Bacaklarn einden ya da Erkek arkadandan saklayan var m kzlar?

bende deli oluyorum şu siyah mini düz üstü etek giyen kadınnlara deli oluyorummmmmmmmmsempatiksalakcinni
ama bazılarıda çok kalın mesela gülben ergen çok kalın bilekleirm var estetik olsa hemen yaptırırm diyor kemikleri iriymiş karının darıısı başımakaydirigubbakcemile

aman eşininki çok mu düzgün :P :D
spor yapabilirsin kasla biraz kalınlaşabilir hemde düzgün şekilde

ah ah arkadaşım ben çok takıntılı biriyimdir inan annem ve ablam bana sen hastasın diyolar artık bende evet hastayım diyorum hep bitaraflarımla uğraşırım eksik olan yönlerimi değiştirmeye çalışırım neden böyleyim bilmiyorum bazen bu ömrüm boyunca böyle devam etcek gibi geliyor eşimin bacaklarıma bişey dediği yok ama ben baya ince bulurum o yüzden beğenmiyorum dışarda etek giymem evde giyiyorum ama bazen insanın vücudu daha bir süzülürya daha da ince oluyorlar öyle durumlarda pek göstermemeye gayret ederim kendimle pek barışık değilim galiba bazen ameliyat olsam diyorum ama oda kolay ve kesin çözüm değil

canıımm yalnız değilsininan bende aynı dertten çok rahatsızım pantolon giymekten gınaa geldi.kendinle barışık ol diye tavsiye eden arkadaş bi kere cesaretimi toplayıp capri pantolon giydim evimden uzaklaşamadım bile mahallede her gören aaaaa ne kadar ince bacakların var dedi.aynen dönersin tabii eve hadi bakalım bi daha cesaret et giy...bende aynen kocamdan köşe bucak bacaklarımı kaçırıyorum...ahh ahhh çözüm yok bize ayrıca bende basen diye bi olayda yok yani pantolonda yakışmıyor...param olsa hemen yağ enjekte ettircem ama oda yok malesef

Ben de eşimin bacaklarımı görmesini istemiyorum. Çünkü güzel olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü güzel değiller. Hele ki doğumdan sonra berbat oldular. Selülit dize kadar, kalın, basenler çıkık. Bööööğğğğğ. Nasıl bunlarla barışık olabilirim ki? Aylarca spor yaptım, biraz farketti diye seviniyordum kiii, birkaç haftadır yapmıyorum diye ilk başa döndük. Güzel bacaklarım olsaydı da gösterseydim keşke. Ama bence zayıf bacağım olsa sorun etmezdim. Çöp gibi bile olsa. Selülit olmasa kalın bacağı da fazla takmıcam ama...

bende benimkileri inceltmek için uğraşıyorum:)neden bu kadar takıntı olduki bu beni bi köşe yazısında okumuştum bunu yazanda erkek incelik kadının çekiciğilidir diyor.

Bacaklarım incecik, bu yüzden bütün okul yıllarım boyunca normal okul ayakkabılarından nefret ettim çünkü ayaklar 38 numara bacaklar incecikti, bir kaç çorabı üst üste giyerdim...sonuç, yıllar geçti lisedeki halimden 3 kilo daha ağırım ve hala inceyim amaaaa artık ne tür ayakkabılar giymem gerektiğini öğrendim arkadaşlar...ince bacaklı hatunlar muhakkak bilekten bantlı ve çivi topuklu ayakkabı giymeli, bakın o zaman o cılız bacaklarınız nasıl seksi görünüyor...Konu sahibi şeker, yarın ilk iş bronzlaştırıcı krem al yada solaryuma başla, evde giymek içinde ince topuklu bir terlik al şekerim :)

Back
X