• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bagaja kitli köpek acil

Haytap açmadı başka dernek bakıyorum . Ya anlamadığım bir insan evladi kapısını çalıp zorla actiramiyor mu ben tek başıma edemem çok cirkefler

Gerçekten şu an oturdum ağlıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor itfaiyeyi aradım polise yönlendirdi orası belediye yönlendiriyor belediye gece ekiplerini yönlendirebiliriz diyor. Çok yoğunlarmis hayvanlar orada bağırıp duruyor Ne yapacağım bilmiyorum

Sehrinizdeki hayvan dernegini ve anadolu ajansini arayin

Adamlar şu anda arabayı götürüyorlar köpeklerde onlarla birlikte hiç güvenmiyorum Onlara bu hayvanları iki saattir boşu boşuna bekliyolar kimse kurtaramadı kimse

Plakayı aldınız mı? İki tane dernek numaası buldum istanbulda; 0532 366 36 78
0212 580 78 96
Sizin orada mı oturuyorlar? Belki tekrar gelirler bu numaraları arayın. Çok üzüldüm şu an :( Sabaha kadar neler yaşayacaklar acaba :((((((

Zaten zabıta için belediyeyi aradım, eşim Keşke evde olsaydı inip hallederdi en azından istanbuldatim. İşin garip tarafı benim dışımda Herkes normal karşılıyor bunu

ruh hastası beyinsizler o zaman zulme sessiz kalan onu yapandan daha beterdir benim gözümde. varsa baltanız falan gidip siz bagajı açmaya çalışamaz mısınız acaba belki o zaman o şerefsiz arabasına kıyamaz açar kurtarırsınız köpekleri. Haytap vs hayvan kuruluşları var onların sayfasına yazın acil diye belki istanbulda size yardıma gelecek biileri de bulunur oradan. Benzer bir durum için ankarada yardıma gelen üyeler olmuştu bana. kurtarırsınız umarım onları lütfen vazgeçmeyin birileri illaki vicdan sahibidir hala.

Adamlar şu anda arabayı götürüyorlar köpeklerde onlarla birlikte hiç güvenmiyorum Onlara bu hayvanları iki saattir boşu boşuna bekliyolar kimse kurtaramadı kimse
nasıl belediyesi polisi zabıtası gelmez
bu kadar duyarsızlık olmaz ya pes :( hiç mi vicdan yok bu adamlarda

plaka varsa bana ulaştırır mısınız ben de derneklere ulaşmaya çalışacağım

Fotografi cekme imkaniniz var mi hatta gunduz gozuyle foto cekip bu goruntuleri videoya alip kanallarin whatsup ihbar hatlarina bile delilleri atabilirsiniz.

Bildiğim bütün bedduaları okuyorum şu anda .
Polis nasıl ilgilenmiyor ? Arabada köpek var demeyin . Çığlık sesleri geliyor diyin . Tuhaf tuhaf ağlama sesleri diyin . Gelmek zorunda kaldıklarında , gidemezler .

Aynen çocuk kadın ağlaması diyin aracın sahibini bulamıyoruz birini kaçırmış orada bırakmış olabilirler diyin. Gelmeden plaka isteyebilirler kontrol için çalıntı araç mı vs. Plakası yok hemen gelirse ekipler ben hangi araç olduğunu gösteririm vs diyin. Tv kanallarına gönderdik videoları onlar bile geliyor polis ilgilenmedi dersem büyük rezillik çıkar şeklinde konuşun. Hayvanların canını candan saymadıkları için kıymeti yok bu tarz şeylerin ülkemizde pek. Böyle dikkatlerini çekebilirsiniz ancak.

Back
X