Badem Göz Estetiği Olanlar

Muayenehanesi olup hastanelerle anlasmali doktorlar da ameliyat sirasinda buluyorsunuz, sonra bir daha doktora ulasamiyorsunuz. Randevu veriyorlar doktor randevudan habersiz veya bilerek gelmiyor. Hastane doktorunu tercih edin. Instagrama sadece guzel sonuclari koyuyorlar.

Merhaba bende 4 gün önce yaptırdım. Foto atar mısınız göremedim ben bende atayım.hem yaptırmak isteyenlere fikir olur

Foto atmaya çalışıyorum ama atamıyorum.şakakları sağlı sollu zımbaladılar.bir de göz bitimlerinde birer dikiş var ama çok zor geciyorum 4 gündür hayatım karardı diyebilirim.insallah sonuç güzel olur da buna değer.aynı anda bişektomi de yaptırdım inanılmaz rahat bi ameliyat ağzımın içindeki dikişleri bile dilimle arayarak buldum

bişektomi nerede oldunuz ikisine ne kadar harcadınız

Merhaba,
Bende şakak germe ameliyatı oldum göz kapağı ameliyatı ile birlikte. Benimkilerde zımbalanmıştı. Ameliyatım çok rahat geçti. Sonrasında sadece gerginlik hissi rahatsız ediyor ama çok büyük bir şey değil. Belki sizi de gerginlik hissi rahatsız ediyor olabilir. Saatte 15 dakika da buz uygulaması yapın bir beze sarılı şekilde bu sizi rahatlatacak ve ödemlerinizin daha çabuk geçmesini sağlayacaktır. Şakak germeyle ilgili keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama benimki maalesef başarısız oldu. 1 ay sonra tüm ödemlerim geçtiğinde şakak ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Bu beni çok mutsuz ediyor. Bir kaç geçtikten sonra bozulsa eski haline dönse neyse. Bu yüzden sizdeki gelişmeler benim için çok önemli. Sizde olumlu sonuç olursa ki inşşallah çok çok güzel olumlu bir sonuç olur. Ona göre revize ameliyat talep edeceğim. Eğer şakaklarınızı doktor çok güzel gerdiyse inanın çok mutlu olacaksınız. Geçmiş olsun diliyorummm

Nasil oldu durumunuz
Bu kadar cok kötü yorum görunce insan vazgeciyor

Hangi doktora yaptırdınız?

Hangi doktora yaptırdınız?
merhaba, sanırım Op. Dr. du. Kbb doktoru aslında ama instagramda da bakarsanız badem göz, şakak germe gibi ameliyatlar da yapıyor. Ama badem göz estetiğinde herkes çok fazla iz kaldığından ve asimetriden şikayetçi. o yüzden tavsiye edilmiyor. İnşallah şuan Ruby07 arkadaşımızın istediği gibi sonuçlanmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.göz operasyonuyla ilgili bilgi verir misiniz ne durumdasınız
Bugün 8.günüm biraz daha rahatım .ama şakaklarımda ki dikişler 2 hafta dolunca alınacak ben o kadar çok dikiş olacağını bilmezdim.sadece bi tarafta 8 10 tane dikiş var.birer tane de göz kenarlarımda vardı onlar alındı.yani hem göz diplerimden çekildi hem de şakaklarımdan.

Memnunum herşey yolunda gözüküyor.aynı operasyon da başka işlemlerde yaptırdım.bişektomi yüze dolgu ve şuan Moğollar’a benziyorum gözlerim çekik ve yüzüm epey şiş:)

Merhaba
Şakak germe bende oldum göz kapağı ile birlikte ama ödemler geçtikten sonra şakak germe ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Henüz yemi ameliyat olmuşsunuz sizi yakından takip ediyor olacağım sonucun çok güzel olacağından eminim sadece ödemler geçtikten sonra şakak germe etkisini kaybedecek mi merak ediyorum gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Ben ameliyat olalı 1,5 ay geçti ve şakaklarımı hiç germemiş gibiler olan saçlarıma oldu o bölge şu an kel kaldı

Öncelikle gecmis olsunn
Memnun kaldiniz mi nasil bir süreç iyileşirken his kaybi veya ipleri hissetme oluyor mu
Benim niyetim var ama biraz korku var doktor bulmakta zor

Öncelikle gecmis olsunn
Memnun kaldiniz mi nasil bir süreç iyileşirken his kaybi veya ipleri hissetme oluyor mu

Merhaba göz kapağından çok memnunum ama şakak germe den hiç memnun değilim. Benimki endoskobik iple değil ve en kalıcı çözümün bu olduğu söylenmişti hiçbir işe yaramadı

hadi ya.benimde kel ve gerçekten hiçbir işe yaramadı.göz kenarlarımda birer cm lik kesiler var onlar çok hafif bi çekiklik verdi sadece.ama çok acı çektim ve çektiğim acıya değdiğini düşünmüyorum.sizde mi badem göz?

Öncelikle gecmis olsunn

Merhaba his kaybı oluyor bir bucuk ay sürdü benimki hem his kaybı hem de gerginlik hissi oluyor. Benimki endoskopik yöntemle yapıldı hatta ikinci hafta ödemlerim geçmeye başladığında çok mutlu olmuştum sonuç mükemmeldi ama Yüzümdeki tüm ödemler geçer geçmez şakaklarım eskisi gibiydi kaşlarım düşmüş ameliyat hiç olmamış gibiyim şu an. Her doktor aynı şekilde başarısız mı bilmiyorum ama şakaklarım olmadı hiç memnun değilim. Revize ameliyat isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…