Badem Göz Estetiği Olanlar

Şakak germeden sonra o bölgede saçlar gitti mi? Benim 2 ay oldu bir tel bile çıkmadı saçlarımı toplayamıyorum ve hiçbir işe de yaramadı.dr un cvbı fazla gençsin ondan gerilmedi dedi
O bölge kel kalıyor. Bir daha saç çıkmıyor. Maalesef gözlerin çekikliği de bu tarz operasyonda ödem inince kalmıyor. Bende yaptırmıştım. Aynı sorunu yaşadım. Burada saç içinden kesip yaptıranlarda hep aynı sorun çıkmış. Hem saç dökülmüş hem de gözlerde çekiklik kısa sürede gitmiş.

Gözlerim de çekiklik falan yok 1 ayda gitti.ama saçlarım icin çok üzgünüm eğer öyleyse bir daha asla saçlarımı toplayamam

Gözlerim de çekiklik falan yok 1 ayda gitti.ama saçlarım icin çok üzgünüm eğer öyleyse bir daha asla saçlarımı toplayamam
Benim içinde saçın o kısımları yıllardır büyük sorun. Yapilan işlem hem bir işe yaramadı birde saçsız bıraktı. Bende saçımı toplayamıyorum. Bir ara saç simülasyonu yaptırdım boyası bir kaç ayda çıktı. Böyle haram para kazananların ( kötü estetik ameliyatlar dahil) aldıkları paralar haram zıkkım olsun. Allah inşallah kötü bir şekilde çıkartsın. Alın terimizdi o paralar. Bir günde üç kuruşa aldıkları botokstan dolgudan binlerce dolar götürüyorlar. Aslında devlet bunları denetlemeli . Çünkü artık herkes medikal hekim oldu. Nörologlar , pratisyen hekimler ama hepsi botoks dolgu yapıyor. Birde yetmiyor medikal hekim adı altında memeye popoya o zararlı dolguları tıkıyorlar. Genel cerrahlar plastik cerrahiye el attı :)). Çünkü korkunç paralar kazanıyor hepsi. Devlet bu fahiş fiyatları denetlemedikçe haksız kazançlar ve mağdur insanlar daha da artacak.

Biri 3 ayda çıkıyor dedi o da benim yaptırdığım dr a yaptırmış.nasıl ve neden çıkmaz anlamadım

Doktorunuz kimdi acaba

Merhaba doktorunuz kim acaba?

Birçok doktor badem göz estetiğini tavsiye etmiyor. Bence iyi araştırıp karar verin.
Kesinlikle katılıyorum.gözümün kenarlarını açıp cektiler.şakaklarımı da aynı şekilde.iki ay boyunca şiş dolaştım zaten o şişlik indiğinde de etkisi gitmiş oldu .ama o iki ay gözlerimi zor açtım acıdan.neyse 5 ay oldu şakaklarımda saç çıkmadı kel kaldım.dr a söylediğimde şakakları tekrar dikelim dedi.göz kenarlarını da cekelim ama kalıcılığı uzun sürmüyor dedi.bunu para almak icin baştan söylemiyorlar.sakın diyorum

İnanın, Sgk daha iyi doktorlara sahip. Plastik cerrahi bölümü var. Bir tanıdık kızının burnunu 1500tl yaptırdı kız çok memnun. İstinye devletten Özge hnm kbb bölümü

Cerrahpaşa da bildiginiz iyi bi plastik cerrah var mı?

Merhaba, ben mehmet oztan liplift yaptirmayi dusunuyorum ama henuz karar veremedim yardimci olurmusunuz lutfen? Resimlerini goremebilirmiyim?

Badem göz için bu alanda uzmanlaşmış doktorlara başvurmak gerekir yani Oküloplastik Cerrah olması gerekir.

İnanın, Sgk daha iyi doktorlara sahip. Plastik cerrahi bölümü var. Bir tanıdık kızının burnunu 1500tl yaptırdı kız çok memnun. İstinye devletten Özge hnm kbb bölümü
Çok iyiymiş.bende göğüslerimi diklesitmek istiyorum devlet daha uygun olduğu icin orda düşünüyorum.ama henüz hastane ve dr bulamadım var mı yardımcı olacak

Merhaba ben de mehmet hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum istersen fransız askı yapalım dedi kararsızım. Nasıl memnun musunuz? Ben de Antalya dan gidicem kısmet olursa. Cevap verirseniz karar verme aşamasında çok sevinirim. Sağlıklı günler dilerim

Badem gözü nasıl yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…