ikicanimvar,cok merak etdim seni,agrilari tam olarak nerde,sürekli mi?nasil bir agri tipi,yanici batici vs..nasil tarif edebilirsin yani?
bugün bütün gün yoldaydim,cebimden nete girmeye ugrastim,siteye giris yaptim durmadan sistem beni atdi,cikmis oldum bir sekilde ve cevap yazamadim...bibi ye yazdigim enfeksiyon belirtileri sende var mi?yani siskinlik zaten var evet ama beraberinde sicaklik ve kizariklik var mi?..agri esigi evet herkesde farklidir ama bu kadar agrin olmasi da agri esigin yüksek napalim cekeceksin manasina gelmez..agri hafizasi diye de birsey var sonucta...uzun süren agrilar ayni siddetde olsa da artik dayanilmaz olabiliyor yada daha fazla hissediyor insan ve neticede Allah korusun depresyona bile sokar insani..agri kesicilere ragmen mi agrilari var?600 lük ibuprofen günde 3 defa almiyor musun?ibuprofenin iltahap engelleyici etkisi oldugu icin tercih ediliyor böyle durumlarda fakat daha agri giderici nitelikte olan novaljin de alabilirsin..
arkadasim morariklarin cok ya,kaninda pihtilasm aproblemin falan yok degil mi?yada aile de böyle bilinen bir durum?
yani bi yerini kestiginde daha uzun kanar miydi?yada ufak carpmalardacabucak morarmalarin olur muydu?
neden ulasilmiyor bu doktora ya?sinir oldum ben de...