• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar az önce arkadaş listeme baktım buglemm vardıya hani onun nikinin altında ui yazıyordu.o nedemek bilgisi olan varmı?????

UI üyelik iptal demek olabilir. ben de merak ettim, baktım. buraya fotoğraf koyacaktı ama 20-30 yaş bekarların sohbetinde bulunmuş hep.

canim ben bazen konusmaya yazmaya cekiniyorum,niyetim yardimci olmak sadece,ben bu meslegi bunun icin sectim neticede..ama yanlis anlayanlar da oluyor,bilmislik tasliyormsum gibi..öyle bir niyetim kesinlikle yok..okulum bitdi,yazili sinavimi gectim.burada yazili ve sözlü bitirme sinavi var..tus gibi.simdi evdeyim,o yüzden size yazabiliyorum,aslinda..24 haziranda da sözlü sinavim var..

öncelikle sana tskr etmek istiyorum.aramizsa oldugun icinde cok sansli oldugumuzu düsünüyorum.kesinliklede yazdiklarini bilmislik tasliyorsun diye algilandiginida sanmiyorum.aksine yardimci oluyorsun ve bizi bilgilendiriyorsun.
sinavlarini vermissin tebrikler.geri kalan sinavlarindada basarilar diliyorum.allah zihin acikligi vrsin.
yag enjktesinden vaz gectigini yazmissin.umarim en dogru karari verirsin kendin icinde.ama madem macrolanede iyi geldi bir problem yasamadin,ben olsam bir müddet daha onunla idare ederdim.en azindan esini ikna edene kadar.tabi genede sen bilirsin.

ya bak ben ne diyorum:madem dr oluyorsun,neden bu bacak isine girismiyorsun?eminim hic issiz kalmazdin.sadece bizim türk kadinlari yaterdi sana.hem onlari senden iyi anlayanda olmazdi:))

çok geçmiş olsun bibi.
morluklar ve tansiyon nedeniyle gittin değil mi? yani mesela benim de çok yerden alındı ve hatta kombine ameliyattı ama Allahıma şükür öyle şikayetim olmamıştı. yani sorun yoktur değil mi? bir de enfeksiyon için kana mı bakıyorlar? ben de bir kontrol ettireyim diyorum. haftaya hem meme kontrolu hem de ona baktırayım artık.

ben sadece tansiyon icin gitmistim aslinda,gerisi sonradan gelisti.enfeksiyon icin kana baktilar evet,ama sende artik o risk kalmamistir sanirim simdiden sonra.meme kontrolü icin randevu aldin galiba .iyi yapmissin,hayirli haberler alirsin inslh arkadasim

Merhaba kizlar. Dun aksam hastanede kaldim topugum cok agriyordu doktor agrin varsa gitme dedi. Bugun sabah ciktim bacaklarim agrimiyor arada topuklariim agriyor. Bide gozkapaklarim kizardi nedense yuzumde sis gibi neden olabilir acaba

Bide dun lavaboya gitmek icin ilk kalktigimda deliklerden kan geldi hemsireler olur dedi. Sonra doktora sorduk olur dedi. Simdi kanamiyor Iyiyim antibiyotik bide agri kesici yazdi onlari icicem

Bide dun lavaboya gitmek icin ilk kalktigimda deliklerden kan geldi hemsireler olur dedi. Sonra doktora sorduk olur dedi. Simdi kanamiyor Iyiyim antibiyotik bide agri kesici yazdi onlari icicem

Gecmiş olsun gözün aydın arkadaşım, akıntı bir iki gun oluyor. Bundan sonrası rahat artık :)

Merhaba kizlar. Dun aksam hastanede kaldim topugum cok agriyordu doktor agrin varsa gitme dedi. Bugun sabah ciktim bacaklarim agrimiyor arada topuklariim agriyor. Bide gozkapaklarim kizardi nedense yuzumde sis gibi neden olabilir acaba

gecmis olsun robin,sükür atlattin.insallah iyilesme sürecini kolay atlatirsin ve cok agrilarin olmaz.deliklerden kan geldigini dok tor gördüyse demekki olabiliyo,merak etme.allah yardimcin olsun

Teşekkür ederim Sanada cok geçmiş olsun. Yaptıkları ağrı kesicilerdenmi artik nedir bacaklarından ağrım yok ınş olmaz bundan sonrada. Ağzımda sürekli bi kuruluk var narkozdan fln mi acaba.

Geçmiş olsun. Doktora sordun mu yüzündeki değişikliği.

Gecmis olsun arkadaşım, çok şükür atlattın sende:-) umarım ağrın sızın da çok fazla olmaz. anestezinin etkisi ile yüzde şişlikler olabileceğini duymuştum, tabi doktoruna danışmak en doğrusu..

Tesekkur ederim darisi sizlerin basina. Doktorun asistaniyla konustum soylemis doktora yuzunun ustune yattigi icin olabilir demis tuzsuz seyler yesin demis. Bide fotograf cekip mail atsin demis cektim attim ama korktum biraz onemli biseyden degildir ins.

Back
X