• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hoşbulduk. tşk ederim. sağolsun arkadaşlara kafama takılanları sordum onlarda cevapladı. en azından kendimi hazırlamaya çalışıyorum ameliyata.bu arada babamla konuştum bu konuyu.. bebekken d vitamini falan verilmedi mi en azından güneş görseymişim dedim.kundak falan tahmin edersiniz sizde.. herşeyi 4 4lük yaptık dedi kızım...olmayınca olmuyormuşş. ne yapalım kader :(
yasemincim hosgeldin,ben de aslinda yeni katildim,ben de senin gibi basta mesaj sayimi doldurabilmeyi bekledim resimleri görebilmek icin,ama cabuk doluyor merak etme,resim görmek icin 50,özel mesaj icin 100 gerekiyor sanirim,ben daha 100 e ulasamadim ama,50-100 arasinda seyrediyorum simdi:)

ikicanimvar,agrilarindan kurtulmana sevindim,cok aci cektin,güzel neticeleri haketdin,senin moralinin bozuk oldugunu okuyunca inan ben de üzülüyorum..onca aci sonrasi hayal kirikligi duygusuna kapilmani istemem,bozma moralini,resimde cok güzellerdi,baya fark vardi,bence de sana öyle geliyodur....

bi de bisiy oldu kizlar,ben hep dua ederdim,bir gün uyansam ve düzgün bacaklarim olsa diye..aynadan aynaya fark mi oluyor ne anlamadim..bana öyle arada heves geliyo miniler aliyorum,giymesem de evde duruyo,yada arada cesaret geliyo giyiyorum..cuma günü bi magazanin soyunma kabinindeki aynalarda bacaklarimi gördüm.arka tarafi da tam görebilecegin sekilde yerlestirilmis aynalar..gördügüm bacaklar benim mi inanamadim..daha düzgündü!! son zamanlarda kilo aldim ondan diye yorum yaptim,aciklik yamukuk biraz kapanmis..azicik düzelme bile insani mutlu etmeye yetiyor degil mi..tabi hafif selülitlerimin cikmaya basladigini da farketdim kilonun etkisiyle..dalgalanmalar olusmus..
kardesim derdi bacaklarima üzüldügümü görünce,abla bak benim de selüliterim var,herkesin bi kusuru var....kendi kendime sorardim selülit mi yamuk bacak mi diye?..selülit bicok kisi de var,kapatilabilir ama yamuk bacak daha kötü derdim..sonra da selülitin olsun o zaman görürüz seni derdim kendi kendime..bu kiyasi yasadim iste..gercekten selüliti takmazmisim..selülitleri gördüm ama bacaklarda düzelme var,mutlu oldum:)

simdi kilo versem bacaklarim incelcek diye korkuyom,bi de yaglar gitcek!!o zaman selülit olan bölgelere yönelik spor yapmali sirf..
bi de ben uzuuuun bi süredir gün icinde hep aklima geldikce parmak uclarimda yükseliyorum,merdivenleri parmak ucumda cikiyorum..onun da etkisi oldu galiba,alt bacaklarim eskisi kadar siska degil..diz de ice cikiklik hala var tabi..hala yamuk ama...azicik umut bile yetiyor..umut fakirin ekmegi umar ha umar umar sarkisi geliyo aklima:)...

bacaklara hangi acidan baktigin da cok önemli bence,yukardan bakinca yamuk,karsidan daha düzgün..insanlar nasil görüyor acaba,hangi acidan?evde dolasip dolasip kendimi video ya cekip izlemeyi istedim:) bi bakiyorum aynada düzgün,bi yamuk..gelgitler yasayip duruyorum,moralim bi düzeliyo,bi bozuluyo..ameliyata bi karar veriyorum bi vazgeciyorum..ben bu ameliyati olacamm ama ne zaman..ikicanim var senin de öyle oldu bence,yani sana öyle geliyo,baktigin aciya göre..karsidan bak bence ,üstden degil..

