Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kime yaptırdın baş harfleri yeter,ne zaman yaptırdın,ne kadar,normal herşeyi yapabiliyor musun,birde diz arkasındaki dikiş izi çokmu belli oluyor neolur ayrıntılı anlat

aslında hepimiz kafayı yemek üzereyiz.aklımıza takılanlarda hep aynı şeyler.öncelikle hiç birimiz memnun değiliz.Silikonda iyimi kötümü işin içinden çıkamıyoruz.kalınmı olur,kasa zarar mı verir,arkadaki dikiş çokmu rahatsız eder.yaptıranlarda şöyle doğru aydınlatıcı anlatmıyor.Yağa gelince eriyip gidiyor.Ne yapalım şimdi allah aşkına ne yapayım ben şimdi

aslında hepimiz kafayı yemek üzereyiz.aklımıza takılanlarda hep aynı şeyler.öncelikle hiç birimiz memnun değiliz.Silikonda iyimi kötümü işin içinden çıkamıyoruz.kalınmı olur,kasa zarar mı verir,arkadaki dikiş çokmu rahatsız eder.yaptıranlarda şöyle doğru aydınlatıcı anlatmıyor.Yağa gelince eriyip gidiyor.Ne yapalım şimdi allah aşkına ne yapayım ben şimdi

Artu, sen cok gerginsin, bir az sakin ol canim) silikondan memnun olup olmayanda var, ayni yag gibi.carpikligin ne kadar oldugundanda cok shey asili. Sen resim paylashmak istemezmisin, kizlarda bakar bir fikir verir. Burdakilar artik uzman oldular, doktorlar kadar anliyorlar bacaklardan)

daha ne kadar doğru, aydınlatıcı anlatabiliriz? ya da kendi adıma konuşayım elimden geldiğince herkesin sorularına cevap veriyorum. şu tavrın hiç hoş değil.

Artu..kaygilanmani cok iyi anlıyorum ben, ben ve eminim diger arkadaşlarda basta senin gibi düşünüyorduk ama silikon zararlı birşey olsa dr'lar kesinlikle risk almaz
Burda Bir cok arkadas ameliyat olmuş, yag yaptıranlarda var silikon yaptıranlarda, yağdan da silikondan memnun olanda var olmayan da var yinede sonuc bacağın eski halinden cok cok gzl oluyor, hem yağda bir kac seyans gerekiyor sanırım, silikonun kalın olmasıda hastanın bacağına bağlı bence kalın bacaksa kalın gözüküyor elbette ama carpik görünümünden iyidir bence😉
Sonucta kul yapısı, Allah'ın yarattigi gibi olmaz hiçbir zaman, ameliyat sonrasıda şans meselesi artık
Bende gözlemliyorum şimdilik, ilk basta senin gibi dedirgindim ne kadar sağlıklı diye ama okudukça resimleri gördükçe bu düşünceyi yeniyorsun, sende 50 msjlik hakkını doldurup resim görebilsen yapılan yorumları okuyabilsen eminim tedirginliğini %50 yeneceksin, birde kesinlikle resim ekleyip arkadaşların yorumunu al bence, buda cok önemli cok'da iyi geliyor inan bilgileniyorsun😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha ne kadar doğru, aydınlatıcı anlatabiliriz? ya da kendi adıma konuşayım elimden geldiğince herkesin sorularına cevap veriyorum. şu tavrın hiç hoş değil.

artu ,

herkes birbirine yardımcı olmaya calişiyor ; hele burada en yardımcı olan kişi kesinlikle nasiass.
herkes ameliyat oldu ; sonuctan cok memnun kaldılar ; sonra da kayboldular ortadan ; yagları eridi erimedi silikondan memnun kaldılar kalmadılar devamını bilimiyoruz
cunku bildigin bir daha foruma ugramadılar
tek kalan nasiass desek yanliş olmaz
haksızlık oluyor bu sekilde yazılmasi
hepimiz gerginiz bir an once yaz da tam gelmeden halledelim artık dusuncesindeyiz ama yardımcı olan kişilere de haksızlık etmemek gerekiyor

kalınlık kısmını cok kafana takma mı diyorsunuz yani ?
HF de her seye atarli ; soruyorum yok rseim gostermem yok ne kalını ince koyucam baydı yani

HF nin Cok soruya tahammülü yok, biraz daha sorsan yaptırmana gerek yok öylede yaşanıla bilir der :) bana öyle dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X