Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sohayko derneği var İnstagram sayfalarında telefon numarası var bir arasanız?Haytap açmadı başka dernek bakıyorum . Ya anlamadığım bir insan evladi kapısını çalıp zorla actiramiyor mu ben tek başıma edemem çok cirkefler
Arabanın resmini attim arkadaşlar arkadaki bolmede
Maalesef Adını bile bilmiyorumAdamın telefon numarası var mı? Belediyeden arıyoruz falan diye yalan atıp korkutsak? Belki bırakır havale geçirecek hayvanlar
Zaten zabıta için belediyeyi aradım, eşim Keşke evde olsaydı inip hallederdi en azından istanbuldatim. İşin garip tarafı benim dışımda Herkes normal karşılıyor bunu
nasıl belediyesi polisi zabıtası gelmezAdamlar şu anda arabayı götürüyorlar köpeklerde onlarla birlikte hiç güvenmiyorum Onlara bu hayvanları iki saattir boşu boşuna bekliyolar kimse kurtaramadı kimse
Bildiğim bütün bedduaları okuyorum şu anda .
Polis nasıl ilgilenmiyor ? Arabada köpek var demeyin . Çığlık sesleri geliyor diyin . Tuhaf tuhaf ağlama sesleri diyin . Gelmek zorunda kaldıklarında , gidemezler .