- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
Bu saydığınız doktorlardan ikisiyle bire bir görüştüm .
Ufuk Askeroğlu ki muayenesi ücretli ve günlerce bekliyorsunuz , doğrudan size anlatacağına asistanına uygulama adlarını söylüyor şu olur bu olur o olur sonra geçiyor içeri asistan tek tek o uygulamaları karşısına fiyat yazıyor . Bu tavrı itici buldum . Bir süreç açıklama vs yok yani ... Basit bir işle bile olsa hasta doktor arasındaki güven ve ekibin sıcaklığı önemli .
Cem Payaslı en azından süreci anlatıyor " abisi abisi " diye konuşuyor o da bir garip , şu sana olur bu olmaz vs diyor hiç yoktan . ama onun da tarızından hoşlanmadım . İkisi de bence insatagram reklamlarıyla işi götürüyorlar . İnsatagram paylaşılarına çok da aldanmamak lazım . Oturup video izliyorum şu ara bol bol .
Bugün Alper Tuncel ile görüştüm . Onunla ilgili fikriniz var mı ?hiç duymadım benim duyduklarım ufuk askeroğlu var, doktor karaca başaran var, bir de cem payaslı ama bunlara da güvenemiyor insan, hep en iyileri koyuyorlar, olağanüstü sanki her şey :/
artık pek girmediğim için takip edemiyorum yeni gördüm yazdıklarınızı. inşallah sizin için en doğru tercih olur. naptınız şuan? bizzat yaptıran birinden fotoğraf istemeniz çok iyi olmuş. çoğu doktor sonradan düzeltilmiş fotoğrafları da sonrası gibi gösterebiliyor.Ya zaten ben görüşmeden çok memnun kalmamıştım, biraz nasıl desem ilgisiz gibi hissettim. Bir de bir hastasına ulaştım fotoğraf istedim ama sonuç bence iyi değildi.
Tuncay sezgini beğendim bursada, sanırım nisan ayında ona olacağım son kararım bu şekil
maalesef öyle kendi yapamamalarının suçlusu olarak hastayı görüyorlar. doktor değil ticarethane gibi. patayı aldıktan sonra memnuniyetin önemi yok. memnun kalmadığımı söyleyince botox önerisinde bulundu, sağ olsun(!) ben daha önce bilmiyordum sanki. insanı salak yerine koyuyorlar o küçük akıllarıyla resmen.çoğu doktor öyle biliyor musunuz, sosyal medyadaki o tatlı sempatik ilgili sevgili hallerinden eser yok, hele bi de memnun kalmadıysanız yok oluyorlar ortalıktan, muhatap bulamıyorsunuz
İnşallah teşekkür ederim. 7 nisanda tuncay beye ameliyat olacağım. Çok heycanlıyımartık pek girmediğim için takip edemiyorum yeni gördüm yazdıklarınızı. inşallah sizin için en doğru tercih olur. naptınız şuan? bizzat yaptıran birinden fotoğraf istemeniz çok iyi olmuş. çoğu doktor sonradan düzeltilmiş fotoğrafları da sonrası gibi gösterebiliyor.
maalesef bilmiyorum. bu aralar gökçe haspolat'ı takipteyim :))Bugün Alper Tuncel ile görüştüm . Onunla ilgili fikriniz var mı ?
O cerrahi yapmiyor medikal islemler yapıyor sanırım.
güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah teşekkür ederim. 7 nisanda tuncay beye ameliyat olacağım. Çok heycanlıyım
Merhaba,Merhaba hangi doktora oldunuz acaba ?
artık pek girmediğim için takip edemiyorum yeni gördüm yazdıklarınızı. inşallah sizin için en doğru tercih olur. naptınız şuan? bizzat yaptıran birinden fotoğraf istemeniz çok iyi olmuş. çoğu doktor sonradan düzeltilmiş fotoğrafları da sonrası gibi gösterebiliyor.
Ve pisman oldunuz dimiYa zaten ben görüşmeden çok memnun kalmamıştım, biraz nasıl desem ilgisiz gibi hissettim. Bir de bir hastasına ulaştım fotoğraf istedim ama sonuç bence iyi değildi.
Tuncay sezgini beğendim bursada, sanırım nisan ayında ona olacağım son kararım bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?