Bacaklarımı inceltmek için yöntem/kür önerisi?

bircan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
17
0
36
Tekirdağ
kızlar aranızda bacakları kalın olan,bu nedenle ne kot pantolon bulan nede etek giymeyi sevmeyen var mı???bacaklarımı hiç sevmiyorum bunun içinde bi kür olsa ne iyi olur........

aynen... zaten olsa da güzel durmuyo benim nerdeyse dümdüz arkam hiç bi kıvrım yok bacak ve kalça birleşmiş durumda nerdeyse yürüyüş inceltir dio herkes boyuna yürüyorum bakalım bende..

ben ince bacaklılara hep imrendim etek giymiyorum zaten bileklerim çok kalı uzun çizmeleri bile zor kapatıyorum keske bi formülü olsa

ben ince bacaklılara hep imrendim etek giymiyorum zaten bileklerim çok kalı uzun çizmeleri bile zor kapatıyorum keske bi formülü olsa

ya ben bunu kime söylesem tempolu ama bayaa tempolu yürüyüş diolar hatta spor salonunda bi kadın hergün yarım saat fln yürüyerek incelttiğini söylüo bana da dedi bacak inceltmek istiosan bol bol yürümen lazım yoksa gitmio bacaklar dedi tabi baldırlar çok farketmiomuş yanii az çok o da inceliomuş ama ora fazla gitmez ne yaparsan yap dedi bende etek giydiğimde asıl ordan şikayetçiyim ztn dedim güldü

offffff bu tam benlik konu bildim bileli bacaklarım kalın nefret ediyorum etek giyip basenlerimi örtmeye çalışsam baldırlarım çok şiş pantolon giysem bacaklarım yandan acayip iğrenç duruyor dönmüş durumda kat kat bundan 4 yıl önce 17 kilo verdiğimde bacaklarım erimişti herkes şaşırmıştı hemen kendime kot almıştım baldırlar erimiyor ama acayip şekle giriyor tabi şimdi o 17 kiloyu geri aldım aferin bana şimdide yarın bugün başlıcam deyip duruyorum fakat artık beynime yerleştirdim yarın başlıyorum 17 olmasada 10 kesin gidecek yeter artık kendimi taşıyamaz duruma geldim 70 kiloyum yaa yok böyle birşey.

Son düzenleme:
ne yaparsak yapalım güzel durmuyo eşim dalga geçiyo benle roberto carlos gibi bacakların war diye:)))))))))))))))))kendi bacakları benimkinden güzel deişelim diyorum ama :)

bence de bi an önce başlamalısın cnm :) kendine kot aldığında kaçtı kot bedenin?

ne yaparsak yapalım güzel durmuyo eşim dalga geçiyo benle roberto carlos gibi bacakların war diye:)))))))))))))))))kendi bacakları benimkinden güzel deişelim diyorum ama :)

hahaha ay çok komikmiş yalnız bu ya benim de en son ilişkim benden zayıftıı
belli etmezdim ama acayip stres olurdum onun bacakları ince benimkilerin maşallah ı vardı onun yanında

kızlar benimde yarim zayıf ve sütun gibi bacakları olan hatunlara bakıp içini çekiyomu diye içim içimi yiyor..bu pilateste lastikle yapılan hareket var ebruşallının onlar çok etkili oluyor ben 2 gün yaptım bıraktım hemen gözle görülür fark ettiydi link vereyim bir bakın kızlar ben düzenli yapamıyorum lastiklerden bile aldım ama vaktim yok ooff
Pilates Bölüm 141 - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon

Son düzenleme:
bizde yapıyoruz o bantla spor salonunda pilates benimde fark etti 2 aydır gidiyorum sadece haftada 1 gün yapıyoruz ama fark ediyo yine de alt bacak fark etmedi ama üstte baya sıkılaşma olmuş :)

bende baldırlarımdan şikayetçiyim. az önce çizme aldım kendime, sağ bacağım tam oturdu sol tam olmadı =( inadımdan aldım bende, çünkü sert değil, yumuşak bacaklarım, belli ki kilodan yağlanma var bildiğiniz inceltme yöntemi, spor, krem, yağ vs varsa bana söyler misiniz?

ah bilsekkk sen öğrenirsen bişiler duyarsan bi yerlerden mutlaka paylaş ama bizimle üst bacak yürüyüş-pilates gidio diolar ama alt bacak bilmiyorumm bende aynı zorundan muzdaripimmm

kilo vermeden plates yapılırsa sıkılaşma olacagından kilo vermek zorlaşıyor diye duydum.Yani önce kilolar gidecek sonra plates

benim bacaklarımın üstü yani baldır kısmı zayıff ama alt bacaklarım kalın boyumda kısa olduğu için yani ora zayıflamıyo bi ara 48 kiloydum bacak aynı duruyo oyle yok sanırım bir formülü....

Belki yardımcı olur diye fotoğraf koydum. Geçen sene bir ara çok düzenli olmamakla beraber Provital'in Selülit Giderici Sıkılaştırıcı Krem'ini kullandım. Bunun yanında da internette Selülit terliği görmüştüm, onu aldım giydim. Gözle görülebilcek bir fark oldu, hem basenlerimde hem baldırlarımda.
En azından gönül rahatlığıyla hem etek hem de şort giymeye başladım. Ama hala her çizmenin içine giremiyorum ' gündür yine bu kremi kullanmaya başladım. Umarım yeni aldığım çizmeyi de en kısa sürede giyebilirim. Çünkü çok hırs yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bacım süper olmuşun yaaa aman diyim tikkat her ne yapıyosun devam et, yazık olmasın emeklerine

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…