geçmiş olsun, güle güle kullan. :))