- 4 Şubat 2020
- 19
- 8
- 36
- 41
bişektomi nerede oldunuz ikisine ne kadar harcadınızFoto atmaya çalışıyorum ama atamıyorum.şakakları sağlı sollu zımbaladılar.bir de göz bitimlerinde birer dikiş var ama çok zor geciyorum 4 gündür hayatım karardı diyebilirim.insallah sonuç güzel olur da buna değer.aynı anda bişektomi de yaptırdım inanılmaz rahat bi ameliyat ağzımın içindeki dikişleri bile dilimle arayarak buldum
Foto atmaya çalışıyorum ama atamıyorum.şakakları sağlı sollu zımbaladılar.bir de göz bitimlerinde birer dikiş var ama çok zor geciyorum 4 gündür hayatım karardı diyebilirim.insallah sonuç güzel olur da buna değer.aynı anda bişektomi de yaptırdım inanılmaz rahat bi ameliyat ağzımın içindeki dikişleri bile dilimle arayarak buldum
Nasil oldu durumunuzSakın olma! Ben oldum Hem Bademgoz hemde göz kapağı ameliyatı fakat mahvoldu ilk yaptı beğenmedim yamuk durdu iki tarafta birbiri den farklı idi ikinci oldum daha kötü oldu Şimdi gözümü kapatamıyordu.adam bilmio sirf para icin yapiyo normalde kbb uzmani gözlerim mahvoldu şikayet edicem bu adami
Hangi doktora yaptırdınız?Sakın olma! Ben oldum Hem Bademgoz hemde göz kapağı ameliyatı fakat mahvoldu ilk yaptı beğenmedim yamuk durdu iki tarafta birbiri den farklı idi ikinci oldum daha kötü oldu Şimdi gözümü kapatamıyordu.adam bilmio sirf para icin yapiyo normalde kbb uzmani gözlerim mahvoldu şikayet edicem bu adami
merhaba, sanırım Op. Dr. du. Kbb doktoru aslında ama instagramda da bakarsanız badem göz, şakak germe gibi ameliyatlar da yapıyor. Ama badem göz estetiğinde herkes çok fazla iz kaldığından ve asimetriden şikayetçi. o yüzden tavsiye edilmiyor. İnşallah şuan Ruby07 arkadaşımızın istediği gibi sonuçlanmıştır.Hangi doktora yaptırdınız?
Bugün 8.günüm biraz daha rahatım .ama şakaklarımda ki dikişler 2 hafta dolunca alınacak ben o kadar çok dikiş olacağını bilmezdim.sadece bi tarafta 8 10 tane dikiş var.birer tane de göz kenarlarımda vardı onlar alındı.yani hem göz diplerimden çekildi hem de şakaklarımdan.Merhaba.göz operasyonuyla ilgili bilgi verir misiniz ne durumdasınız
Memnunum herşey yolunda gözüküyor.aynı operasyon da başka işlemlerde yaptırdım.bişektomi yüze dolgu ve şuan Moğollar’a benziyorum gözlerim çekik ve yüzüm epey şiş:)Bugün 8.günüm biraz daha rahatım .ama şakaklarımda ki dikişler 2 hafta dolunca alınacak ben o kadar çok dikiş olacağını bilmezdim.sadece bi tarafta 8 10 tane dikiş var.birer tane de göz kenarlarımda vardı onlar alındı.yani hem göz diplerimden çekildi hem de şakaklarımdan.
Doktorunuz kimdi? Fotoğraf paylaşır mısınız?Memnunum herşey yolunda gözüküyor.aynı operasyon da başka işlemlerde yaptırdım.bişektomi yüze dolgu ve şuan Moğollar’a benziyorum gözlerim çekik ve yüzüm epey şiş:)
Bugün 8.günüm biraz daha rahatım .ama şakaklarımda ki dikişler 2 hafta dolunca alınacak ben o kadar çok dikiş olacağını bilmezdim.sadece bi tarafta 8 10 tane dikiş var.birer tane de göz kenarlarımda vardı onlar alındı.yani hem göz diplerimden çekildi hem de şakaklarımdan.
Öncelikle gecmis olsunnMerhaba
Şakak germe bende oldum göz kapağı ile birlikte ama ödemler geçtikten sonra şakak germe ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Henüz yemi ameliyat olmuşsunuz sizi yakından takip ediyor olacağım sonucun çok güzel olacağından eminim sadece ödemler geçtikten sonra şakak germe etkisini kaybedecek mi merak ediyorum gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Ben ameliyat olalı 1,5 ay geçti ve şakaklarımı hiç germemiş gibiler olan saçlarıma oldu o bölge şu an kel kaldı
Öncelikle gecmis olsunn
Memnun kaldiniz mi nasil bir süreç iyileşirken his kaybi veya ipleri hissetme oluyor mu
Benim niyetim var ama biraz korku var doktor bulmakta zor
Merhaba
Şakak germe bende oldum göz kapağı ile birlikte ama ödemler geçtikten sonra şakak germe ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Henüz yemi ameliyat olmuşsunuz sizi yakından takip ediyor olacağım sonucun çok güzel olacağından eminim sadece ödemler geçtikten sonra şakak germe etkisini kaybedecek mi merak ediyorum gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Ben ameliyat olalı 1,5 ay geçti ve şakaklarımı hiç germemiş gibiler olan saçlarıma oldu o bölge şu an kel kaldı
Öncelikle gecmis olsunn
Memnun kaldiniz mi nasil bir süreç iyileşirken his kaybi veya ipleri hissetme oluyor mu
Benim niyetim var ama biraz korku var doktor bulmakta zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?