Evet var arkadaşım,
Evet gördüm canım, hep ortak sorun iç kısım inşallah sende biran önce kurtulursun dualarım hepinizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var arkadaşım,
Evet gördüm canım, hep ortak sorun iç kısım inşallah sende biran önce kurtulursun dualarım hepinizle
Amin arkadaşım,tşk ederim iyi dileklern için.
samimi--- silikondan memnunmusun
Evet canim cok sukur memnunum
Canım
Bilekler 20 cm
En kalın yer 30 cm
En küçük silinin koyduysam nası olur acep
Evet canim cok sukur memnunum
kime yaptırdın baş harfleri yeter,ne zaman yaptırdın,ne kadar,normal herşeyi yapabiliyor musun,birde diz arkasındaki dikiş izi çokmu belli oluyor neolur ayrıntılı anlat
aslında hepimiz kafayı yemek üzereyiz.aklımıza takılanlarda hep aynı şeyler.öncelikle hiç birimiz memnun değiliz.Silikonda iyimi kötümü işin içinden çıkamıyoruz.kalınmı olur,kasa zarar mı verir,arkadaki dikiş çokmu rahatsız eder.yaptıranlarda şöyle doğru aydınlatıcı anlatmıyor.Yağa gelince eriyip gidiyor.Ne yapalım şimdi allah aşkına ne yapayım ben şimdi
Leydi, biz arkadashiz, ama Ben senin resimlerini goremiyorum(
Canım
Bilekler 20 cm
En kalın yer 30 cm
En küçük silinin koyduysam nası olur acep
aslında hepimiz kafayı yemek üzereyiz.aklımıza takılanlarda hep aynı şeyler.öncelikle hiç birimiz memnun değiliz.Silikonda iyimi kötümü işin içinden çıkamıyoruz.kalınmı olur,kasa zarar mı verir,arkadaki dikiş çokmu rahatsız eder.yaptıranlarda şöyle doğru aydınlatıcı anlatmıyor.Yağa gelince eriyip gidiyor.Ne yapalım şimdi allah aşkına ne yapayım ben şimdi
kalın değilmiş senin bacaklar. silikon olsa benim ameliyat öncesi kadar olacak. sen ince ama uzun silikon istiyorum de. ben 1.58 im. boyun benden uzun anladıgım kadarıyla.
Badem neresi canim, bende varmi ki Badem😏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Krena, sana silikon koyulursa, benimkiler kalinlikta olucaklar. Silikon maksimum 3 sm kalinlashtiriyor.
daha ne kadar doğru, aydınlatıcı anlatabiliriz? ya da kendi adıma konuşayım elimden geldiğince herkesin sorularına cevap veriyorum. şu tavrın hiç hoş değil.
kalınlık kısmını cok kafana takma mı diyorsunuz yani ?
HF de her seye atarli ; soruyorum yok rseim gostermem yok ne kalını ince koyucam baydı yani