- 3 Mart 2015
- 37
- 27
- 13
- 32
2 gün dinlenmeliyim böyle canım sonrasında çok zorlamadan 2 hafta içerisinde herşeyin düzene oturduğunu söylediameliyat sonrası evde yatmanmı gerekiyor yoksa günlük hayatına dvm edibiliyomusun bilgi verdimi doktorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün dinlenmeliyim böyle canım sonrasında çok zorlamadan 2 hafta içerisinde herşeyin düzene oturduğunu söylediameliyat sonrası evde yatmanmı gerekiyor yoksa günlük hayatına dvm edibiliyomusun bilgi verdimi doktorun
çok teşekkür ediyorum :)Geçmiş olsun gözün aydın ben olmuş kadar heyecanlandım:)
Canım ben ameliyattan önce söylemiştim kalıcak mıyım diye doktorum gerek olmadığını söylesi şuan da 10 dakikaya bi tansiyonum kontrol ediliyo akşam 5 gibi çıkabiliceğim söylendi. Kontrole gitcem ama dikişle ilgili bişey söylenmediBizim aldigimiz bilgilere göree silikonda bi gün hastane kontrol amacindan bi haftada evde dinlenme gerekiyo?ama demekki agrin olmadigindan evede gidebilirsin bi hafta sonrada dikisler alincak dimi?
Bende tandevu aldım cocukla bu işin üstesinden gelebilirimiyim diye merak ettim eve çıktıktan sonrada tekrar tekrar rahatsız etmek isterim sorularımla :)2 gün dinlenmeliyim böyle canım sonrasında çok zorlamadan 2 hafta içerisinde herşeyin düzene oturduğunu söyledi
Ne rahatsızlığı canım ya ben yıllardır burda yazılanları okuya okuya cesaretimi toplayabildim yeni bi hayat beni bekliyo artık :) sorulanlara elimden geldiği kadar cevaplarımBende tandevu aldım cocukla bu işin üstesinden gelebilirimiyim diye merak ettim eve çıktıktan sonrada tekrar tekrar rahatsız etmek isterim sorularımla :)
Annemin telefonundan çektirmiştim bikaç güne iyi olayım şimdiki halini de öncekini de gönderirimAmaliyata girmeden önce ki halinle resmin varmi?
Evet canım ankara da :) kolay bi ameliyat oldu cidden ya acı yok denicek kadar az (maşallah diyeyimde :) ) şuan yattığım yerde taburcumu bekliyorumAy dünden sonra neler kaçırdım..kbra silikon mu oldu,ve ayni gunçıkıyorsun oylemi..çok iyi gerçekten..ankarada mi oldun..
çok çok geçmiş olsunEvet canım ankara da :) kolay bi ameliyat oldu cidden ya acı yok denicek kadar az (maşallah diyeyimde :) ) şuan yattığım yerde taburcumu bekliyorum
Hem çok para hemde kalın bi bacak istemiyorum yağ yeterli gittiğim Dr da yağ ili olur demişti bu hafta net Karar verecem olmuyorsa olmasınEkleyim canım peki silikon düşünmüyor musun?
Sen baya sıkılmışsın anlaşılan evet gerçekten çok para ama bir ömür mutlu da olabiliriz eğer verdiğimiz paraya değecek sonuç çıkarsaHem çok para hemde kalın bi bacak istemiyorum yağ yeterli gittiğim Dr da yağ ili olur demişti bu hafta net Karar verecem olmuyorsa olmasın
Aylardır kilo alacam diye uğraşıyorum benim üst bacak sorunlu ince o yüzden alta silikon zor üste de yağ falan eklenmesi lazım dengeli olması için dediğin gibi fazla sıkıldım herkesin bacaklarına bakıyorum sürekli herkesin nerdeyse benim ki gibiSen baya sıkılmışsın anlaşılan evet gerçekten çok para ama bir ömür mutlu da olabiliriz eğer verdiğimiz paraya değecek sonuç çıkarsa
çok geçmiş olsun senin yazdıklarını okuyunca rahatladm benm ameliyatımda yarın dualarınızı bekliyorm arkadaşlar çok heyecanlıymEvet canım ankara da :) kolay bi ameliyat oldu cidden ya acı yok denicek kadar az (maşallah diyeyimde :) ) şuan yattığım yerde taburcumu bekliyorum