Bagimli es bosanmalimiyim

Başlıkta sormanız bile hata boşanmalımıyım diye sizin adınıza çok üzüldüm böyle sütü bozuklar yüzünden Gül gibi kadınlara yazık oluyor allah yardımcınız olsun

Tebrik ediyorum, kararınızdan dönmeyin.

Düşünceniz doğru. Çocuklarınız da bu durumları görüp yaşayıp böyle olabilme ihtimalleri yüksek. Hiçbir şey olmasa psikolojileri bozulacak. O yüzden eğer bağımlılığı için tedavi görmüyorsa ayrılın. Bağımlı bir insanla aynı evde yaşamak sizin için ve hatta çocuklarınız için büyük tehlike. Dünyanın en iyi insanı da olsa bağımlı bir insan kafası uyuştuğu zaman her şeyi yapabilir. Öyle bir şey yapmaz da demeyin çünkü yapan çok insan var. Bağımlı insan artık o tanıdığınız insan olmuyor. Çocuklarınız için ayrılmalısınız. Kolay kolay ayrılın demem ama çocuklarınızın iyiliğini düşünüp onları tek ama mutlu ve sağlıklı bir birey olarak yetiştirmelisiniz. O çocuklar bağımlı bir babanın olduğu eve doğmak istemezdi. Onları siz getirdiniz bu dünyaya. Fiziksel ve psikolojik olarak korumak sizin göreviniz.

Sizi ne tutuyor.Esinizin babasi bagimliymis esinizde bagimli neyi bekliyorsunuz cocuklarinizin da bagimli olmasinimi

Cesur biri değilsiniz, sizi engelleyen şey bu. Bu adamda tutunacak hiçbir şey yok. Madde bağımlılığı, kumar, aldatma, namussuzluk, yalan, bencillik, sorumsuzluk, evlatlarını bile düşünmüyor... Ne ararsanız var. Bunların her biri tek başına boşanma sebebiyken hangi birinin düzelmesini umuyorsunuz tam olarak?

Korkunç bir insan ve sizi engelleyen bişey var??? Ben sizin çocugunuz olsam sizi asla affetmezdim.Diğer ebeveny yani baba uçmuş zaten ne yaptığını bilmiyor kayıp kişi artık o. Yolunu kaybetmiş. Ama sen her şeyi gören, farkında olan, içinde bulunduğun ve çocuklarını bulundurdugun durumun idrakinde olan sen..Elinde imkanın var iken böyle bir insana çocuklarını hala maruz bıraktığın için sen en az babaları kadar suçlusun.Bizler anne babalar yetişkiniz ..Kötü şeyleri bir şekilde atlatırız ama çocuklarımız masum..Yanlış kişiyi seçtik ise bile bunda ısrarcı olmak kabul edilebilir bişey değil.Kumar zaten ağır kişilik bozukluğu yapar..Madde kullanımı kendi başına bir facia..Aldatma en hafifi.Daha napması gerekıyor eşinin??

`