simon spor mağazalarında satılıyor. orta sertlik dersen ilk etapta daha iyi olur demişti daha önceden gittiğim spor salonundaki hocam. markasına göre renkleri değişiyor o seni yanıltmasın. internete göre biraz daha pahalı olur ama madem çekincen var mağazadan al.
bu arada canım benbenim takım arkadaşımla olumunekankayizsmile beraber takımda pilates rüzgarları estiriyoruz :)) her ne kadar arkamızdan şimdilik kimse gelmese de kısa sürede zayıflayıp incelince eminim bize katılacaklar :)) şallıya biraz alışayım winsoru ben de deneyeceğim.
pilates çemberi de çok hoşuma gitti, bacak kaslarını güzel çalıştırıyor. dün sadece 5-6 dk yaptım, ilk kez yaptım. kademeli olarak 20-25 dkya çıkarıcam. ekstra zaman ayırmaya gerek yok tv karşısında da yapılabiliyor.
arkadaşlar bir sorum olacak; ben şu ana kadar kalça videolarını ve 5 şubat videosunu yaptım ama henüz hiç bant kullanmadık. cecily nin tavsiye ettiği videolarda bant kullandırıyor mu? teşekkürler..
merhabalar herkese
öncelikle cecily sana çok teşekkür etmek istiyorum.seni yazdıkların ve diğer arkadaşlarında yorumları sonucunda pilatese devam ettim.2 ay kadar süredir tüm yazılanları takip ediyorum.pek düzenli yaptığım söylenemez ama boş oldukça evde pilates yapıyorum.
1 hafta önce çemberimde geldi.videodaki hareketleri yapıyorum.ne kadar süredeetkisini görürrüm.sorunlu bölgelerim üst bacaklarım.alt bacaklarımda kalın ama onları inceltemiyceğmin farkına vardım ve kabullendim artık.bide diz kapağmın yan tarafında bi yağ tabakası var ve o çok moralimi bozuyo.acaba bunları eritmek için videodaki harekertlere devam mı ediyim yoksa önerebilceğin başka şeyler de varmı?
şimdiden çok teşekkürler Şeniz
bende baslayaacagım forumu yenı farkettım yıllardır basen lerımle ugrasıyorum hemen plates bandı sıparısı verıyorum bıde cember pekı top da vermem gerekıyor mu basen calıstırcagm
Merhaba.Basenler için topa gerek yok; stretch band ve çember kullanarak basenlerde istediğiniz sonuca rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Kendi adıma konuşursam pilates yaparak hem incelme hem sıkılaşma elde ettim .İyi günler...
slm,
butun gun yazilan sayfalari okudum..alinacak listesi cikardim...gaza geldim uyeligimi aktiflestirdim :lepi: ..bakalim pilates yapma konusunda da bu kadar azimli olacak miyim?? sanirim bayilmissindir ama cecily 132 ve 141 nolu videoların linklerini bana da yollayabilir misin? simdiden tesekkurler...
merhaba,
Cecily mesajlarının hepsini okudum ve hani "bir kitap okudum hayatım değişti" diyor ya bir yazar romanında...onun gibi..fena halde gaza geldim: magic circle siparişi verdim. elastik bantlardan aldım...söylediğin video kayıtlarını (bulabildiklerimi) izledim ve başladım bile yapmaya. sanırım ilk kez ümitliyim.
senden ricam şu herkesin peşinde koştuğu video kayıtlarını bana da gönderebilir misin? bir de strechingle ilgili söylediğin 2 kaydı (6 ve 13 nisan) izledim acaba başka önerebileceğin var mı?
tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?