Bacılar akıl verin hele

EsiNe AsiK

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
28
6
38
Merhaba kizlar cok kafam karisik yardim edin bi fikir verin sorunum su bi baska baslikta zaten sezaryen dikisimin sancisini anlattim bu sikayet uzerine doktora gittim ve bana ya sezaryen dikisini acip bakicaz neden agriyo ne var yada gebe kalicaksin dogumda cikicak ortaya ozaman actigimizda bakicaz ne yapiyim bi geve kaliyim bosu bosuna acilmasin tekrar diyorum ote yandan oglum daha 2.5 aylik kucuk diorum fikir verin lutfen cikmazdayim bu sancilar beni oldurucek

Merhaba kizlar cok kafam karisik yardim edin bi fikir verin sorunum su bi baska baslikta zaten sezaryen dikisimin sancisini anlattim bu sikayet uzerine doktora gittim ve bana ya sezaryen dikisini acip bakicaz neden agriyo ne var yada gebe kalicaksin dogumda cikicak ortaya ozaman actigimizda bakicaz ne yapiyim bi geve kaliyim bosu bosuna acilmasin tekrar diyorum ote yandan oglum daha 2.5 aylik kucuk diorum fikir verin lutfen cikmazdayim bu sancilar beni oldurucek

Sancılar beni öldürecek diyorsun filmde belli olmuyormu nasıl doktor anlamadım ihmal etme istersen başka doktora git ama önemli bir konu sağlık kendin karar vermelisin.

Bugun dayanilmaz sancim sonrasi 1.5 saat once acile gittim ve doktor polikistikover dedi ilac yazdi diane 35 die ama arkadaslarim o killanma yapio diyor cekiniyorum kullanmakta

Acil doktoru ne bilsin polikistikoveri.Başka bi kadin doğum ,içhastaliklari uzmanina gidin .
Ki o ilaç iyi gelecekse kıllı oluverin.

Killi oluvereyim. Mi sakalllarim cikarmis amcamin kizi kullandi ve boynunda killar cikti acil kadin doguma gittim ama benim adetim duzenli polikistik over belirtileri yok ama carem kalmadi fayda goreyimde

acıle degıl
acılolarak kadın dogum doktoruna gıtmelısın
eger allah korusun kotu bırsey olursa 2 bucuk yasındakı oglunla hıc ılgılenemezsın

Ben yanlis yazdim sanirim acil olarak kadin doguma gittim pendik hospitale. Diane 35 verdi duzenleyici oldugunu soledi eczaci arkadadim ama benim adetim duzensiz degilki anlamadim ama kistimi gecirsinde agrisi dayanilmaz cunku

Ewet arkadaslar dun benimde aklim iyice karisti bende bugun tekrar doktora gittim nenehatuna adet donemimde oldugum icin alttan muayene olmadim zaten adet dineminde yumurtalar acik oluyo die biliyorum neyse ultrasonla bakti ve oda polikistik over dedi fakat ben ilaci diane35 i kullanmak istemiyorum hic iyi seyler okumadim kuzenim ve okuldan arkadasimda sikayetci arkadasim kullandim biraktim 2 ay camur gibi hastalandim dedi korktum sogan kuru kullanip fayda gorennler var mi?

X