Bacaklarımı inceltmek için yöntem/kür önerisi?

Arkadaşlar buldum Gizem arkadaşımızın diyetini işte linki :::: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-9-kilo-verdim-denemenizi-tavsiye-ederim.html

Son düzenleme:

Benim sorunum da bilek ve baldırlarımda, öyle kalınlar ki çizme giymek hayal benim için, üstelik dizden yukarıs çok kalın değil, neredeyse alt kısımla aynı kalınlıkta bacaklar kas yığını bildiğiniz futbolcu bacağı yani
Yazılmış ama ben de yazayım, bu işin tek çözümü pilates, 6 ayda baldır kalınlığım 45 cm den 37 ye indi, tamam 37 de birçoğunuzun mevcut halinden kalındır eminim ama 45 cm.le kıyaslayınca mucize benim için. üstelik başta da dediğim gibi, benim bacaklarda yağ oranı çok düşük, yıllarca paten ve bisikletten şişmiş kaslarımı bile uzatıp şekillendirerek 8 cm incelttiysem normal bir bacakta harika sonuçlar olur.

ahh kızlar ben de bacaklarımın kalınlığından çok çektim.boyum 1.58 kilom 48.üst bedenim çocuk gibi göğüslerim küçük belim ince kollarım ince.ama basenlerimin bacaklarımın maşallahı var.kilo vermeye çalıştıkça üstüm daha da küçülüyor sanki ama bacaklarımdaki fark çok az.yürüyüş falan da kesinlikle çare olmuyor olsa olsa genel olarak kalori yakmanıza yardımcı olur sıkılaştırır falan ama 3-4 senedir düzenli sayılabilecek şekilde yürüyüş yapıyorum incelmeye bi etkisini görmedim.şimdi pilatese başlamayı düşünüyorum.inceltirse o inceltir yoksa başka yapacak birşey yok heralde bu duruma

kızlar ben de tam bir armutum :) iri bi armut hem de.. 2 aydır 11 kilo verdim 1 aydır da spora gidiyorum ve bir ayda baldırlarımdan tam 8 cm inceldim göbekten 6 kollardan ve diğer bölgelerden de 3 cm eriyince bacaklar da eriyo ama ne kadar zayıflarsan zayıfla vücut tipimiz böyle olduğu için görüntü değişmiyo ince armut oluyosun

kızlaaar. benimde bacaklarım çok kalııın. üst kısmım ince ama bacaklarım kalın ve çarpık ne yaptıysam olmadı. etek zaten giyemiyorum ama pantolonda yakışmıyo. napıcam ben ve bacaklarımın arkasında çatlaklar var damarlar falan çok belli oluyo çok rahatsız edici bi görüntü ne yapmam lazım

kızlar spor olarak slim in 6 tavsiye edebilirim. cardio egzersizleri ve direk bacaklara etki ediyor. mutlaka yapmadan önce ısınmanız gerekiyor. yarım saatlik bir yürüyüş sonrası yapılabilir. eğer ilk hafta dayanıp devam ettirebilirseniz farkı kesinlikle farkedeceksiniz. internette araştırırsanız mutlaka bulursunuz.

ben evlendıkten sonra 8 kılo aldım sımdı vermeye calısıyorum dogum kontrol hapından cok selulıtım oldu matıgen ıyı mı bılen var mı kavıtasyona basladım malesef calıstıgım ıcın haftada 1 kere spora gıdebılıyorum kendı capımda katı olmasada rejım yapıyorum

aynen benımde bacaklardan sıkıntım mini etek giyemıyorum çok istiyorum ama olmuyoo eğer bi çözüm bulursanız banada söleyin muhakkakkkk

kızlar benimde derdim bacaklarım, düzenli olarak hergün plates ve yürüyüş yapıyorum ama bi değişiklik görmüyorum,aksine bacaklarım dahada kalınlaştı snki,onun nedeninide araştırdım çok fazla yapılan spor kas kütlesini arttıyomuş,bacaklarım zaten taş kütlesi oldu resmenyaza da az kaldı napıcağımı şaşırdım yaa..

benımde üst kısmım ince ama bacaklarım kalın sinir oluyorum yaaa...........
nasıl ıncelecek bılen yok mu

kızlar aranızda bacakları kalın olan,bu nedenle ne kot pantolon bulan nede etek giymeyi sevmeyen var mı???bacaklarımı hiç sevmiyorum bunun içinde bi kür olsa ne iyi olur........

cnm bended sıkıldım bu olaydan özellıkle alt bacagım kalın buyasıma kadar ne sort gıyebıldım ne etek son care lıposuctıon kaldı uff varmı caresını bulan antalyada özellıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…