Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar bu gün saat 9 da evden çıktım saat 17 ye kadar ayaktaydım tüm bu süreçte yükünü beğenmediğim çırpı bacaklarım çekti bir yandanda vicdan azabı çektim eğride olsa sağlıklılar neden şükür etmiyorsun senin bacaklarını değil kişiliğini
Doldurman gerek dedim kendi kendime ama başka türlüsüde gelmiyor elimden

Arkadaşım ben de aynı şeyleri düşünüyorum,tabi bir de günahı sevabı var?allaha şükürler olsun sağlıklıyız.Ama son zamanlarda bu konu iyice kafamı yormaya başladı.Kız kardeşim sözümde ne giyeceksin,sana kalem elbise çok yakışır dedi,Ben de;çok komiksin tabiki pantolon ve gömlek giyicem dedim.:(((Şu durumda başka seçeneğim mi var sanki.Ona göre benim bacaklarımla onunkilerin bir farkı yokmuş.Niye etrafımızdaki insanlar var olanı yokmuş gibi göstermeye çalışıyorlar.Bizi mi kandırıyorlar kendilerini mi?

Kızlar bu gün saat 9 da evden çıktım saat 17 ye kadar ayaktaydım tüm bu süreçte yükünü beğenmediğim çırpı bacaklarım çekti bir yandanda vicdan azabı çektim eğride olsa sağlıklılar neden şükür etmiyorsun senin bacaklarını değil kişiliğini
Doldurman gerek dedim kendi kendime ama başka türlüsüde gelmiyor elimden

leyla ne dedi dr??

Görüşme yarın 17 30 da ööff istanbul agelmek çok zahmetli ya ben gelmişken ameyatta olmK istedim ama randevuyu bile zor verdiler

canım şöyle mükemmel değil tabiki ama çektiğim zorluğda değdi doğrusu.Ameliyat olduğumu bilenler şok oldular değişime.Benim bacaklarım hem kalın hemde parantezdi.Bu yüzden bacak dış yanlarından alındı.ben yağ enjekte ettirmedim.Bana göre dediğim gibi sonuç mükemmel değil ama güzel:)rahat rahat etek tayt giyebiliyorum inş.bu mutluluğu sizde yaşarsınız.canım burdan herşeyi cvplarım:)

Tesekur ederim samimi:) Etek ve tayt giyebiliyorum demen beni cok umutlandirdi. Tabi herkezin durumu farkli, bende sonuc belki okadar guzel olmaz, ama bir umut iste:))) Peki sendemi dr. ak ya yaptirdin? Fiyati nekadardi canim ogrenebilirmiyim? Yakinda bende doktora mail atmak istiyorum, ama atmadan once sizin tecrubelerinizi duymak benim icin cok onemli...Bide ben yurt disinda kaliyorum. Nasil olur bilmiyorum. Sonucta yaptirdiktan sonra hemen yolculuk edemem, vede yaptirdiktan sonrada kontrole gidiyorsunuz degilmi? Buda benim icin imkansiz olur....:44:[/QUOTE]

canım rica ederim.Ben ameliyat olmadan önce bu kadar olacağını hayal edemiyordum çünkü hem kalın,hem oldukça parantez hemde ortası baya bir açıktı.o yüzden merak etme seninde güzel olur:)Ben izmirde A.S ye ameliyat oldum. o zaman silikon ve dış yanları inceltme 6000 tl ödedim.evet canım ameliyat olduktan sonra kontroller oluyor.

Kızlar bu seyahat işleri hiç bana göre değil şu an miğdem bulanıyor fena halde başım ağrıyor doktora sadece ameliyatiçin gelirim onun harici kontrole falan gelmem eriyen erir kalan sağlar bizimdir

Kızlar bu seyahat işleri hiç bana göre değil şu an miğdem bulanıyor fena halde başım ağrıyor doktora sadece ameliyatiçin gelirim onun harici kontrole falan gelmem eriyen erir kalan sağlar bizimdir

ayyy sende aynı benim gibisin bende hiç dayanamam Allah kolaylık versin.....

tabiki leyla şükrediyoruz. binlerce şükür olsun. ama bir hastanın derdine çare bulup tedavisi gibi, bizimde derdimize çare varken neden elimizden geleni yapmayalım ki. biliyor musun 2,5 senedir evliyim. herkes çocuk bekliyor benden. ama ben gizli bir şekilde bu ameliyatı oldum. çok zahmetli ve ağrılı bir süreçti bu. çok şükür atlattım. sonuçtan da memnunum. işe giderken hep aynı kamufle kıyafetler giyinmekten bıkmıştım. inşaallah isteyen herkese nasip olur.

