- 31 Ağustos 2014
- 217
- 128
- 23
Biz arkadaşız zaten ,profilime bakman yeterli.Mucize bacakları ben de görebilir miyim izin verirseniz?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz arkadaşız zaten ,profilime bakman yeterli.Mucize bacakları ben de görebilir miyim izin verirseniz?
Evet arkadaşım memko benim,şifremle ilgili sorun yaşayın ca memkolik oldum:))))Memkolik sen eski Memko musun? Herhalde telefonumu değiştirdim mailim de değiştiği için göremiyorum sanırım.
aynı kişi misin anlayamadım yorum yaptım albüme eski haline yok mu karşılaştırma yapsakMucize bacakları ben de görebilir miyim izin verirseniz?
Evet aslında aynı kişi. Eski den mendis ti şimdi mendis 2 olmuş.aynı kişi misin anlayamadım yorum yaptım albüme eski haline yok mu karşılaştırma yapsak
Mendis görebildin mı?Evet ben eski mendis im. Eski fotolar gitmiş
yok ya daha az önce yorum yazdım :) yeni yüklemişsin ilk halleri var mıEvet ben eski mendis im. Eski fotolar gitmiş
kurul raporu almam lazımdı ama çok acı çekiyordum biran önce çıkması için dua ettim. dr.lardan şahsen görüşler aldım silikonların yanlışlığı hakkında. çok şey öğrendim bu süreçte ama. tıp ahlakı denen birşey var ama artık herşey para.Hayır senden bahsetmiyorum canım
bence boşver dava işlerini it iti ısırmaz diye bi laf var senin eski sonuçların için kurul raporu vs bişey düzenletmen lazımdı kimsede vermez rapor bu Dr hatası diye avukatları bile satın alıyorlar bi arkadaşın başına gelmişti keşke bi sonuç çıksa da insan sağlığını para ile eş değer tutmasalar
Ne desem boş. okudukların doğru.yakında bir ziyarete gideceğim. sonrasında herşey daha farklı olacak.Hafiyelik mi yapıyorlar ne ayıp ya
Hayır da bu Dr ların da işi gücü yok herhalde bura ile uğraşıyor hatalı bi Opr için nasıl bi daha para alırlar ya vallahi hayret bişey nasıl bir vicdan bu benim hatam oldu demesi lazımken yazık ya
Bazılarında ahlak bile yok ki tıp ahlakı olsun bundan sonrası inş senin için güzel olur hepimiz için inşallahNe desem boş. okudukların doğru.yakında bir ziyarete gideceğim. sonrasında herşey daha farklı olacak.
Teşekkür ederim arkadaşım.Evet gördüm Memkocum inan gözüm gönlüm açıldı senin de memnun olmana sevindim hayatım
Evet mendis benim üst iç bacaktan itibaren bileğe kadar işlem yapıldı iç bacak alındı orta boşluk dolduruldu diz içi alındı baldır ve bilek dolduruldu komple kalınlaştırmaya çalıştık birer cm farm etti ancak hayalimdeki bacağa ulaşabilmem için sanırım bi 1200 cc daha lazımSoocute seninkiler de çok güzel olmuş. Bişey sorcam. Ayak bileklerini de mi bişey yapıldı orası sarılı da?