Badem Göz Estetiği Olanlar

Badem gözü nasıl yaptılar?
Ben oldum gecen sene Göz kapaklarım düşüktü göz kapağı ameliyatı oldum onun yanısıra badem göz yaptırdım memnun kaldım çünkü ben de Antalya’da oldum ağrım sızım hiç olmadığı bir hafta içinde sadece ödem ve morluklar oldu onlarda geçti sonuçta gayet memnunum ip Askı kalıcı bir çözüm değil yani Geçici bir işlem 5.06 ay sonra düşüyor en iyi çözüm operasyon

Benim saçlarım gitti bir ay icinde gözlerim eski haline döndü.göz kenarlarımda dikiş izlerim var

Merhaba hangi doktora oldunuz acaba ?

merhaba ameliyatınızın üstünden bir sene geçmiş son durumunuz nedir memnunmusunuz?sizin badem göz ameliyatı saç diplerine asma şeklinde mi yapıldı?fotoğraf paylaşmanız mimkün mü?ben de yaptırıcam araştırıyorum

Kendisiyle geçtiğimiz ptesi görüşmeye gitmiştim, gerçekten şu an vazgeçtim
Vazgeçmekle çok iyi karar almışsınız. kendisi, kendi yaptığı ameliyatın arkasında durmayan, sosyal medyada hep iyi sonuçları paylaşan, eleştiri yapılınca anında silen ve ameliyattan sonra asla doğru düzgün kontrol etmeyen bir doktor. pişmanım kimse böyle muameleyi ameliyat olduğu doktordan görmeyi hak etmiyor.

hangi doktor acaba

Ya zaten ben görüşmeden çok memnun kalmamıştım, biraz nasıl desem ilgisiz gibi hissettim. Bir de bir hastasına ulaştım fotoğraf istedim ama sonuç bence iyi değildi.

Tuncay sezgini beğendim bursada, sanırım nisan ayında ona olacağım son kararım bu şekilde.

çoğu doktor öyle biliyor musunuz, sosyal medyadaki o tatlı sempatik ilgili sevgili hallerinden eser yok, hele bi de memnun kalmadıysanız yok oluyorlar ortalıktan, muhatap bulamıyorsunuz

hiç duymadım benim duyduklarım ufuk askeroğlu var, doktor karaca başaran var, bir de cem payaslı ama bunlara da güvenemiyor insan, hep en iyileri koyuyorlar, olağanüstü sanki her şey :/
Bu saydığınız doktorlardan ikisiyle bire bir görüştüm .

Ufuk Askeroğlu ki muayenesi ücretli ve günlerce bekliyorsunuz , doğrudan size anlatacağına asistanına uygulama adlarını söylüyor şu olur bu olur o olur sonra geçiyor içeri asistan tek tek o uygulamaları karşısına fiyat yazıyor . Bu tavrı itici buldum . Bir süreç açıklama vs yok yani ... Basit bir işle bile olsa hasta doktor arasındaki güven ve ekibin sıcaklığı önemli .

Cem Payaslı en azından süreci anlatıyor " abisi abisi " diye konuşuyor o da bir garip , şu sana olur bu olmaz vs diyor hiç yoktan . ama onun da tarızından hoşlanmadım . İkisi de bence insatagram reklamlarıyla işi götürüyorlar . İnsatagram paylaşılarına çok da aldanmamak lazım . Oturup video izliyorum şu ara bol bol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…