Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:2:

Rica ederim canım :) etekliyi koydum evet. Bana da aynısını yollamıştı.ama silikonu gerek gördüğünden sanırım bana fiyattan bahsetmedi hiç. Sana yag enjeksiyonu fiyatı vermiş. Sende son paragraf farklı. Sanırım sana yagı uygun buldu. Leylaya ne demişti acaba..

ak den bahsediliyorsa burada ben mesajı sildim bulamıyorum ama daha önce kopyalayıp yapıştırmıştım daha önceki sayfalarda vardı hf ve ak ye mesaj attım ikiside birbirine yakın fiyattan bahsetti hf ninki 1000 lira daha ucuzdu ak daha pahalı hf bacaklarımdaki kilo dağılımının dengelenmesi yani alt tarafın kalınlaştırılması gerektiğini söyledi ki bu adam herkesi kolay kolay ameliyat etmeyi kabul etmiyor yenide nin bir arkadaşını ameliyat etmemiş bacaklarında sorun yok demiş ak ise dizlerden ve gerekirse vücudun diğer yerlerinden yağ alıp alt bacaklarıma enjekte edeceğini söyledi hemen hemen aynı şeyler işte

Merhaba,

Resimlerinizi değerlendirdim.Diz kapağınızın üst kısmında bırbırıne
değen kısma liposuctıon yapılacaktır ve diz içinden alınan yağlar
yeterlı olmazsa vucudun baska yerınden yag alınarak eğri görünen kısma
enjekte edilecektir. Böylelıkle daha hoş bacaklara sahıp olacaksınız.
Bacak yağ enjeksiyonunun toplam maliyeti 5000TL dir. Bu ücrete hastane
masrafları, tetkikler, operasyon bedeli, korse ücreti tüm kontrolleriniz
, dahildir. Operasyon sonrası 3 gün İstanbul'da kalmanız gerekmektedir.
Operasyon sonrası aynı gün ayağa kalkar ve ertesi gün taburcu
olabilirsiniz

Arkadaşım merhaba.uzun zamandır giremiyordum forma ve bugün girince hemen senin fotolara baktım yeni eklemiş olabilirsin diye.Gittikce guzellesiyor bacakların. Hele siyah dar pantolonlu olana bayıldım. Bu arada benimde ameliyatım şubatta. bana özelden mesaj atabilir misin toplam ne kadar tutmustu seninki.Kardesim bana kredi cekecekte :( Hazirlanalim artık diyorum.
Bu arada geçmiş yarışmalarda hemen hemen herkesin öğretmen olduğundan bahsedilmis.Bende öğretmenim ama dershanede çalışıyorum. Yarıyıl tatilimiz 1 hafta iyileşmek için rapor almam lazım ama ne ameliyatı oldum yazacak şimdi raporda :(

Birde bacakları üstten ayrık gelipte ameliyat olan var mı acaba formda.Benim üst kısımlarda.hiç birlesmiyor. ( ) seklinde . Nasıl olacak acaba çok merak ediyorum. Gerci AK bile benimle gorusurken çok ümitsizdi sanki ama denemeye değer ;)

Bu arada ben Antalya da yaşıyorum. Bu hafta ülkenin en ünlü doktoru ÖÖ ile gorusecegim.Adam yüz nakli yapıyor bacak estetiği nedir ki ;) Burada olmak benim için daha mantıklı çünkü istanbul u hic bilmiyorum. Ama bu konuda sizce sürekli aynı estetiği yapan bir doktora mı ameliyat olmak gerekir? Yani AK bu konuda cok tecrubeli.Fikirleriniz benım için çok önemli.

Bu arada ben Antalya da yaşıyorum. Bu hafta ülkenin en ünlü doktoru ÖÖ ile gorusecegim.Adam yüz nakli yapıyor bacak estetiği nedir ki ;) Burada olmak benim için daha mantıklı çünkü istanbul u hic bilmiyorum. Ama bu konuda sizce sürekli aynı estetiği yapan bir doktora mı ameliyat olmak gerekir? Yani AK bu konuda cok tecrubeli.Fikirleriniz benım için çok önemli.

Dr.AK bu konuda çok deneyimli ve iyi...

teşekkür ederim arkadaşım..
benim tüm masraflar dahil 10 bin lira tuttu. sen şubatta ameliyat olmak için gün aldın mı. ak bence ara tatilde çok yoğun çalışacaktır. bir de antalya'da ki doktorla görüşmende mantıklı olabilir. ben hiç bir doktorla görüşmemiştim. kafamın karışmasından korktum. ama şu an mantıklı düşününce görüşmende fayda var. bildigim kadarıyla o kişi hala devlet hastanesinde çalışıyorsa özelde ameliiyat yapamaz zaten. devlet hastanesinde çok daha az ücret ödersin.

