Bagaja kitli köpek acil

Favelayn

İçerden yeni çıktım
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
2.140
3.744
63
Arkadaşlar hemen konuya geçiyorum evin önünde arabanın bagajına küçük bir bagaj yapılmış her tarafı kapalı içinde iki tane köpek var bağırıp duruyor hayvancağızlar.
Sahibine onu çıkarmasını söyledik bizi dinlemiyor, Onlar benim av köpeği ava götüreceğim diyor Yaklaşık bir saattir orada köpekler.
Ben polis aradım bu konunun zabıtayı ilgilendirdiğini söyledi , zabıtayi aradım şu an çok yoğun olduklarını sıraya koyduklarınızı söylediler.
Üç oldu arıyorum hala bekliyorum gelen yok, Başka yapabileceğim bir şey var mı ve adam o köpekleri orada tutabilir mi Kendine aitse böyle bir hakkı var mı.
Elim ayağım titriyor yanlış yazdıysam kusura bakmayın

Arkadaşlar hemen konuya geçiyorum evin önünde arabanın bagajına küçük bir bagaj yapılmış her tarafı kapalı içinde iki tane köpek var bağırıp duruyor hayvancağızlar.
Sahibine onu çıkarmasını söyledik bizi dinlemiyor, Onlar benim av köpeği ava götüreceğim diyor Yaklaşık bir saattir orada köpekler.
Ben polis aradım bu konunun zabıtayı ilgilendirdiğini söyledi , zabıtayi aradım şu an çok yoğun olduklarını sıraya koyduklarınızı söylediler.
Üç oldu arıyorum hala bekliyorum gelen yok, Başka yapabileceğim bir şey var mı ve adam o köpekleri orada tutabilir mi Kendine aitse böyle bir hakkı var mı.
Elim ayağım titriyor yanlış yazdıysam kusura bakmayın
Arabanın bagajına nasil bagaj yapmışlar, hayal edemedim ama ısrarla arayın. Hatta farklı numaralardan arayıp ihbar edin belki çok ihbar olunca gelirler. Yazık ya

Arabanın bagajına nasil bagaj yapmışlar, hayal edemedim ama ısrarla arayın. Hatta farklı numaralardan arayıp ihbar edin belki çok ihbar olunca gelirler. Yazık ya
Ya ben tam anlatamadım kusura bakmayın Hani bu arabaların üstüne bir ekstra bagaj koyuyorlar ya çıkartılıp takılabiliyor, aynıaynı onun gibi bagajın dışına monte etmişler

Orman su işleri bakanlığı ile iletişime geçebilirsin.
Egzotik hayvan için acil dönüş yaptıklarını biliyorum, ama hiç olmadı belki Sahibi ceza alır ilerde

Haysevin Facebook sayfası çok aktif. Onlara ulaşabilirsiniz.
Ek olarak benim aklıma itfaiye geldi, ekiple gidip kapıyı açmaları için. Ama yaparlar mı bilmem . AHBAP derneği de interaktif, gönüllüler bir sürü hayvan olayına koştular. onlara ulaşırsınız yardimci olabilirler.
Bir diğer seçenekleri elinizde telefon kamerası açık halde gidip tehdit etmek, ya böyle böyle yap ya da bütün anahaberlerin WhatsApp ihbar hattına gönderirim, sokağa çıkacak yüzün kalmaz diye.
Ama her secenekte yalnız olmamaya dikkat edin

Arabanın resmini attim arkadaşlar arkadaki bolmede

Eklentiler

• IMG_20181006_202357.webp
    IMG_20181006_202357.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG_20181006_202357.webp
    IMG_20181006_202357.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 193
Valla hayvanlar boguluyorlardir muhtemelen. Adamin akli dengesi yerinde mi bilemedim ne avi:KK51: Adam kacik gibi geldi bana, olmazsa polis gelmezse kocan eline levyeyi alip arabanin bagajini parcalasin hayvanlari kurtarsin. Aklima baska sey daha gelmedi:KK51:
Keşke evde olsaydı zaten hiç durmazdi..

Haysevin Facebook sayfası çok aktif. Onlara ulaşabilirsiniz.
Ek olarak benim aklıma itfaiye geldi, ekiple gidip kapıyı açmaları için. Ama yaparlar mı bilmem . AHBAP derneği de interaktif, gönüllüler bir sürü hayvan olayına koştular. onlara ulaşırsınız yardimci olabilirler.
Bir diğer seçenekleri elinizde telefon kamerası açık halde gidip tehdit etmek, ya böyle böyle yap ya da bütün anahaberlerin WhatsApp ihbar hattına gönderirim, sokağa çıkacak yüzün kalmaz diye.
Ama her secenekte yalnız olmamaya dikkat edin

++++
Itfaiye iyi fikir, onlarda metal kesecek aletler oluyor.

itfaiyeyi ve büyükşehir belediyesini arayabilirsiniz şehir neresi? o beyinsiz insanları o bagaja tıkıp şarampole yuvarlanmalarını izlemek istiyorum resmen. ne kadar iğrenç insanlar var ya.
Zaten zabıta için belediyeyi aradım, eşim Keşke evde olsaydı inip hallederdi en azından istanbuldatim. İşin garip tarafı benim dışımda Herkes normal karşılıyor bunu

Back
X