geçmiş olsun arkadaşım ,umarım en kısa sürede toparlanırsın
inslh canim.tskr ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun arkadaşım ,umarım en kısa sürede toparlanırsın
arkadaşlar az önce arkadaş listeme baktım buglemm vardıya hani onun nikinin altında ui yazıyordu.o nedemek bilgisi olan varmı?????
UI üyelik iptal demek olabilir. ben de merak ettim, baktım. buraya fotoğraf koyacaktı ama 20-30 yaş bekarların sohbetinde bulunmuş hep.
canim ben bazen konusmaya yazmaya cekiniyorum,niyetim yardimci olmak sadece,ben bu meslegi bunun icin sectim neticede..ama yanlis anlayanlar da oluyor,bilmislik tasliyormsum gibi..öyle bir niyetim kesinlikle yok..okulum bitdi,yazili sinavimi gectim.burada yazili ve sözlü bitirme sinavi var..tus gibi.simdi evdeyim,o yüzden size yazabiliyorum,aslinda..24 haziranda da sözlü sinavim var..
çok geçmiş olsun bibi.
morluklar ve tansiyon nedeniyle gittin değil mi? yani mesela benim de çok yerden alındı ve hatta kombine ameliyattı ama Allahıma şükür öyle şikayetim olmamıştı. yani sorun yoktur değil mi? bir de enfeksiyon için kana mı bakıyorlar? ben de bir kontrol ettireyim diyorum. haftaya hem meme kontrolu hem de ona baktırayım artık.
Bide dun lavaboya gitmek icin ilk kalktigimda deliklerden kan geldi hemsireler olur dedi. Sonra doktora sorduk olur dedi. Simdi kanamiyor Iyiyim antibiyotik bide agri kesici yazdi onlari icicem
Merhaba kizlar. Dun aksam hastanede kaldim topugum cok agriyordu doktor agrin varsa gitme dedi. Bugun sabah ciktim bacaklarim agrimiyor arada topuklariim agriyor. Bide gozkapaklarim kizardi nedense yuzumde sis gibi neden olabilir acaba
Bide dun lavaboya gitmek icin ilk kalktigimda deliklerden kan geldi hemsireler olur dedi. Sonra doktora sorduk olur dedi. Simdi kanamiyor Iyiyim antibiyotik bide agri kesici yazdi onlari icicem
Merhaba kizlar. Dun aksam hastanede kaldim topugum cok agriyordu doktor agrin varsa gitme dedi. Bugun sabah ciktim bacaklarim agrimiyor arada topuklariim agriyor. Bide gozkapaklarim kizardi nedense yuzumde sis gibi neden olabilir acaba
Geçmiş olsun. Doktora sordun mu yüzündeki değişikliği.
Teşekkür ederim yok sormadım eve gelince farkettik. Dunden beridir sürekli uyuyorum ondan olabilirmi acaba