Bagaja kitli köpek acil

Zaten zabıta için belediyeyi aradım, eşim Keşke evde olsaydı inip hallederdi en azından istanbuldatim. İşin garip tarafı benim dışımda Herkes normal karşılıyor bunu

Insanlar bir hos zaten, kendilerini havasiz, karanlik 3m2lik bir yere tiksak bagirip yardim istemezler mi

Şimdi zabıtayı bir daha aradım yoldayız geliyoruz dediler bekliyorum ben de

Hadi bakalim

duyarlılığınız için ve sessiz canların sesi olduğunuz için çok teşekkürler .Allah razı olsun sizden
Elinden almak lazım, eziyet ediyor hayvana pislik adam orda ölür havasızlıktan ya

sonucu cok merak ettim.

böyle insanlar insallah cok fena sekilde tepelerinin üzerlerine giderler.

insAllah ava gittiginde ayi cikar karsisina

Mune koyduğum resmi nasıl kaldırabilirim yardımcı olur musun ben bulamıyorum kaldırmayı

Valla hayvanlar boguluyorlardir muhtemelen. Adamin akli dengesi yerinde mi bilemedim ne avi Adam kacik gibi geldi bana, olmazsa polis gelmezse kocan eline levyeyi alip arabanin bagajini parcalasin hayvanlari kurtarsin. Aklima baska sey daha gelmedi
Ülke manyak dolu. Herkes birbirini vuruyor. Adam avcıymış çeker vurur vallahi.
B.ktan sebeplerden patır patır birbirini öldürüyor insanlar. Ortam Teksas :/

Geçen böyle haberlerde izledim, gelip kırdı zabıta arabanın camını. Yalvarırım uyumayın onları kurtarmadan, içim yandı burada, nolur sonucu bildirin. Orman ve su işleri harekete geçer ama bu saatte ulaşılır mı deneyin nolur. Haysev’in numarası internette olabilir. Haberdar edin bizi ne olur.

Az önce yine bağırdı köpekler En azından yaşadıklarını öğrendiğim için mutlu oldum Hala hiç bir haber yok gelen giden yok dediğiniz derneklerin numarasını araştırıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…