bacaklara hangi acidan baktigin da cok önemli bence,yukardan bakinca yamuk,karsidan daha düzgün..insanlar nasil görüyor acaba,hangi acidan?evde dolasip dolasip kendimi video ya cekip izlemeyi istedim:) bi bakiyorum aynada düzgün,bi yamuk..gelgitler yasayip duruyorum,moralim bi düzeliyo,bi bozuluyo..ameliyata bi karar veriyorum bi vazgeciyorum..ben bu ameliyati olacamm ama ne zaman..ikicanim var senin de öyle oldu bence,yani sana öyle geliyo,baktigin aciya göre..karsidan bak bence ,üstden degil..

az önce yine baktim,bu sefer yamuk göründü..heralde o gün cok yürüdüm,bacaklarim sistiler..keske hep siskin dursalar..lisede ortaokulda 3 tayt üstüste giyerdim pantolunun icine,ortadaki bosluk kapansin diye..bi arada dizkapaklarimi sürekli sarmayi düsündüm belki erir diye,bunu yazdim mi size daha önce bilmiyorum..hani afrikada kolye takarlar boyunlarina boyunlari uzar ya,yada küpe takarlar kulaklari asagiya dogru sarkar:)..ben de dizlerimi sararsam her gün incelirler diye düsünmüstüm..bi gün sar,iki gün..sonra olmuyo tabi..bükemiyosun,rahat oturamiyosun..
ameliyat olan arkadaslar sakin üzülmeyin,siz cesaret ettiniz..yakinda bitcek,baska cözüm care arayislarina gerek kalmicak..ömrünüzün geri kalaninda bu dert olmicak:)mesele karar verip,korkularindan siyrilip,cesaretle sabirla bu devri atlatabilmek..

az önce yine baktim,bu sefer yamuk göründü..heralde o gün cok yürüdüm,bacaklarim sistiler..keske hep siskin dursalar..lisede ortaokulda 3 tayt üstüste giyerdim pantolunun icine,ortadaki bosluk kapansin diye..bi arada dizkapaklarimi sürekli sarmayi düsündüm belki erir diye,bunu yazdim mi size daha önce bilmiyorum..hani afrikada kolye takarlar boyunlarina boyunlari uzar ya,yada küpe takarlar kulaklari asagiya dogru sarkar:)..ben de dizlerimi sararsam her gün incelirler diye düsünmüstüm..bi gün sar,iki gün..sonra olmuyo tabi..bükemiyosun,rahat oturamiyosun..
ameliyat olan arkadaslar sakin üzülmeyin,siz cesaret ettiniz..yakinda bitcek,baska cözüm care arayislarina gerek kalmicak..ömrünüzün geri kalaninda bu dert olmicak:)mesele karar verip,korkularindan siyrilip,cesaretle sabirla bu devri atlatabilmek..

ben de kendim çekeyim dedim, tabii karşıdan olamadı, yukarıdan çekince de gayet yamuk görünüyor. ameliyat öncesi fotoğrafmış gibi. bence de bakış açısına göre değişiyor. ve merak etme herkes bizi karşıdan görüyor :1:

Ben fotoğrafları hep cepten yüklüyorum. Telefondan girdiğimiz zaman direk mobil uygulamasına giriliyor sonrada ben telefonun ayar kısmından masa üstü görünümüne tıklıyorum ozaman bilgisayardaki gibi görebiliyorum. Aceba telefondan telefona değişiyormu??

Tesekkur ederim arkadasim deniycem bakalım....msj sınırı var mi resim eklemek icin?

Zor oldu ama ekledim resimleri arkadaslar:-)

ben anlamadım bu bacakları neden beğenmiyorsun? çok taksan taksan diz içlerinden aldırırsın 20 dklık bir işlem.
bence gayet düzgün. hem de iyi bir çekim olmadığı halde. iyi bir fotoğraf makinası, çorap elbiseyle fotomodel olursun.

Back
X