Amin işallah sadece ben başka bir sürü kusurum varken neden özellikle bunu kafaya taktığımı merak ediyorum

Arkadaşım ben de aynı şeyleri düşünüyorum,tabi bir de günahı sevabı var?allaha şükürler olsun sağlıklıyız.Ama son zamanlarda bu konu iyice kafamı yormaya başladı.Kız kardeşim sözümde ne giyeceksin,sana kalem elbise çok yakışır dedi,Ben de;çok komiksin tabiki pantolon ve gömlek giyicem dedim.:(((Şu durumda başka seçeneğim mi var sanki.Ona göre benim bacaklarımla onunkilerin bir farkı yokjmuş.Niye etrafımızdaki insanlar var olanı yokmuş gibi göstermeye çalışıyorlar.Bizi mi kandırıyorlar kendilerini mi?
Benimde erkek kardeşimin nişanı vardı annem ve kızkardeşimin ısrarlarına dayanamayıp aldım bir elbise tabili diz altından kaç kere ikisinede bakın benim nacaklarım çirkin elbise giyemem dizlerim çıkık dedim aman herkes giyiyo öyle ne olucak sanki dediler kız kardeşim kına gecesinde oldukça kısa bir elbise giyecekmiş üstelik neyse nişan geçtiğimiz cumartesiydi giydim elbiseyi birde dış çekime katıldım kardeşim ve nişanlısıyla beraber sonrada gittim oturdum bacaklarıma bakarken yakaladığım kimse olmadı sende giye ilirsin benimki gibi bir elbise sorun belli olmuyor albümümdefotoğrafım var bak istersen ama haklıs

Benimde erkek kardeşimin nişanı vardı annem ve kızkardeşimin ısrarlarına dayanamayıp aldım bir elbise tabili diz altından kaç kere ikisinede bakın benim nacaklarım çirkin elbise giyemem dizlerim çıkık dedim aman herkes giyiyo öyle ne olucak sanki dediler kız kardeşim kına gecesinde oldukça kısa bir elbise giyecekmiş üstelik neyse nişan geçtiğimiz cumartesiydi giydim elbiseyi birde dış çekime katıldım kardeşim ve nişanlısıyla beraber sonrada gittim oturdum bacaklarıma bakarken yakaladığım kimse olmadı sende giye ilirsin benimki gibi bir elbise sorun belli olmuyor albümümdefotoğrafım var bak istersen ama haklıs

Leyla yol tutmasını iyi bilirim, geçmiş olsun. Bak kimsenin dikkatini çekmedi diyorsun. Ameliyat olursan da bacakların güzelliğiyle dikkat çekecek :))

Okadar öğretmen var, doktorumuz var, avukat var, bankacımız niye yok? Kredi işlerinde yardımı olurdu. :44:

Okadar öğretmen var, doktorumuz var, avukat var, bankacımız niye yok? Kredi işlerinde yardımı olurdu. :44:

hatta bir hayırsever çıkıp hepinizin ameliyatları benden dese daha iyi olurdu :9:.birde memkocum ilk senden başlıyalım olursa ufffffff daha ne isterimki:emir_bebek:takla bile atarım:1:

hatta bir hayırsever çıkıp hepinizin ameliyatları benden dese daha iyi olurdu :9:.birde memkocum ilk senden başlıyalım olursa ufffffff daha ne isterimki:emir_bebek:takla bile atarım:1:

Bu msj öğlen yazmıştım,şimdiye hayırseverler sıraya girmiştir derken,bir kişicik bile çıkmamış:43:.Bir hafta mühlet size hayırseverler:1:

batıklarda jiletle almak iyi geliyor

Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama size bişey sormak istiyorum.
Bir yıldır falan vucudumdaki neredeyse bütün kıllar batık uzuyor ne yaparsam yapayım düzgün cikmiyorlar ve dışarıdan bakıldığında sanki hiç alinmamislar gibi görünüyor. Bende bu ara hiç almadım biraz uzatıp jilet falan deneyim diyorum sizce varmıdır bunun bir çözümü??

Kızlar zor oldu ama en sonda görüştüm gidecek olanları uyarıyım altınıza şort giyin ben öyle yaptım bana neyden şikayetçi olduğumu sordu bende dizlerimin çıkıl olmasından ve de alt bacağımın ince olmasından şikayetçi.olduğumu söyledim oda benim bacağımın orta derecede sorunlu nir bacak olduğunu bacağımda dalgalanma olduğunu dizlerimden ve yetmezse başka yerlerimden alarak sadece diz altına yağ ekleyeceğini söyledi 2 nir ameliyat gerekebilirmiş kötü olan o

Herkese Selam
Aslında ben ameliyata kara vermiş gibiydim ve AK diye belirlemiştim
Sonra aklıma HF de geldi
Eskiden forumda blacdaissy vardı onun bacaklarını HF çok güzel yaptı
Kararsız kaldım ondan da randevu alıcım
Sormak istediğim -foruma çok ara verdim-HF ye ve AK ya ameliyat olanlar kimler bana yardımcı olun lutfennnn:))))

Back
X