o kişi benim! bacaklarım o kadar kalın ki kottan da etekden de nefret ediyorum![/QUOTewt dün kot almaya gittim hiç güzel olmadı,moralim çok bozuldu ..birde dogum kiloları eklenince artık sen düşün...ince bacaklılara hep özendim
ben ince bacaklılara hep imrendim etek giymiyorum zaten bileklerim çok kalı uzun çizmeleri bile zor kapatıyorum keske bi formülü olsa
offffff bu tam benlik konu bildim bileli bacaklarım kalın nefret ediyorum etek giyip basenlerimi örtmeye çalışsam baldırlarım çok şiş pantolon giysem bacaklarım yandan acayip iğrenç duruyor dönmüş durumda kat kat bundan 4 yıl önce 17 kilo verdiğimde bacaklarım erimişti herkes şaşırmıştı hemen kendime kot almıştım baldırlar erimiyor ama acayip şekle giriyor tabi şimdi o 17 kiloyu geri aldım aferin bana şimdide yarın bugün başlıcam deyip duruyorum fakat artık beynime yerleştirdim yarın başlıyorum 17 olmasada 10 kesin gidecek yeter artık kendimi taşıyamaz duruma geldim 70 kiloyum yaa yok böyle birşey.
ne yaparsak yapalım güzel durmuyo eşim dalga geçiyo benle roberto carlos gibi bacakların war diye:)))))))))))))))))kendi bacakları benimkinden güzel deişelim diyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?