• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bagaja kitli köpek acil

Arkadaşlar hemen konuya geçiyorum evin önünde arabanın bagajına küçük bir bagaj yapılmış her tarafı kapalı içinde iki tane köpek var bağırıp duruyor hayvancağızlar.
Sahibine onu çıkarmasını söyledik bizi dinlemiyor, Onlar benim av köpeği ava götüreceğim diyor Yaklaşık bir saattir orada köpekler.
Ben polis aradım bu konunun zabıtayı ilgilendirdiğini söyledi , zabıtayi aradım şu an çok yoğun olduklarını sıraya koyduklarınızı söylediler.
Üç oldu arıyorum hala bekliyorum gelen yok, Başka yapabileceğim bir şey var mı ve adam o köpekleri orada tutabilir mi Kendine aitse böyle bir hakkı var mı.
Elim ayağım titriyor yanlış yazdıysam kusura bakmayın
Geldiler mi köpüşleri kurtarmaya. Yoksa hemen konu açayım ekşi'ye. Haber bekliyorum sizden.

Plakayı aldınız mı? İki tane dernek numaası buldum istanbulda; 0532 366 36 78
0212 580 78 96
Sizin orada mı oturuyorlar? Belki tekrar gelirler bu numaraları arayın. Çok üzüldüm şu an :KK43: Sabaha kadar neler yaşayacaklar acaba :KK43:(((((
Aldım zabıtaya verdim plakayi

Geldiler mi köpüşleri kurtarmaya. Yoksa hemen konu açayım ekşi'ye. Haber bekliyorum sizden.
Polis benim işim değil dedi , itfaiye de gelmedi , zabıta gelmek için uğraştı fakat çok yoğunlarmis tek ekip çalışıyormuş yetişemediler trafiktelerdi en son adamlar gidince aradım geri ben de gittiler diye

Seyyar satici var deseler kosa kosa gelirler, zavallilarin ekmek teknesini alirlar. Ama bu hayvanciklar orda olse kimsenin umrunda degil. İllaki insanmi olmali oradaki:////

Polis benim işim değil dedi , itfaiye de gelmedi , zabıta gelmek için uğraştı fakat çok yoğunlarmis tek ekip çalışıyormuş yetişemediler trafiktelerdi en son adamlar gidince aradım geri ben de gittiler diye
Şimdi burada herkesin görevini ne kadar(!) başarılı ve özverili(!) bir şekilde yaptığını yazarsam banlanırım. O yüzden yazmayacağım.

Canım böyle bir durumda hayvan haklarıyla ilgilenen kuruluşlara da haber verin sosyal medyadan. Devletin bir şey yaptığı yok. Hayvanlar ölseydi bile sosyal medyaya düşmeden kıllarını kıpırdatmazlardı. Acı ama gerçek.
Twitter instagram facebook her yerden göndermelisin.

Noldu geldi mi kimse, açıldı mı bagaj? Videosunu atın bana hayvan hakları aktivistlerine ileteyim? Adres vs bilgisini de yazın lütfen
Yukariya yazmıştım yine yazayım adamlar gittiler , videoya çekmek için asagi inmek gerikiyordu ama o adamlara güvenip inemedim bebeğim var eşimde yok evde

Back
X