Nasias gel lütfenArabada daha 2 kişilik boş yer var kızlar varmı bizimle gelmek isteyen
![]()
Loli diye bir arkadaş vardı canım o da ben gidersem görüşmeye gelmek istiyordu ben ona da haber veriyorum.Belki bize katılmak ister.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasias gel lütfenArabada daha 2 kişilik boş yer var kızlar varmı bizimle gelmek isteyen
![]()
Oncelikle cvp attign icin cok tesekkur ederim.benim fazlaca bel ve karnim var.cok yag alinirsa sakincalimi oluyor acaba.bende karnim dumduz olck diye hayal diyodum.bosunaymis yaniCanım ilk doktorum basenlerimden alıcaktı sonra dalgalanmalar olursa lazer gibi birşeyle düzeleceğini söyledi ben istemedim riski göze alamadım ve oda belimden aldı 2. doktorumda göbeğimden aldı çok ta göbekli olmadıgım için o zamanlar baya dümdüz gibi olmuştu ancak ilerde kilo aldıkça sanırım yağ alınan yerler daha çok alıyor kiloyu, ama öyle çukurluk deformasyon gibi bir sorun yaşamadım. alınan yağ 1 kilo bile olmuyor o yüzden olsa olsa 1cm lik bir fark olabilir göbek yada belden alınırsa yağ kitlene de bağlı
Oncelikle cvp attign icin cok tesekkur ederim.benim fazlaca bel ve karnim var.cok yag alinirsa sakincalimi oluyor acaba.bende karnim dumduz olck diye hayal diyodum.bosunaymis yanikullanmasa bile tum yaglarimi alsa keske doktor.basenimden bnde aldirmayayim demekki dalgalanma durumu olabiliyor.
Loli diye bir arkadaş vardı canım o da ben gidersem görüşmeye gelmek istiyordu ben ona da haber veriyorum.Belki bize kolk ister.
hayırlı olsun angelinnocent. çok sevindim. zaten hamilelik kilolarıyla bacaklardaki yağlar iyice yerleşecekler.
Haklisin agri dayanılmaz olabilir.ne kadar cok slabiliyssniz alin derim artik.prki ysg slinsn yerdede odem sislik oluyomu cnmRica ederim, sanmıyorum canım fazla alacağını, dümdüz olsun istiyorsan karın gerdirme amelıyatı olmak gerekiyor onda bile bütün yağları almıyorlar diye biliyorum çünkü vücudun dengesiyle alakalı sanırım.Ama istersen doktorunla görüşüp uygun fiyatla onuda aradan çıkartmasını isteyebilirsin ama tabi ikisinin birden ağrısını çekmekte var.
kızlar merhaba hergün siteye giremediğim için kaçırıyorum. ankaradan istanbula kontrole mi gelceksiniz ve ne zaman geliyorsunuz kimler geliyor bana özelden mesaj atarsanız sevinirim. ikinci operasyonu düşünenler birleşip daha uygun fiyatı zorlayabiliriz.haberdar olursam sizlere katılırım
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. benim de sorunlar aynı. benim hem üstte hemde alt bacakta eğrilik var. kilo verince daha inceldi iyice kafama taktım. yaptıran arkadaşlara hayırlı olsun. nasiass sana sorum olacaktı ameliyat sonrası iz kalıyormu bacak arkalarında.
Gunaydin kizlar
Pffff tam karar vermisken hersey tersine dondü sanki, 3 defa yazdım randevu almak icin ama son mail'in uzerinden bile haftalar gecti dönen bir cvp veren yok, giden yada gidecek olan arkadaslar siz randevu alırken nasıl nerden ulaştınız bir akıl verin lütfen, yapamiycagini dusunup oyuzden dönmuyor olabilirmi ki, aklimda deli sorular![]()
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin.benim silikon olduğu için arkada 3 er cm lik kesi izleri var. ama yağ eklenen yerlerde kanül izim hiç kalmadı. doktor kesi yerleri için 1 sene sonra belirgin olmaz eskisi kadar dedi.
çok teşekkürler canım hayırlısı olsun inşallah. bir de doktorunun adını öğrenebilirmiyim cesaretimi toplayabilirsem tabi bende yaptırcam :)):18:
kızlar merhaba hergün siteye giremediğim için kaçırıyorum. ankaradan istanbula kontrole mi gelceksiniz ve ne zaman geliyorsunuz kimler geliyor bana özelden mesaj atarsanız sevinirim. ikinci operasyonu düşünenler birleşip daha uygun fiyatı zorlayabiliriz.haberdar olursam sizlere katılırım
Gunaydin kizlar
Pffff tam karar vermisken hersey tersine dondü sanki, 3 defa yazdım randevu almak icin ama son mail'in uzerinden bile haftalar gecti dönen bir cvp veren yok, giden yada gidecek olan arkadaslar siz randevu alırken nasıl nerden ulaştınız bir akıl verin lütfen, yapamiycagini dusunup oyuzden dönmuyor olabilirmi ki, aklimda deli sorular![]()
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin.benim silikon olduğu için arkada 3 er cm lik kesi izleri var. ama yağ eklenen yerlerde kanül izim hiç kalmadı. doktor kesi yerleri için 1 sene sonra belirgin olmaz eskisi kadar dedi.
özelden kendi doktorumu ve bu işi yapan başka doktorları yazıyorum canım. araştırır karar verirsin.