Merhaba,

Resimlerinizi değerlendirdim.Diz kapağınızın üst kısmında bırbırıne
değen kısma liposuctıon yapılacaktır ve diz içinden alınan yağlar
yeterlı olmazsa vucudun baska yerınden yag alınarak eğri görünen kısma
enjekte edilecektir. Böylelıkle daha hoş bacaklara sahıp olacaksınız.
Bacak yağ enjeksiyonunun toplam maliyeti 5000TL dir. Bu ücrete hastane
masrafları, tetkikler, operasyon bedeli, korse ücreti tüm kontrolleriniz
, dahildir. Operasyon sonrası 3 gün İstanbul'da kalmanız gerekmektedir.
Operasyon sonrası aynı gün ayağa kalkar ve ertesi gün taburcu
olabilirsiniz

arkadaşım bu mail kimden?

HF.. kendisi bana 8 bin lira demişti.. sana baya uygun fiyat vermiş bence onu düşünebilirsin...

geçtiğimiz kış ona gitmiştim ,ozamanda 5000 lira demişti.ohhbe fiyat artışı yapmamış demekki.yani şimdilik en azından:1:.arkadaşım Allah razı olsun ,çokkkk çok tşk ederim.benim için zahmetlere girdin.her şey ama herşey gönlünce olsun inşallah:16:

geçtiğimiz kış ona gitmiştim ,ozamanda 5000 lira demişti.ohhbe fiyat artışı yapmamış demekki.yani şimdilik en azından:1:.arkadaşım Allah razı olsun ,çokkkk çok tşk ederim.benim için zahmetlere girdin.her şey ama herşey gönlünce olsun inşallah:16:

senin bacakları hatırladı mı acaba memko :9: çünkü bende mail atmıştım kendisine. şimdi bana attığı maili tekrar okudum. hani hatırladığım acaba silikon fiyatı mıydı diye düşünüyorum ama yok öyle de değil. silikondan hiç bahsetmemiş bile. yağ enjeksiyonunun toplam maliyeti 8000 tl demiş yani.. bence sen ameliyat olmaya karar verirsen pazarlık yap mutlaka demek ki ücret değişken.

senin bacakları hatırladı mı acaba memko :9: çünkü bende mail atmıştım kendisine. şimdi bana attığı maili tekrar okudum. hani hatırladığım acaba silikon fiyatı mıydı diye düşünüyorum ama yok öyle de değil. silikondan hiç bahsetmemiş bile. yağ enjeksiyonunun toplam maliyeti 8000 tl demiş yani.. bence sen ameliyat olmaya karar verirsen pazarlık yap mutlaka demek ki ücret değişken.

yok arkadaşım mümkün değil ,okadar yoğunlukta benim bacaklarımı hatırlaması.ama canlı canlı baktığında siz ne önerirsiniz diye sorduğumda ikiside olur demişti.bence benim bacaklarım kısa ondan maliyet az çıkıyor:1:

yok arkadaşım mümkün değil ,okadar yoğunlukta benim bacaklarımı hatırlaması.ama canlı canlı baktığında siz ne önerirsiniz diye sorduğumda ikiside olur demişti.bence benim bacaklarım kısa ondan maliyet az çıkıyor:1:

tabi canım hatırlaması mümkün değil :1: benimkilerden kısası yoktur ama bu fiyatı duysam kendisiyle silikon için kesinlikle görüşürdüm. bana ak ya yakın fiyat verdiği için görüşmemiştim :ssz:

tabi canım hatırlaması mümkün değil :1: benimkilerden kısası yoktur ama bu fiyatı duysam kendisiyle silikon için kesinlikle görüşürdüm. bana ak ya yakın fiyat verdiği için görüşmemiştim :ssz:

Arkadaşım taaaa Sakaryalardan istanbullara dr a bacağımı göstermeye gittimde slikonun fiyatını öğrenmeden geldim.nutkummu tutuldu acaba,insan en azından fiyatını sorar dimi?:1:

arkadaşım yazdıklarımla yalnış yönlendirmek istemem ,o yüzden yazıp yazmamak konusunda uzunca düşündüm. ben o drun yapmış olduğu bir burnu gördüm,okadar şaşırdımki.çokkk kötü olmuştu,bu kadar önemli ameliyatları gerçekleştiren bir dr nasıl böyle burun yapar diye hala düşünmekteyim.belki sadece o hastanın durumu öyleydi bilmiyorum.bacak konusunda deneyimi olması önemli bence.

bu gecelik benden bu kadar arkadaşım,bir sepet kıyafet ütülenmek üzere beni bekliyor.ben hala netteyim.sana güzel bacaklarınla iyi geceler diliyorum:16:

Son düzenleme:
Back
X