Benim eşşek gözlerdenGöz kucukse önermiyorlar kücülttüğu icin
Ben oldum gecen sene Göz kapaklarım düşüktü göz kapağı ameliyatı oldum onun yanısıra badem göz yaptırdım memnun kaldım çünkü ben de Antalya’da oldum ağrım sızım hiç olmadığı bir hafta içinde sadece ödem ve morluklar oldu onlarda geçti sonuçta gayet memnunum ip Askı kalıcı bir çözüm değil yani Geçici bir işlem 5.06 ay sonra düşüyor en iyi çözüm operasyonBadem gözü nasıl yaptılar?
Benim saçlarım gitti bir ay icinde gözlerim eski haline döndü.göz kenarlarımda dikiş izlerim varBen oldum gecen sene Göz kapaklarım düşüktü göz kapağı ameliyatı oldum onun yanısıra badem göz yaptırdım memnun kaldım çünkü ben de Antalya’da oldum ağrım sızım hiç olmadığı bir hafta içinde sadece ödem ve morluklar oldu onlarda geçti sonuçta gayet memnunum ip Askı kalıcı bir çözüm değil yani Geçici bir işlem 5.06 ay sonra düşüyor en iyi çözüm operasyon
Merhaba hangi doktora oldunuz acaba ?Ben oldum gecen sene Göz kapaklarım düşüktü göz kapağı ameliyatı oldum onun yanısıra badem göz yaptırdım memnun kaldım çünkü ben de Antalya’da oldum ağrım sızım hiç olmadığı bir hafta içinde sadece ödem ve morluklar oldu onlarda geçti sonuçta gayet memnunum ip Askı kalıcı bir çözüm değil yani Geçici bir işlem 5.06 ay sonra düşüyor en iyi çözüm operasyon
Doktorunuz Kim acabaBence evet ameliyattan cıktıktan böle mayoşluk oluyor benim ameliyatım ögleden sonraya kaldı doktorum 1 gün yatırdı hastanede mesela kişiden kişeye göre degişebilir yolculuk yapanlarda var ameliyat sonrası
Kendisiyle geçtiğimiz ptesi görüşmeye gitmiştim, gerçekten şu an vazgeçtimEskişehir'de Esen Karakaya'ya ameliyat olmuştum. Tavsiye etmiyorum.
Benimde izimin biri yukarda biri aşşagıda suan 2. Günüm suratım davul gibifoto atıyorum bak inanılmazım ben ben değilim
ahh ya böyle okuyunca psikolojim bozuluyor cok gecmis olsun, doktorunuz kimdiBenim saçlarım gitti bir ay icinde gözlerim eski haline döndü.göz kenarlarımda dikiş izlerim var
Vazgeçmekle çok iyi karar almışsınız. kendisi, kendi yaptığı ameliyatın arkasında durmayan, sosyal medyada hep iyi sonuçları paylaşan, eleştiri yapılınca anında silen ve ameliyattan sonra asla doğru düzgün kontrol etmeyen bir doktor. pişmanım kimse böyle muameleyi ameliyat olduğu doktordan görmeyi hak etmiyor.Kendisiyle geçtiğimiz ptesi görüşmeye gitmiştim, gerçekten şu an vazgeçtim
hangi doktor acabaVazgeçmekle çok iyi karar almışsınız. kendisi, kendi yaptığı ameliyatın arkasında durmayan, sosyal medyada hep iyi sonuçları paylaşan, eleştiri yapılınca anında silen ve ameliyattan sonra asla doğru düzgün kontrol etmeyen bir doktor. pişmanım kimse böyle muameleyi ameliyat olduğu doktordan görmeyi hak etmiyor.
Mehmet Haşim günerahh ya böyle okuyunca psikolojim bozuluyor cok gecmis olsun, doktorunuz kimdi
Ya zaten ben görüşmeden çok memnun kalmamıştım, biraz nasıl desem ilgisiz gibi hissettim. Bir de bir hastasına ulaştım fotoğraf istedim ama sonuç bence iyi değildi.Vazgeçmekle çok iyi karar almışsınız. kendisi, kendi yaptığı ameliyatın arkasında durmayan, sosyal medyada hep iyi sonuçları paylaşan, eleştiri yapılınca anında silen ve ameliyattan sonra asla doğru düzgün kontrol etmeyen bir doktor. pişmanım kimse böyle muameleyi ameliyat olduğu doktordan görmeyi hak etmiyor.
Esen Karakayahangi doktor acaba
hiç duymadım benim duyduklarım ufuk askeroğlu var, doktor karaca başaran var, bir de cem payaslı ama bunlara da güvenemiyor insan, hep en iyileri koyuyorlar, olağanüstü sanki her şey :/Esen Karakaya
çoğu doktor öyle biliyor musunuz, sosyal medyadaki o tatlı sempatik ilgili sevgili hallerinden eser yok, hele bi de memnun kalmadıysanız yok oluyorlar ortalıktan, muhatap bulamıyorsunuzVazgeçmekle çok iyi karar almışsınız. kendisi, kendi yaptığı ameliyatın arkasında durmayan, sosyal medyada hep iyi sonuçları paylaşan, eleştiri yapılınca anında silen ve ameliyattan sonra asla doğru düzgün kontrol etmeyen bir doktor. pişmanım kimse böyle muameleyi ameliyat olduğu doktordan görmeyi hak etmiyor.
Bu saydığınız doktorlardan ikisiyle bire bir görüştüm .hiç duymadım benim duyduklarım ufuk askeroğlu var, doktor karaca başaran var, bir de cem payaslı ama bunlara da güvenemiyor insan, hep en iyileri koyuyorlar, olağanüstü sanki her şey :/
Ben oldum gecen sene Göz kapaklarım düşüktü göz kapağı ameliyatı oldum onun yanısıra badem göz yaptırdım memnun kaldım çünkü ben de Antalya’da oldum ağrım sızım hiç olmadığı bir hafta içinde sadece ödem ve morluklar oldu onlarda geçti sonuçta gayet memnunum ip Askı kalıcı bir çözüm değil yani Geçici bir işlem 5.06 ay sonra düşüyor en iyi çözüm operasyon. Antalya da hangi dr acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?